İzmir'deki Falcılar

fiestada üç beş kere baktırdım ben.baya iyi salladılar.hiçbirinin dediği çıkmadı.

gittimm.. biz müjgana baktırcaktık.sırada beklioduk.bu geldi yanımıza yüzümüze bakıp bikaç şey söyledi.hepsi doğruydu.sonra biz şokla onada gittik ama nasıl diyim.ha kahveye bakmış ha yüzüne iki dakka bakıp sölemiş aynıydı.yani sen bilirsin cnm bi git istersen ona ama şunu diyim müjgandan daha iyi bakıyo.

hımmm ya oda değişik boş diil evet ama 1 kere gittim ona sen memnunum diosun yani offffff ya nolcak benim bu halim

evet yaaa ben akşama öğreniyim gülizarı haber vericem sana.ama dediğim gibi murata git müjgan yerine o daha iyiydi.

evet evet:):) murata gittim ben aslında 1 kere ama o an için planlarım neyse isim isim söledi ve şok olmuştum ama hayat işte sapmalar oldu neyse olmazsa bida giderim tabi:)

izmirde nerdeysa kalmadı:) Emel,bide gülizar:):) Ve ne yazıkki ercan diye bi adam dışında önerebileceğim kimse yok Ercanıda bulamıyorum

hımm baya gittin ozaman sen.peki cnm ya işte budur dediğin kimse yokmu gelecekle ilgili dedikleri çıkan?

Emel iyiydi yani dedikleri çıktımı peki sana? Yok cnm maalesef hiçkimse yok gittiklerim arasında en iyisi murattı

Zaten kahve bahane diyor, karşımda oturmanız yeterli falınıza bakmam için diyor :) Çok şeker de bir insan. Ayrıca bio enerji uzmanıymış.

benim baya oldu gideli.yeşilyurtta oturuyo.telefonunu kaybettim .
bilenler yazarsa çok sevinirim.tekrar gidebilirim çünkü.

Murattan bahsediyorum canım. Bugune kadar bir Murat iki Gülçin abla... Bunlar ne dediyse oldu, istediğim herşeyin cevabını bulabildim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…