İzmir'deki Falcılar

sm 793 güzelim ilk başta oha falan oldum bende tabi oturur oturmaz böyle bişey dediği için ancak sonrasında şöyle bi açıklama yaptı....siteleri asla okumadığını falan söyledi...siteleri ile ilgilenen asistanlarının olduğunu söyledi elbette vardır haberi...

açelyacım canım...zaten senin dediğin gibi aile ile başlıyor ailedeki herkezin ismini tek tek biliyor...ablamın ismi bilinen bi isim olmamasına rağmen bildi...
önemli olan benle ilgili bölümdü...onlarıda bildi sayılır...aslında sormak istediğim çok sorular vardı ama o anın şoku ile hiçbirini sormamaışım bunu farkettim...çümkü uzun sürdüğünden koptum ara ara...
benimle ilgili çok şeyler sölemedi..uzun uzadıya...ama bakalım deikleride çıkıcakmı önümüzdeki yıllar içinde...

minikprenses senin öğrenmek istediklerin hakkında net bişeyler söyledimi peki
hadi bakalım hayırlısı olsun artık ne diyim..

missdance minikprensess siz y.yurttaki emele gitmişmiydinizzz
o nasıldı kızlar, ben bi gidiyim diyom bide korkuyom kötü bişey duyarmıyım diye

evet ben gittim emele bana iyi şeyler söylemişti o zaman için :) bilmesine bildi ama gelecek açısından hiç bir falcının dediği çıkmadı bana belkide zamanı vardır bilemiyorum.dediğim gibi ben bunlara inancımı fena halde kaybettim.eski ben değilim artık :) ama şöööyyylleee sağlam bi falcı olursa da asla hayır diyemem :roflol: hani garantilisinden :KK70:

bu arada belgin izmirde sanırım gittiğine göre.daha buralarda mı acep?bir 100tl daha verilmez ama demi yahu :)

ya cok rıca edıorumm emel hakkında bısıler soleyın ıyımı degermı gıtmelımıyım cok ıhtıyacım var onun dısında burda bahsedılen herkese gıttım ama hepsı fos cıktıboshayallersmileboshayallersmile

canım emel aynaya bakıyormuş
hatırladığım kadarıyla olumsuz bişi duymadım ama
ben gitmediğim için net bişi söyleyemem tabi

ben gittim dediğim gibi gidilebilir tabiki ama müthiş süper diyemem.belgine gittinmi bilemiyorum eğer izmirdeyse onu denemeni tavsiye ederim.

alsancak kaffada güzel bakıyorlar kıbrıs şehıtlerınde az gttıkten snra sola sapınca yolun sonunda

canım orda bende baktırdım dönek bi tane adı neydi unuttum 1 ay sonra karşına biri çıkıcak aşık olucaksın dedi bekliorum :)))

Belgine de gittim ama memnun kalmadım ben emel dısında herkese gittim.Bu arada belki bileniniz vardır ercan dıye bı adam var tarot bakıyo aslında meşhur ama bulamıyorum telını bı turlu ben ızmırde onun ustune fal baktırmadım bundan 4_5 sene once falan.Bıde emele değermı gıtmeye yanı dedıklerınden cıkan oldumu

kızlar bu forum şahanee :) uzun süredir takipçinizim daha yeni üye oldum.
bende fal baktırmayı çokk seviyorumm. kaffayı bende seviyorum. adını unuttum nesime mi nurselmi öle bi bayan vardı ii bakıyo tavsiye ederim.ama ben daha detaylı bişi istiyorum.
tavsiyelerinizi bekliorum.

okuduum kadarıyla samyeli cafede tavsiye edilmiş.randevu alıpmı gidiyosunuz?eğer öyleyse bana telefonunu bide bakan kişinin ismini verirmisiniz?

Benim eski yengem yani şimdiki ablam kağıt falı bakıyor..Bir sat veya daha uzun sürüyor..ıstediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz..Üç harflileri yardım ediyor..ısteyene yardımcı olurum..Şimdi herkez fal bakıyorum diyor ama geçmişi bilmek kolay önemli olan gelecekten bir şeyler bilebilmek..Kimse herşeyi tam bilemez..Çünkü onlarda insan gibiler bazen yanlış bilgi veriyorlar..ısteyene yardımcı olurum..Bence aranızdan sitede dertlerini anlatmamış bir kişiyi seçin ve deneyin..Memnun kalırsanız gidersiniz..

canım ablan nerde bakıyo bide nekadara bakıyo?
eğer dediğin gibiyse ben baktırmak istiyorum.

missdance ve sitedeki diğer arkadaslar eski Orkide alışveriş merkezinin orda Topçu'nun orası Armoni cafe Gülizar adında bir falcıyı arıyorum çok süper dediler sevdan cafede ismini duydum fakat bulamadım bilen birileri varmı?teşekkürler

tabii bu saat olursa merhaba selam rafa kalkıyor kusura bakmayın yeni düştümmmsempatiksalakcinni
herkese merhabalarrrr
yani günaydıııııınnnnnnnnnnnnaniknanik

aa cnm bende duydum gülizarı.tam yerini bilmiorum orkide avm nin orda olduunu biliorum.arkadaşımın ablası gitmişti dedikleri çıkmış.
ama pahalıydı diye hatırlıyorum nekadara bakıyo sen biliomusun?

Yapmayın Allah aşkına,o Flash TV de çıkan kadınların hepsi sallamaca... Sakın ola da aramayın kızlar o numarayı...

X