Canım haklısın aşırı tepki görmüşsün ama sende sanki aşırı tepki veriyosun gibi geldi bana.
Kaynanana yakın ev tutmuşsun iyi niyetlisin yardımcısın çok güzel ama gel aynı evde oturalım dese eminim sende istemezdin ben hastayım beni yanınıza alın bakın dese kabul etmezdin dimi?
Tamam babana yardımcı olmak istemişsin çok haklısın ama asansör olmasada kucakta falan 1 kez taşınacaktı eve girdikten sonra sorun kalmıcaktı eşinde taşıyabilirdi evlerine kadar kucağında yada ambulans sedyeyle getirirdi.
Ayağı kırılmış olsa dersin 1 ay sonra yürücek ama baban ne zaman ayaklanır belli bişe yok anladığım kadarıyla ve buda uzun bi süre bile sizde kalabilceklerini gösteriyo. Annen olmasa derim bakcak insan yok ama annen varken senin evinde bu kadar uzun süre kalmaları bence doğru değil.
Kendi ailesi gibi yakın hissedememesi normal hatta cinsel bakımdanda soğukluk girmiştir aranıza. Kim olursa olsun uzun süre yatılı kalan misafir evin dengesini bozuyor bu bi gerçek adam rahatça duş almak boxerla gezmek tv izlerken uyuklamak cilveleşmek ister hemde hasta psikolojisi eve bi ağırlık getirmiştir herkeste surat bi karıştır eminim.
Ailene kendine yakın bi ev tutun en mantıklısı bu gibi geldi bana başka kardeşin falanda yokmu?
Yada kendi evlerine götürün annen nasıl olsa gözkulak olur sende sık sık yardıma gidersin ama akşamları evinde ol eşinle ilgilen hastalıklar herkesin başında var at başından demem asla ama bütün hayatınıda onlara göre ayarlama herkesin evi yeri ayrı olsun.
Burda kaynanasıyla aynı evde hatta aynı apartmanda olanların birsürü hikayesi var senin eşin seni zorlamamış annemi evime alcam dememiş kendi isteğinle yakınında ev tutmuşsun sana böyle davranan eşe sende öyle davranmalısın artık evlisin ve kendi kafana göre hareket etmemelisin.
Birşey sorucam yanlış anlamazsan. Baban aşağı yukarı bir aydır sizde? Eşinde bu istemem hali, boşanma teklifi ne zaman başgösterdi? 1 hafta önce tüp bebek icin konu açmıssın. Böyle bi adamdan cocuk dünyaya getirmek hem sana hem bebeğe haksızlık olmaz mı?
geçmiş olsun arkadaşım..bak kendimi senin yerine koyuyorum..babamda yanımda kalırdı annemde kocam anasının dolmuşuyla geliyosa boşanalım diye.birgün eve geldiğinde kapının önünde valizini görür o gören gözlerinede boşanma dilekçesini yapıştırır hadiiii yallah derdim..araya kaynanamı girdi barışın diye dua et kaynanamsın yoksa tutar kolundan kapı dışarı ederim derdim ıyyyyyyyyyy ayyyyyyy sinirden köpürüyorum şiddet yanım kabardı o an birii bana bişe söylese atlardım kafasınasenin şuan duygusallığından faydalanıyo olabilirler ben üzüldümmü dahada şiddete başvuruyorum valla tuttummu koparıveririm adamım girtlağından.kaynanamıda kapıma geldimi öncebi kapıyı açar sonra senmi geldin deyip suratına kapatırdım ay neler yapardım anlatmakla kalmazda neyse..valla ben sırf kızdım diye annemi aylarca aramamış insanım babamın yüzüne bakmamış insanım konuşurken bile..kardeşimi ömürboyu hayatımdan çıkarmış insanım ama elimde değil tahammül edemiyorum beni üzen insanlara.veee kocam o beni üzdümü daha beter çektiriyorum el oğlu değilmi el işte bazen ümüünü sıkasım geliyo yemin ederim bende senin gibi bi koca olcak aaaah ah çektirmediğimi bırakmazdım
evet olur...ben bugune kadar hatta konuyo açtığım saate kadar geçici bir durum..babamlar gidince düzelecek dedim..bana boşanalım diyince ipler koptu...maalesef eşim dengesiz...daha iki gün önceye kadar doktor hastane araştırıyosun değilmi diodu....
