çok mutsuzum kızlar
biliyosununz annemler gitti..bende arkdaşımda kaldım bi kaç gün...eşim şimdi annemler gitti ya yanaşıyo yavşatan yavaştan
işte çok bunalmışız hep birbirimize sarmışız...bi tatile mi çıksaymışız..iyi gelirmiş...biz bugunlere gelmek için çok emek harcamışız...bende ona çok kırgın olduğumu...bunun ole hemen geçeçek bişey olmadığını...beni tercih yapmak zorunda bıraktığını..boşanmayı kendisinin istediğinin..yaptıklarınında benim için ayrılmanın en doğrusu olduğuna inandırdığını soledim...
ilk önce bole beni ikna etmek için baya bi güzel konuşmaya çalıştı..ama huylu huyundan vazgeçermi..sonra yine beni suçledı...işte düzelmek istediğini falan geveleyip durudu
ama çok kırgınım..dönüşü yok...tek korkum...bbek için tedavi oluyoduk bilen bilir...dua edinde tutmamış olsun..istersin olmaz istemezsin olur hesabı...adet günüm yaklaştı ama hiç belirti yok korkuyorum...
canım eğer barışırsanız sende tepkini onun ailesine karşı koy.hatta ikna çalışmaları olduğunda eşinin bu fikrini söyle.sen benim babamı hastalandığında 1 ay idare etmedin,bundan sonra bende senin ailenle asla konuşmayacağım,görüşmeyeceğim de bakalım.tepkisi ne olacakçok mutsuzum kızlar
biliyosununz annemler gitti..bende arkdaşımda kaldım bi kaç gün...eşim şimdi annemler gitti ya yanaşıyo yavşatan yavaştan
işte çok bunalmışız hep birbirimize sarmışız...bi tatile mi çıksaymışız..iyi gelirmiş...biz bugunlere gelmek için çok emek harcamışız...bende ona çok kırgın olduğumu...bunun ole hemen geçeçek bişey olmadığını...beni tercih yapmak zorunda bıraktığını..boşanmayı kendisinin istediğinin..yaptıklarınında benim için ayrılmanın en doğrusu olduğuna inandırdığını soledim...
ilk önce bole beni ikna etmek için baya bi güzel konuşmaya çalıştı..ama huylu huyundan vazgeçermi..sonra yine beni suçledı...işte düzelmek istediğini falan geveleyip durudu
ama çok kırgınım..dönüşü yok...tek korkum...bbek için tedavi oluyoduk bilen bilir...dua edinde tutmamış olsun..istersin olmaz istemezsin olur hesabı...adet günüm yaklaştı ama hiç belirti yok korkuyorum...
ailen gitti iş degişti,sanki cocuksun bunu anlamayacak kadar da sunun yaptıgına bak ya sanki o kadar kolay bişi canım inşallah korktugun gibi degildir canım hastalanırsın eger hamile kalırsan cok çıkmaza girersin.Rabbim yardımcımız olsun bizim.
canım eğer barışırsanız sende tepkini onun ailesine karşı koy.hatta ikna çalışmaları olduğunda eşinin bu fikrini söyle.sen benim babamı hastalandığında 1 ay idare etmedin,bundan sonra bende senin ailenle asla konuşmayacağım,görüşmeyeceğim de bakalım.tepkisi ne olacak
o kadar çok isitiyodum ki bir bebek ki içimden çıkan bir kız sahibi olmak..senin konunda takip ediyorum beni anladığına inanıyorum...kayınvalidem 3 yıl bebek ve ev lafı duymak istmiyorum dediğindan beri yanı bir senedi uğraşıyoruz...ama olmadı...eşimle iyi kötü götürüyoduk..bide ben ona karşı kendimi suçlu hissediyorum ya...o bana yanaştığında geri çevirmedim hiç...aptalıığı burda yaptım galiba...o kadar bekledik olmadı ama olursa artık nasıl bir yol izelrim bilimiyorum kafam bomboş
o kadar çok isitiyodum ki bir bebek ki içimden çıkan bir kız sahibi olmak..senin konunda takip ediyorum beni anladığına inanıyorum...kayınvalidem 3 yıl bebek ve ev lafı duymak istmiyorum dediğindan beri yanı bir senedi uğraşıyoruz...ama olmadı...eşimle iyi kötü götürüyoduk..bide ben ona karşı kendimi suçlu hissediyorum ya...o bana yanaştığında geri çevirmedim hiç...aptalıığı burda yaptım galiba...o kadar bekledik olmadı ama olursa artık nasıl bir yol izelrim bilimiyorum kafam bomboş
cnm aynı evdemi yaşıyosunuz şimdi
3 yıl çocuk yok mu dedi ne biçim insanlar bunlar ya kime ne Allah aşkına herkes ayrı bir alem kimisi çocuk yapın der olmaz diye boşandırır kimide çocuk yapmayın der ..
