Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar bırakın şu vatikan falını yaaa.....hayatmda baktırdığım en saçma en iğrenç faldı...bişeyde bilemiyo verceniz 25 ytl sonra içiniz gitcek...yinede herkes kendi bilir.ben üstüme düşeni yaptım.buarada missdance o vatikan falını bakan kişi senin yakın arkadaşının annesi.kadın kendi dedi açelya bize çok kişi gönderiyor diye..senide anlıyorum o yüzden güzel bakıyo diyosun senin yerinde olsam bende öyle derdim ama ben diyemem benm ne arkadaşım ne bişeyim..o dandik kahve fallara bile daha güzel bakıyolar.[/Q
canım eğer daha önce yazmış olduklarımı iyice okusaydın eğer kesin birşey söylemedim.siz bilirsiniz dediğimde oldu.bana söyledikleri çıktı bilemiyorum senin neden hoşuna gitmedi.ben sizi memnun etmek zorunda da değilim,sizde gitmek zorunda değilsin.
evet arkadaşımın annesi güzin hanım,ben bunu daha öncede söyledim saklamadım yani.sonuç olarak benim bir karım yok bu işten.ben deneyimlerimi yazıyorum hep.gidip gitmemek sizin tercihiniz.
eveeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttt
sonunda gittim belgin teyzeye.....:lepi:
ya kadın müthişdi desem....
beni şok etti daha dakika 1 gol 1 oldu resmen...
bana sen buraya ilk defa geliyosun ve beni kadınlar klübünden önerdiler dedi...
Telve Cafe İletişim:
Konuda adres vermek msn vermek telefon nuamrası vermek yasaktır lütfen özel mesaj yolunu kullanın
ya kadın müthişdi desem....
beni şok etti daha dakika 1 gol 1 oldu resmen...
bana sen buraya ilk defa geliyosun ve beni kadınlar klübünden önerdiler dedi...