şimdide boşanalım dio...annegilde şu an...bunca zaman annegil ile ilgili problemlerde kimi zaman beni çok üzdü...kimi zamanda destek verdi...ama bu son nokta galiba ya...çünkü küçük eltimede boşansınlar benim oğlum evelnir yeniden..çocuğumun hazırını yıyolar demiş...bende eltime desin napıyım dedim..ama belliki hiç birşeyden çekinmesi yok kayınvalidemin
geçmiş olsun arkadaşım..bak kendimi senin yerine koyuyorum..babamda yanımda kalırdı annemde kocam anasının dolmuşuyla geliyosa boşanalım diye.birgün eve geldiğinde kapının önünde valizini görür o gören gözlerinede boşanma dilekçesini yapıştırır hadiiii yallah derdim..araya kaynanamı girdi barışın diye dua et kaynanamsın yoksa tutar kolundan kapı dışarı ederim derdim ıyyyyyyyyyy ayyyyyyy sinirden köpürüyorum şiddet yanım kabardı o an birii bana bişe söylese atlardım kafasınasenin şuan duygusallığından faydalanıyo olabilirler ben üzüldümmü dahada şiddete başvuruyorum valla tuttummu koparıveririm adamım girtlağından.kaynanamıda kapıma geldimi öncebi kapıyı açar sonra senmi geldin deyip suratına kapatırdım ay neler yapardım anlatmakla kalmazda neyse..valla ben sırf kızdım diye annemi aylarca aramamış insanım babamın yüzüne bakmamış insanım konuşurken bile..kardeşimi ömürboyu hayatımdan çıkarmış insanım ama elimde değil tahammül edemiyorum beni üzen insanlara.veee kocam o beni üzdümü daha beter çektiriyorum el oğlu değilmi el işte bazen ümüünü sıkasım geliyo yemin ederim bende senin gibi bi koca olcak aaaah ah çektirmediğimi bırakmazdım
Kimse konu sahibinin eşine destek olmuyor objektif olarak bakılıyor herseye... Herkesin kişiliği ayrı istemeyebilir... Sırf babasını evinde istemiyor diye insan eşine sırt çevirmez bence... Ortada başka sebepler var cunku eşinin tek sıkıntısı belkıde para nerden bilebiliriz ki...
evet olur...ben bugune kadar hatta konuyo açtığım saate kadar geçici bir durum..babamlar gidince düzelecek dedim..bana boşanalım diyince ipler koptu...maalesef eşim dengesiz...daha iki gün önceye kadar doktor hastane araştırıyosun değilmi diodu....
şimdide boşanalım dio...annegilde şu an...bunca zaman annegil ile ilgili problemlerde kimi zaman beni çok üzdü...kimi zamanda destek verdi...ama bu son nokta galiba ya...çünkü küçük eltimede boşansınlar benim oğlum evelnir yeniden..çocuğumun hazırını yıyolar demiş...bende eltime desin napıyım dedim..ama belliki hiç birşeyden çekinmesi yok kayınvalidemin
Eşiniz bence para kısmınada takılmış olabilir sonuçta babanızın durumuda yoksa devlet hastanesinin neyı eksık kı... Bence iyice arastırın esınız babanınız kalmasını sorun etmıyor..Ailesine vermediğiniz para için doldurusa geliyor... Bence sizin gözlükleri çıkarma vaktiniz gelmiş eşinizi ailesi çocuk yapmaına bile karışıyormuş diye hatırlıyorum... Baştan beri hayatınızda mudahele etmişleri bu hep boyle gider cunku dur dıyen olmamış.. Size destek olmamışken kazandıgınız parayla bırıkımınızden verdınız gozlerı doymamış... Şimdi ise bu olay bilmiyorum farkındamısınız ama o evde istenmiyorsunuz.. Babanız hasta olabılır ama eşinize muhtaç değilsiniz... Babanız iyileşincede sorunlarınız bitmeyecek yerinizde olsam ilk işim ordan taşınmak olurdu... Artık dönün kendinize bakın Bugunun yarınıda var dilerim eşinizin ailesi size muhtaç hiç olmaz...
cnm sana bir göndersemde adam etsen..yanlız anası ile birlikte
Ben önceki konuları bilmiyorum okuduğuma göre yorum yaptım ve benim evim daha yakın kontrole gidiyoruz vs yazmamıştın o yüzden kendi evlerindede kalabilirler diye düşündüm.
Eşinle konuşmadan kendi kendine karar verdin sanırım daha öncesinde aylarcada olsa kalacaklar diye anlaşsaydınız böyle yapmazdı gibi geliyor ya ona sormadınız yada inadına getirdiniz o da kızdı.
Özel hastaneler dörtdörtlük diye bişe yok aslında ama siz böyle karar vermişsiniz o konuya hiç girmeyeyim.
Cinsellikten bahsetmiştim diceksin onu mu düşüncem haklısında ama erkekleri biliyoruz baban iyileştiği için artık hakkı olduğunu düşünüyodur ve bizim için olmasada onlar için önemli bi konu bu aylardır uzak davranıyosundur haklısın ama bu senden soğumasının baş sebeplerinden biridir mutlaka erkeklerin böyle pis yönleri var çocuk sorunu vs sizin sorunlar üstüste gelmiş aslında tek sebep ailen değildir.
