İzmir'deki Falcılar

ben emele gittim bornovada bi kadın var ona gittim bide konakta bikaç kadına gittim hepsi benzer şeyler söledi...

bende konakta adanalı sevinç abla diye bi falcı var ona gittim ama memnun kalmadım hiç.hem çok kısa bakıyo hemde çıkmadı dedikleri

kkemeraltında kızlar ağası tarafında sevdam cafe varmış orası iimiş komşum söledi 10 tl ye kahve falı bakıyormuş dediği tutuyormuş öle dio...
dilyenler yerini kime sorsa gösterirmiş...gidenler olursa eğer yazışalım arkadaşlar!ii geceler...

canım peki bakanın ismini biliomusun genelde cafelerde bikaç kişi oluyo çünkü

missdance ozaman yerini tarif edebilirmisin?

bayraklı lisesini arkasında canım.arkasında ki yoldan dümdüz gidiyorsun yol ayrımı var orda biri yukarı gidiyor biri aşağı aşağıdan gideceksin cami var ilerde onun karşında sorsan söylerler.

missdance hani samyeliye gittik ya
işte ordaki kadının dediği ufak bişi çıktı bana
çok dikkat etmemiştim ama acaba kim demiştim içimden sadece
geçende oldu, sadece ismi tam tutturamadı ama yaklaştı, baş harfi tuttu yani :))

bakalım ötekilerde çıkacakmı?
önemli olan ötekilerdi çünkü :)))

bayraklı lisesini arkasında canım.arkasında ki yoldan dümdüz gidiyorsun yol ayrımı var orda biri yukarı gidiyor biri aşağı aşağıdan gideceksin cami var ilerde onun karşında sorsan söylerler.

canım ismi ne?aramadan gitmek doğrumu sence yani öylemi gidiyo herkes oraya?geri çevirmesin bide.oraya daha önce hiç gitmedim.yeri kolaymı?bide istediğim bi gün herangi bi saatte gidebilirmiyim yoksa belli günleri varmı?

ashle...gittiğinde bizede ya bizde bilelim...aayrıca bizde gitmek istersek nasıl gidicez...sanırım arkadaşınla buluşup gitmiycez :))))
bunun için kadının telfon numarasını ve adresini alıp bana özel mesaj atabilirsen memnun olurum teşekkürler...

canm arkadaşım benm en yakın arkım...100 kere telini istedim annemden alcam unuttum falan diye vermedi geçiştirdi hep artık üstüne düşemem yani..onsuz giderim tek diye vermedi heralde..ben anca gittikten sonra size ya yerini tarif ederim yada telini alırım veririm

canım ismi ne?aramadan gitmek doğrumu sence yani öylemi gidiyo herkes oraya?geri çevirmesin bide.oraya daha önce hiç gitmedim.yeri kolaymı?bide istediğim bi gün herangi bi saatte gidebilirmiyim yoksa belli günleri varmı?

salı ve cumartesi hariç her gün gidebilirsin.gelirdi seninle ama arabam tamirde.

missdance hani samyeliye gittik ya
işte ordaki kadının dediği ufak bişi çıktı bana
çok dikkat etmemiştim ama acaba kim demiştim içimden sadece
geçende oldu, sadece ismi tam tutturamadı ama yaklaştı, baş harfi tuttu yani :))

bakalım ötekilerde çıkacakmı?
önemli olan ötekilerdi çünkü :)))

ya şimdi birşey dicem moraliniz bozulacak vallaha bana çıkmadı hiçbirşey :) ya bende bir bahtsızlık var yada bu fal olayı gerçekten yalan :) delirmesem iyi bıraktım artıkın pazar günü jübilemi yaptım pasaklı birsene giderek kaydirigubbakcemile5

inşallah tüm dedikleri çıkar hepimize yine de umut kesilmez.ben belgin kostaka çok umut bağlamıştım ama onun dedikleride çıkmadı gibi.

missdance alla alla belginin dedikleri hiç çıkmadımı bana söyledikleri oldu diyebilirim kısmen yaşadım bazı şeyleri.bişi olursa telefondan sorabilirsin demişti.bikaç kere aradım onlarda çıktı.bi ara istersen.

bende eşinin numarası var ve eşi kesinlikle görüştürmüyor.ne zaman arasam seansta diyor.bende aramıyorum artık.bilmiyorum belki söylediklerinin zamanı vardır ama benden geçti artık.

ya şimdi birşey dicem moraliniz bozulacak vallaha bana çıkmadı hiçbirşey :) ya bende bir bahtsızlık var yada bu fal olayı gerçekten yalan :) delirmesem iyi bıraktım artıkın pazar günü jübilemi yaptım pasaklı birsene giderek kaydirigubbakcemile5

inşallah tüm dedikleri çıkar hepimize yine de umut kesilmez.ben belgin kostaka çok umut bağlamıştım ama onun dedikleride çıkmadı gibi.

yok canım banada çıkan ufak bişeydi
öyle aman aman önemli bişey çıkmadı
önemli olan şeyler için var daha
onlar çıkarsa o zaman bilmiş demektir
ama ben o kadar çok etkisinde değilim şuan

psaklıyada gittin demek,
hiç bahsetmiyorsun,
nasıldı peki

aman ne söyledikleri anlaşılıyor ne de birşey biliyor.ufak tefek şeyleri bildi yine birlikte olacaksınız dedi ama bunlar yine gideyim umudum kırılmasın diye laf işte.

bende konakta adanalı sevinç abla diye bi falcı var ona gittim ama memnun kalmadım hiç.hem çok kısa bakıyo hemde çıkmadı dedikleri

bende gittim o kadına çok çok met etmişler nette bende ona kanarak gittim...hem çok kısa bakıyor hemde hiçbiri çıkmadı...

kızlar kızlar kızlar....hani ne kadar pasifsiniz ama yahu hep ben mi keşfedicem yeni falcı :) hadi hareket biraz.bakmayın siz baktırmıcam dediğime kaydirigubbakcemile5

vallaha bıraktım ben artık o işleri.koşmuyorum peşinden ama öneren olursa da hayır demem herhalde :)

X