isten cikmak ya da cikamamak..

Canim ozele goturme niyetindeyim. Ucreti ne olursa olsun raziyiz. Erteletemem.

Canim full beni zorlar diye gecemiyorum yoksa seflerim daha 2. Aydan beni fulle almak istemislerdi.. Full olursam eve hic yetemem zannediyorum.

Evet hayat zor bazen kizim keske ozel ilgi gerektirmeden de buyuyebilseydi diyorum. O zaman hersey daha kolay olurdu...

Evde kv varken 5 bucuk saat icin bakici tutmak? Evet maasim beni tatmin ediyor ama aldigim zaten gidiyor. Bu sartlarda bakici tutma meselesi zor bizim icin..
Isi birakirsaniz daha cok zarar edersiniz. 4-5 saat , o kadar cok bir ucret olmaz. Anlasirsaniz kadin yemek, ufak tefek temizlik falan da yapar. Rahat edersiniz.

İşten çıkıp bununla beraber evde mi oturacaksın? Macro'da mı çalışıyorsun? Kardeşim orda müdür yard. ve gerçekten çalışanlar sosyal anlamda eğlenceli bir ortam diyormuş. Yükselebileceğin bir yer. Kızının yaşadığı çok üzücü ama senin evde olmanla alakası yok, kv isterse ev tutup gitsin, tüm aldığını ver bakıcıya işe devam et. Haa tabi kv başka ev tutup gider, çocuklar bakıcıyla yapamaz o zaman düşünürsün. Eşini de anlamadım, ne kadar kazanıyor ki bu kadar insana bakacak? Çocukların kreş okul parası her yıl misliyle artacak ama maaşı enflasyona göre artacak. Anasını düşünüyor belli ama sen de gelece düşünmelisin.

Isi birakirsaniz daha cok zarar edersiniz. 4-5 saat , o kadar cok bir ucret olmaz. Anlasirsaniz kadin yemek, ufak tefek temizlik falan da yapar. Rahat edersiniz.
Aarastiricam canim cok sag ol. Haklisin..

Evde kv varken 5 bucuk saat icin bakici tutmak? Evet maasim beni tatmin ediyor ama aldigim zaten gidiyor. Bu sartlarda bakici tutma meselesi zor bizim icin..
Kayınvalide bakmak zorunda değil ki... Hem zaten bakmak istemiyormuş. Kadın daha ne desin önemli olan çocuğun gelişimi ve rahatlığı . Çocuğun babanesiyle mutlu olmadığı aşikar . İki seçenek var ya o harika işi bırakacaksıniz ya da bakıcı .
Eltim evde yemeğini yapan çocuğunun odevine yardım eden bı bakıcı buldu çok rahat ediyor duzenim oldu diyor bı annemde bı babanesiyle duzeni yoktu diyor . Tecrübeyle sabit yani

Macro deil canim ona yakin bir ismi var alman asilli bir market. Ama reklam yapmamak amaci ile net sekilde soylemiyorum. Konum farkli yerlere kaymasin.

Esim biraz kiskanc. Aslinda tek sorunumuz da o. Sorunca da ben seni dusunuyorum calismak zorunda kalma ben bakarim diyor.
Kacta geldin gittin naptin vs. Belirtmek istemedim ama bunlar beni cok yoruyor yoksa isim on numara.

Haklisiniz.
Kafam allak bullak. Bir sekilde netleyip sonuca gitmem lazim.

Ama diyorsun ki ekstralar, borçlar sebebiyle birikim yapamıyorum. Nasıl bakacak? Durumu iyi olsa zaten annesi şikayet ettikçe bir oyun ablası bulurdu, okuş çıkışı çocuğu o çalıştırırdı. Bence kızını spora yazdır, kv daha da psikolojisini bozacak, çocuğa "kötü","kardeşini öldürecek" denir mi

Anlamadim cocuguna bakici bakanlar cocuk kahri cekmemis mi oluyor o zamn siz de cocuk kahri cekmiyorsunuz butun kahri kv cektigi icin byle sizlaniyor

Sağlık söz konusu olduğu zaman malesef eşten destek yoksa bile gizli de olsa o doktora gidilmeli,sizin ve evladinizin iyiliği için söylüyorum bunu..
Konunuzu okumadım ama doktora götürmek öyle çokta maddi güce bakan birsey değil..
Pırıl pırıl bir çocuğun sosyal hayatını,okul hayatını hatta gelecekteki hayatını etkileyebilecek bir durum bu..
Evde bu konuda eğitim almadan,destek almadan gerekirse ilaç tedavisi olmadan kendi imkanlarınizla işin içinden çıkmanız pek mümkün değil..
Lütfen beni yanlış anlamayın.

