İzmir'deki Falcılar

missdance gittiğin hocanın telefonunu yazabilirmisin özelden? bende gitmek istiyorum çok ihtiyacım var.

ayy senin işini falcı değil bir hoca çözer bence :) ama iyi bir fal istersen vatikan falını tavsiye ederim şiddetle.

cnm bide vatikan falıyla ilgilide yardımcı olabilirmisin?onada gitmek istiyorum ayarlayabilirsen pazartesi gibi gidebilirim.nosunu yazarmısın özelden? benimde gitmediğim gezmediğim falcı kalmadı ama şuan gerçekten çok ihtiyacım var nolurr

Kızlar ihtiyacınız olursa benim de bir falcım var,Karşıyaka taraflarında oturuyor. ısmi Gülçin.
Kahve falı,tarot,büyü bozma gibi şeylerle ilgileniyor.
Ben her ay baktırıyorum ablama,dedikleri bir bir çıkıyor. Falı istediğiniz kadar uzatabiliyorsunuz,istediğiniz herşeyin cevabını verebiliyor.
Fiyatı da uygun...
Tarot 20
Kahve 15

Aklınızda bulunsun :-)

nills şahsen ben vatikan falını hiç önermem..evet uzun bakıyo ama geçmişe bakıyo genelde ve çoğuda fıss içim acıdı 25i verirken..bende şiddetle tavsiye etmiyorum iskambil kağıdıyla bakıyo çok saçma ve sıkıcı bi fal..yinede merak ediyosan baktır ama pişman olursun bence

kıbrıs şehitliği caddesi falcı müjgan.. müjgan kafe de ne dediyse cıkıyor ve isim isim söylüyor.

nills şahsen ben vatikan falını hiç önermem..evet uzun bakıyo ama geçmişe bakıyo genelde ve çoğuda fıss içim acıdı 25i verirken..bende şiddetle tavsiye etmiyorum iskambil kağıdıyla bakıyo çok saçma ve sıkıcı bi fal..yinede merak ediyosan baktır ama pişman olursun bence

yaa öylemii üzüldüm şimdi okadar umut bağlamıştımkii :KK43:( bide missdance ın gittiği hocaya gitmek istiyorum inşallah yardımcı olur. peki senin tavsiye ediceğin kimse varmı canım?

bahçelievlerde bi kadın varmış.haftaya arkadaşımla gidicez.arkadaşımın annesi baktırmış kadın yaşlı nur yüzlüymüş dua edip gözlerini kapayıp herşeyi söylüyomuş.1saat falan ilgileniyomuş..annesine ne dediyse hepsini bilmiş dedikleride çıkmış.onu çok merak ediyorm yaa ben bi gideyim sizlerede haber veriri.telini ver demeyin çünkü arkadaşım bana vermedi onsuz giderim baktırırm tek diye:))

vallaha kızlar ben artık inanmıyorum galiba ya.dediği çıkan olmadı şimdiye kadar.belgin kostaktan ümitliydim ama o da fıss çıktı sanırım.akışına bıraktım ben gayri :)

bahçelievlerde bi kadın varmış.haftaya arkadaşımla gidicez.arkadaşımın annesi baktırmış kadın yaşlı nur yüzlüymüş dua edip gözlerini kapayıp herşeyi söylüyomuş.1saat falan ilgileniyomuş..annesine ne dediyse hepsini bilmiş dedikleride çıkmış.onu çok merak ediyorm yaa ben bi gideyim sizlerede haber veriri.telini ver demeyin çünkü arkadaşım bana vermedi onsuz giderim baktırırm tek diye:))

cnm ne falı bakıyomuş?bende gitmek isterim eğer dediğin gibiyse.

canm valla kadın bişeyler okuyomuş takır takır söylüyomuş görüyomuş yani..arkadaşım dedi anneme ne dediyse hepsi çıkıyo diye anlattı kadının dediklerini ben şok oldum.haftaya gidicem bi ona.oda fısss çıkarsa ben bırakcam artık bu işleri:KK70::KK70:

ashle...gittiğinde bizede ya bizde bilelim...aayrıca bizde gitmek istersek nasıl gidicez...sanırım arkadaşınla buluşup gitmiycez :))))
bunun için kadının telfon numarasını ve adresini alıp bana özel mesaj atabilirsen memnun olurum teşekkürler...

kızlar nolur bana şöle dedikleri çıkan bi falcı tavsiye edin yaa :KK43:((

valla gülüm ben izmirde bikaç kişiye gittim ama
evet geçmişi biliyor bazıları ama gelecekle ilgili söyledikleri henüz olan olmadı...yada bana öle denk geldii..

X