aynen ole..neden istesin ki çocuk olunca yada ev alınca masrafımız artcak biz nasıl onlara para vereceğiz sende
Hayret bişey herkes çocuğu için çalışır çabalar ,başkası için değil ki Allah sabır versin inş en kısa zamanda huzuru sağlarsın, evliliklerde herşey olur baba evi gibi olmuyor maalesef..
Ne denir ki bilmiyorum, dışarıdan yorum yapmak çok kolay eşinin ve ailesinin yaptıkları afedersin ama tam bir nankörlük.
Annenler gidince bütün sorun çözülecek mi, bu kadar kolay mı?
Sizin sorununuz ailen değil, hastalık olmasa keyfi gelip aylarca kalsalar adam haklı ama hastalık halinde eşler birbiren destek olmalı, eşin olamamış malesef.
Annenle baban şimdi kendilerini sorumlu hissediyorlardır, bizim yüzümüzden diye düşünüyorlardır ama sorun onlar değil.
Sen babana hastayken bakmasan, yarın birgün sen hasta olduğunda bu adam yine sorun çıkartırdı seni de yük olarak görürdü, kişiliği böyle.
Allah akıl fikir versin, vicdan versin böyle insanlara.
Bence arkadaşında kalmaktansa annenlerin yanında kal, üzülürler derlerse babam iyileşinceye kadar burda kalıcam de.
Ayrıca onlara da açıklama yap ki kendilerini sorumlu hissetmesinler.
evet baktırır...çünkü baktım biliyorum...abim de eşide hayırsız kardeşim uzakta biz bakacaz der hep...o yüzden iki bina ötesine taşındım zaten
kırıldığım bir noktada bu eşimin annesi organ nakilli neler yaşadı çok acılar çekti...en çok ondan destek bekledim o yüzden ama hiç ilgilenmedi...insan bir aramaz mı... ya aramadı
babam böle olmadan annemi arayıp ne güzel evlat yetiştirmişsin her şeyime koşuyo die yerini yapıyodu..bana çok çektirdiği için para yüzüden...sözde gönlümü yapyodu ama herşey yalamış
babam edebiyete kadar bide kalmayacak..toplarlansın..fizik tedavi görmeye başlasın gidecekler zaten
çöp mü bu yada ne bileyim eşyamı insan eşyasını bile kolay kolay atamıyo ben babamı nasıl atayım
kayınvalidemin geliri kesildi bütün dert bu aslında ben babam hastalnamadan öönce maaşımı alınca götürüüp bir miktar veriyodum bunların bizi evlenirken yaptıkları bitmek tükenmek ilmeyen borçleri için şimdi vermiyorum çünkü babamı özel hastaneye götürüyoz.annem bana tek kuruş harcatmadı bugüne kadar ama ben ne olur olmaz hastalık halı parasız kalmayalım die temkinli davanıyorum ama anlamazlar
allah büyük ne diyim
valla olan oldu zaten annem kardeşimi aramış..çocuk okulunu bırakıp gelmiş...annemi ve babamı alıp bu gün eve götürdü...annem otur kocanla konuş..bizim yüzümüden bole olmasın dio...ben çok üzülürüm sebeb olmak istemiyorum..sizin kaç sene sevginiz birbirine karıştı dio...koca müsvettei anasında bende bugün bir arkadaşıma gidip kalacam o eve gitmem...avukat olan arkaşımla konuştum sakın evini terk etme dio kafam çorba oldu çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?