Ben senin yerinde olsam aileme yakın başka bi hastane bulur ailemide alır evlerine giderdim yani babamın evinde bakardım babama böyle daha çok üzülüp eziliyolar bu şekildede boşarsa boşasın o zaman.
cnm benim babam emekli olunca özel ofis açtı kendine..çok şükür durumu iyiydi...hatta böle olmadan önce bize çok destek oldu maddi olarak...devlet hastanesine hatta burdaki üniversite hastanelerinin birinde tedavi oluyodu....ama ilgilenmediler üstelik muayeneden geldiği gün acile zor yeşirdik babamı şimdi özel bir hastanede tedavisi göürlüyo...işte devlet hastesinin eksikliği bu ilgilenmiyolar..ve babamın birikmişini harcıyoruz zaten eve para vermiyorum onlara bir köşey koyuyorum ya lazım olura die..annem tek kuruş harcatmadı bana ...ama hazıra dağ dayanmaz...daha ne olur bilinmez...ki vermek zorunda değilim..eşimde seçim yapacak ya beni ya ailesini...ben artık onları douramayacam kusura bakmasınlar ki ..eşimde seçimini yapmış gözüküyo zaten
kızzz sende varya ne fenasın vallaha okurken korktum
Ben önceki konuları bilmiyorum okuduğuma göre yorum yaptım ve benim evim daha yakın kontrole gidiyoruz vs yazmamıştın o yüzden kendi evlerindede kalabilirler diye düşündüm.
Eşinle konuşmadan kendi kendine karar verdin sanırım daha öncesinde aylarcada olsa kalacaklar diye anlaşsaydınız böyle yapmazdı gibi geliyor ya ona sormadınız yada inadına getirdiniz o da kızdı.
Özel hastaneler dörtdörtlük diye bişe yok aslında ama siz böyle karar vermişsiniz o konuya hiç girmeyeyim.
Cinsellikten bahsetmiştim diceksin onu mu düşüncem haklısında ama erkekleri biliyoruz baban iyileştiği için artık hakkı olduğunu düşünüyodur ve bizim için olmasada onlar için önemli bi konu bu aylardır uzak davranıyosundur haklısın ama bu senden soğumasının baş sebeplerinden biridir mutlaka erkeklerin böyle pis yönleri var çocuk sorunu vs sizin sorunlar üstüste gelmiş aslında tek sebep ailen değildir.
Ben senin yerinde olsam aileme yakın başka bi hastane bulur ailemide alır evlerine giderdim yani babamın evinde bakardım babama böyle daha çok üzülüp eziliyolar bu şekildede boşarsa boşasın o zaman.
İnşallah baban bir an önce iyileşir sağlığına kavuşur..Baban seni şu yaşına kadar getirdi tabikide bakcaksın kusuruma bakma haklısın tabikide özele getireceksin... Şu hayatta kimseye güven olmaz yarın öbürgün Allah korusun sana birşey olsa sana destek olamayan bir eşin var... Sakın sakın bundan sonra paranı kımseye yedırmeye eşine bile.. Hayat müşterek ama bu kadarda.. Dualarım seninle umarım herşey yoluna girer..
Bu cümleye sonuna kadar katılıyorum eşinizle konuşun böyle devam edersen babamı hasta haliyle bizi bu sıkıntılı günlerimizde yalnız bırakmaya üzmeye ezmeye devam edeceksen ben ailemide alıp gidicem bu evden diyin ya ailenizin evine yada başka bir ev tutma yoluna gidin tamam ailemin evi uzak kiralarda pahalı diyorsunuz ama bu şekildede anneniz ve babanız çok üzülüyordur eminim...
durum ona geldi zaten..benim maaşım babamın emekli maaşı..bişekilde kalakarım altından ki...ben bunlara değil bunlar yapılır eşimin tavrına uzuluyorum ya bir ay kayanamın altında aldım ya çaçık açık yazıyprum artık bu bana reva şimdi...
Kesinlikle reva değil ama siz çok büyük sevap işlemişsiniz ve bunun karşılığını muhakkak alırsınız bu dünyada olmasa bile ahirette muhakkak alırsınız karşılığını.
Ve eşiniz ve aileside bu yaptıklarının karşılığını muhakkak alırlar ve umarım bu dünyada alırlar. O kayınvalidenize ne demeli herkes unutsa bile o unutmamalıydı.
Ne demek ya oğlumun parasını yiyorlar oğlumu evlendiririm ne demek yazık ya insanlıklarından utansınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?