İzmir'deki Falcılar

bak ben sana birde samyeli kafeyi tarif edeyim birde orda baktır memnun kalırsın.emek kırtasiyenin sokağından giriyorsun ilerde solda samyeli kafe.7liraya bakıyor ve iyi bakıyor.
vatikan falıda çok iyi ben memnunum yani.

selam kızlar şu andan itibaren bir daha asla fal baktırmama kararı aldım.belgin kostakın dedikleri bile çıkmadı.yeni sevgilisiyle fotografını koymuş msne.Allahtan başka kimse bilemez geleceği bunu da anladım artık.size kolay gelsin.hoşçakalın...

evet geleceği Allahtan başkası bilemez ben şuanda olup bitenleri bide bazı şeyleri yapıp yapmamak bazıları güvenip güvenmemem konusunda yardım için gidicem hayatımı etkilicek kararlar almak üzereyim danışmak için offf bugün birine gidicem ama kimeeee=)))))

mantıklı davranmanı tavsiye ediyorum.onun dışında vatikan falını tavsiye ederim.geniş zamanlı bilgilerde veriyor.not kagıdı götür yanında

üzüldüm senin adına.. beklentilerin o yönde idi..
ama herşeyin hayırlısı olsun canım, muhakkak verdır bir hayrı, öyle düşün..

hastamısınız arkadaşlar siz ne falı allah aşkına yaa geleceği allah tan başkası göremez çok büyük günaha giriyorsunuzz....resmen şirk tir buu

üzüldüm senin adına.. beklentilerin o yönde idi..
ama herşeyin hayırlısı olsun canım, muhakkak verdır bir hayrı, öyle düşün..

inşallah canım teşekkür ederim.bıraktım artık uğraşmak istemiyorum.yoruldum,kırıldım,kandırıldım.

missdance samyeliyenin müdavimiydim bi ara ama yoook çıkmıyo Allahtan başka hiçkimse bilmiyo işte bende örneklerini defalarca yaşadım yinede bi ümit bi rahatlama diosun işte ya neyse umarım hakkında hayırlısı olur

evet bugün baktırdım vatikan falına ilginçti cidden 1 saat falan sürdü ama içim gitti 25 verirken=)

Son düzenleme:
buarada emele baktırıp memnun kalan varmı?? o uzunmu bakıyo?onu çok merak ettim yaaa

bunu söylemek için mi girdin falcılar bölümünde ne işi var o zaman şirkse??

saçma sapan işlerle işim olmaz benim size sırf yanlış oldunu sölemek için girdim başlıktan ne olduğu anlaşılıodu zaten meraklı diilim sizin saçmalıklarınızı okumaya...

Arkadaşlar lütfen polemik yaratmayalım usluplarımıza da dikkat edelim

evet canım çıkmıyor tüm inancımı kaybettim artık bende.artık eskiden oldugu gibi bu tür şeylerden uzak durmaya devam edicem.hayat böyle şeylerle uğraşmadan daha rahat geçiyor,eski günlerimi özledim ne kadar rahattım,birşeyler için uğraşmak çok zor,olacağı varsa zaten kendiliğinden oluyor.Allah yardım etsin artık bize ne diyim ki.:teselli:

kızlar ya, bana da çok acil falcı lazım :sinifsinif: hatta şöyleki evde büyü var, yatağın altında, bilmem nerdeki çarşafın üstünde falan diyebilecek biri kaydirigubbakcemile3 gelecek çok ilgilendirmiyor. tepemde dönen şeylerin böyle bir sebebi var mı onu öğrenmek istiyorum :1ninca:

ayy senin işini falcı değil bir hoca çözer bence :) ama iyi bir fal istersen vatikan falını tavsiye ederim şiddetle.

kaydirigubbakcemile3 ya gel okuyayım, muska yazayım falan gibi bir çözüm aramıyorum ya... var mı yok mu onu görsün, bir de yerini söylesin.. gerisini ben hallederim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…