- 15 Ocak 2010
- 1.176
- 1
ben emele gittim bornovada bi kadın var ona gittim bide konakta bikaç kadına gittim hepsi benzer şeyler söledi...
missdance ozaman yerini tarif edebilirmisin?
bayraklı lisesini arkasında canım.arkasında ki yoldan dümdüz gidiyorsun yol ayrımı var orda biri yukarı gidiyor biri aşağı aşağıdan gideceksin cami var ilerde onun karşında sorsan söylerler.
ashle...gittiğinde bizede ya bizde bilelim...aayrıca bizde gitmek istersek nasıl gidicez...sanırım arkadaşınla buluşup gitmiycez :))))
bunun için kadının telfon numarasını ve adresini alıp bana özel mesaj atabilirsen memnun olurum teşekkürler...
canım ismi ne?aramadan gitmek doğrumu sence yani öylemi gidiyo herkes oraya?geri çevirmesin bide.oraya daha önce hiç gitmedim.yeri kolaymı?bide istediğim bi gün herangi bi saatte gidebilirmiyim yoksa belli günleri varmı?
missdance hani samyeliye gittik ya
işte ordaki kadının dediği ufak bişi çıktı bana
çok dikkat etmemiştim ama acaba kim demiştim içimden sadece
geçende oldu, sadece ismi tam tutturamadı ama yaklaştı, baş harfi tuttu yani :))
bakalım ötekilerde çıkacakmı?
önemli olan ötekilerdi çünkü :)))
salı ve cumartesi hariç her gün gidebilirsin.gelirdi seninle ama arabam tamirde.
ya şimdi birşey dicem moraliniz bozulacak vallaha bana çıkmadı hiçbirşey :) ya bende bir bahtsızlık var yada bu fal olayı gerçekten yalan :) delirmesem iyi bıraktım artıkın pazar günü jübilemi yaptım pasaklı birsene giderek kaydirigubbakcemile5
inşallah tüm dedikleri çıkar hepimize yine de umut kesilmez.ben belgin kostaka çok umut bağlamıştım ama onun dedikleride çıkmadı gibi.
bende konakta adanalı sevinç abla diye bi falcı var ona gittim ama memnun kalmadım hiç.hem çok kısa bakıyo hemde çıkmadı dedikleri