İzmir'deki Falcılar

katılıyorum cahnge arkadaşıma...
gecenlerde okanda gırgır samata olmuştu o kadın dalga geçtiler resmen...

Bari biz inanmayalım bunlara canım yaa,inanıpta prim vermeyelim. TV sektörünü düşünecek olursak... Reytingler falan...

:çok üzgünüm: üff ne safım ya.bide geçmiş karşısına saf saf izliorum yaaa.
doğru diyosun canım.

Birçok kez bende izledim,çünkü çok komik. Ama inanılacak gibi değil yani...
Ben Flash TV nin kurmacası olduğunu düşünüyorum...

Belgine de gittim ama memnun kalmadım ben emel dısında herkese gittim.Bu arada belki bileniniz vardır ercan dıye bı adam var tarot bakıyo aslında meşhur ama bulamıyorum telını bı turlu ben ızmırde onun ustune fal baktırmadım bundan 4_5 sene once falan.Bıde emele değermı gıtmeye yanı dedıklerınden cıkan oldumu

ben hiç duymadım bilmiyorumkismile
gerçi benim pek düşkünlüğüm yok burdaki kızlar sayesinde çok kişi öğrendim ama sositososito

okuduum kadarıyla samyeli cafede tavsiye edilmiş.randevu alıpmı gidiyosunuz?eğer öyleyse bana telefonunu bide bakan kişinin ismini verirmisiniz?

yok canım gidip kahveni içip baktırıyosun
şansına kimse yoksa sıra beklemessin belki

missdance ve sitedeki diğer arkadaslar eski Orkide alışveriş merkezinin orda Topçu'nun orası Armoni cafe Gülizar adında bir falcıyı arıyorum çok süper dediler sevdan cafede ismini duydum fakat bulamadım bilen birileri varmı?teşekkürler

kaydirigubbakcemile2 bide gülizar çıktı
ne falı bakıyomuş, ne kadara bakıyomuş detaylı bilgi alabilirmiyiz peki

missdance canım bak sana birsürü adres çıktııı delikafadulden
yeni adresler arıyodunya ondan dedim :lepi:

orkide avm nin orda kime sorsan gösterirlermiş öyle duymuştum ama cafede bakmasına rağmen fazla alıyo diye biliorum aslında telefonunu bulsakta bi öğrensek yaa

boşanıyo cnm samyeline gittinmi sen? çıkmadımı dedikleri?
gülizarı bulalım gel beraber gidelim :)

Fiesta cafe nin oralarda Murat diye bir çocuk var. Ben 1 ay arayla gidiyordum. Ne dediyse çıktı,uzun vadeli konuşuyor. Ben çok beğenmiştim...

samyeliye gittim ama çıkmıyo bence hiç gitme evet ya olur sen arkadasının ablasından oğrensen aslında bi gülizar yapsak :)

X