Iste spor simdi elimdeki en iyi secenek.
Etute zaten yazdirdim.
Cocugum okulu ve aktiviteleri ile daha cok ilgilenirse ve tedaviye baslarsak babanneyi cok da umursamaz zannediyorum. Ki psikologun konusmasina gore esim de annesine gerekli ultimatomu ceker.

Bakici abla konusunu arastiracagim.
Bakalim ne olacak.

Anlamadim cocuguna bakici bakanlar cocuk kahri cekmemis mi oluyor o zamn siz de cocuk kahri cekmiyorsunuz butun kahri kv cektigi icin byle sizlaniyor
Hayir. O hic bakmamis. Gecenin koru eve gelirdim cocuk bazen bakici da kalirdi diyor bazen de alir koynuma yatardim diyor. Cocugun buyume evresine sahit olmamis hic. Esim anlatir ben bizim kucuk oglanin yasindayken evde tek annemi beklerdim. Annem eve abur cubur birakir ise giderdi gelene dek onlari yer evdeki kopeklere sarilir uyurdum diye. Benimle ayni pozisyonda degil. Ben eve geldigimde hem ilgileniyor hem evimdeki islerimi yapiyorum. Kaldi ki 2 sene omcesine kadar hep evdeydim. Anlatmak istedigim yanlis anlasilmasin lutfen.

Bu konuda haklisiniz.
Yanlis anlamam asla cunku yorumunuz kotu niyet barindirmiyor.
Hatami da kabul etmekteyim.
Ancak gec kalinmis diye vazgecmicem.
Ben de bunu anlatmak istiyorum.
Bunun vicdan azabi zaten yakamda.

Canım bence çocuk sizin yokluğunuzdan asi olmuş olabilir anne baba özlemi de olabilir iyi bi psikiyatra götürün ve sosyalleşmesini sağlayın yani enerjisini farklı yerlerde atsın, yarın bigünzbaşına bişe gelirse en çok siz üzülürsünüz. Kv ile ne kadar az görüşürse o kadar iyi gibi bence kv ile eşiniz konuşsa belki daha farklı davranır cocuğa he bide maaşınızdan bence arada haşlık atın para verin belki daha özverili olur. Bence geçici bi durum atlatırsınız, kızınızla zaman geçirin. Sinema vb şeyler yapın tabi an önemlisi kızınızı bol bol okuyun dua edip üfleyin emin olun etkisi olacaktr. Pes etmeyin

Tesekkur ederim canim.
Dediklerinin hepsini dikkate alacagim.

Bilemiyorum nasil ki kv in senin anneligine laf etmeye hakki yoksa senin de onunkine yok.İs meselesine gelince kiziniz 9 yasindaymis okuldan sonra kurslara gonderebilirsiniz boylelikle babannesiylr daha az gorusup daha az tartisirlar.Calisiyorsun diye cocugun sorunlu demek cok yanlis sonc olarak hepimiz onlara iyi bir gelecek sunabilmek icin calisiyoruz esin de biraz ara bulucu olabilir

Iyi de ben yerme anlaminda soylemedim ki.
Yani kastim bu degildi. Bunu surekli o da dile getirir. "Yok anam ben cocuk kahri cekmedim omrumde, strese giriyorum bu cocuktan" diye yakinir.. Yoksa beni zaten ilgilendirmez kimsenin anneligi. Ben cocuguna bakici bakan annelere laf etmedim yani. Kimse yanlis anlamasin. Benim kv kendi de kabul ettigi uzere cocuk bakmamis gencliginde ve cocuk kahri nedir bilmez. Ama haklisiniz her yere cekilebilecek bir sey keske yazmasaydim oyle.
Iste cocugun basina gelenlerden beni sorumlu tutuyor. Ufacik bir seyde isten cik, basinda ol. Diye empoze ediyor. Zamaninda calis diyen de kendisiydi, simdi sanki ben evden kacmak icin calisiyormusum izlenimi vererek cocuklarin baslarinda dur diyen de kendisi. Derdim bu aslinda.. Aslinda derdim cok ya... Neyse iste..

metro mu macro center mi acaba bende part time calısmak istiyourm böyle kurumsal bi firmada ama

Est. İnsan karsidakine sinirlenince konunun nereye cekilecegini dusunmemis olabilir.Bence kendisi sıkilmis artik cocuk bakmaktan sucu atacak birini ariyot.Siz isten cikarsaniz hem evden gitmeyecek hem de cocuklarla ugrasmayacak bence fazla rahat bir tip insan aksama kadar oturur da bir kap yemek yapmaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…