• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAMA VURDUM

Evet hanımlar üzgünüm şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimle 2 senedir sigara yüzünden zaman zaman tartışmalarımız oldu hatta evimin huzurunu bozan tek şey sigara diyebilirim öte türlü hiç problemimiz yok eşimi çok seviyorum kendisi özünde merhametlidir bişey istesem hemen yapar üşenmez etmez çok yardımcı olur bana ama gel gelelim şu sigara ocağımı söndürecek. Kendisi ortaokulda sigaraya merak salmış bir insan bazı noktalarda çok zıtız. Ben ise sigarayı ağzıma bile değdirmedim bu yaşıma kadar, ailemden hiç kimse içmez dumanından bile tiksinirim. Nişanlıyken evlenince söz bırakıcam dedi hem bana hem aileme, evlendik bırakmadı verdiği sözü hep hatırlattım hangi yolu denediysem tınlamadı " bana annem bıraktıramadı sen mi bıraktırıcan ." Demişti çok zoruma gitmişti. Sonra çocuk olsun söz bırakıcam dedi yine yok aynı ha bide içmiyorum dio gözümün içine baka baka yalan söylüyor bende sağda solda saf gibi bide sigarayı bıraktı diodum. Kokuyuda nasıl yok ediosa önceden sakalları parmakları kokardı içmedim dese bile ordan anlardım telefonundan falan. Bu akşamda her şey güzeldi yemek yedik çayını koydum oğlumla ilgilenirken oda çayını aldı geldi odaya içiyor baktım üstünü değiştirmemiş pantolonu duruyor hayırdır bir yere mi gitceksin dedim yoo dışardan bişey lazım falan diodun canın bişey istiyordu sanki demedin sonra dio , yok vazgeçtim istemiyorum demiştim sana dedim. Sonra duramadı çıkardı baklayı ağzından ben kapıya çıkıcam 15dk sonra gelirim dedi neden ki dedim evde dur biraz sürekli başka yerdeyiz zaten oturda oğlunla ilgilen diyorum yok kafası dışarda adamın bende sinirlendim en sonunda yani, anlamadım ilk baş sigara içeceğini sonradan anladım zaten kendiside sinirlenip evet çıkıcam içicem arkadaş kimse karışamaz gider içerim dışarıyada çıkarım dio öle demesiyle burası annenin evi deil kafana göre kimseye hesap vermeden öle çıkıp gidip ben yaparım ben ederim diyemezsin bu evde buna hakkın yok benim yoksa seninde yok dedim. Tartışırken alttan pek almaz beni sinir edecek lafları özellikle söyler bende oltaya geliyorum hemen iyice sinirleniyorum sonra oğlum kucağındayken sen kimsin ya dedi bende dayanamadım hıncımı alamadım sırtı bana dönükken sırtını yumrukladım tüm gücümle , sonra salona geçtim ağladım pişman oldum kendime hakim olsaydım keşke dedim . Bana sen kimsin demesi kanıma dokundu gözüm döndü o an kucağındakinin anasıyım dedim vurdum. Çocuğu bana verdi acıktı dedi gitti dışarı sonra geri geldi hiç girmedi salona yatak odasında da yatmamış diğer odaya yatmış bana tavırlı belli .tartışma esnasında yarın babam gelicekti zaten alsın beni eve götürsün kalmicam rahat rahat kafana göre takılır sigaranıda içersin demiştim babamada mesaj attım zaten senle gelicem baba diye. İçim acıyor neden böyle yapıyor ya da ben neden böyle yapıyorum kafam karışık ne yapcam nasıl davranmalıyım artık bilmiyorum şu an bana tripli kendisi. Kendi nefsine huzurumuzu bozuyor benide zıvanadan çıkarıyor normalde laf dinler ama iş dışarı çıkmak ya da sigara olunca böyle oluyor tartışıyoruz napsam acaba ? :/
Ne var yahu? Altı üstü bir sigarası var adamın. Dışarıda içsin, balkonda içsin... Elini yüzünü yıkasın, dişlerini fırçalasın. Neden bu kadar büyütüyorsunuz? O bağımlılık yani, ha deyince bırakamıyor demek ki... Sizi gören de eşi alkolik sanar...Böyle meseleler yüzünden tartıştığınıza değmez.

çok saygısızca davranmışsınız.koskoca adam sigara içip içmeyeceğini başkasına soracak değil. sigaranın herkes için öyle bir anda bırakılmayacak birşey olduğunu herkes biliyor bence sizde biliyorsunuz en başta evlenmemeliydiniz o halde.
herşey bir yana adam içip içip sizi mi dövüyor evde nara mı atıyor sizi mi zorluyor için diye çocuğumu dövüyor yada ikinizlede ilgilenmiyor mu eve mi bakmıyor? elbetteki hiç biri sigara içince yapılacak şeyler değil o halde fazla abarttığınızın farkına varın. eğer bu şekilde üstelemeye devam ederseniz sinirlenip inatlaşıp daha çok içecektir.
sevgi saygı herşeyin ilacı.
yumruk olayına değinmiyorum bile belli ki sizde yeterince pişmansınız. biraz otokontrol

val
Evet hanımlar üzgünüm şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimle 2 senedir sigara yüzünden zaman zaman tartışmalarımız oldu hatta evimin huzurunu bozan tek şey sigara diyebilirim öte türlü hiç problemimiz yok eşimi çok seviyorum kendisi özünde merhametlidir bişey istesem hemen yapar üşenmez etmez çok yardımcı olur bana ama gel gelelim şu sigara ocağımı söndürecek. Kendisi ortaokulda sigaraya merak salmış bir insan bazı noktalarda çok zıtız. Ben ise sigarayı ağzıma bile değdirmedim bu yaşıma kadar, ailemden hiç kimse içmez dumanından bile tiksinirim. Nişanlıyken evlenince söz bırakıcam dedi hem bana hem aileme, evlendik bırakmadı verdiği sözü hep hatırlattım hangi yolu denediysem tınlamadı " bana annem bıraktıramadı sen mi bıraktırıcan ." Demişti çok zoruma gitmişti. Sonra çocuk olsun söz bırakıcam dedi yine yok aynı ha bide içmiyorum dio gözümün içine baka baka yalan söylüyor bende sağda solda saf gibi bide sigarayı bıraktı diodum. Kokuyuda nasıl yok ediosa önceden sakalları parmakları kokardı içmedim dese bile ordan anlardım telefonundan falan. Bu akşamda her şey güzeldi yemek yedik çayını koydum oğlumla ilgilenirken oda çayını aldı geldi odaya içiyor baktım üstünü değiştirmemiş pantolonu duruyor hayırdır bir yere mi gitceksin dedim yoo dışardan bişey lazım falan diodun canın bişey istiyordu sanki demedin sonra dio , yok vazgeçtim istemiyorum demiştim sana dedim. Sonra duramadı çıkardı baklayı ağzından ben kapıya çıkıcam 15dk sonra gelirim dedi neden ki dedim evde dur biraz sürekli başka yerdeyiz zaten oturda oğlunla ilgilen diyorum yok kafası dışarda adamın bende sinirlendim en sonunda yani, anlamadım ilk baş sigara içeceğini sonradan anladım zaten kendiside sinirlenip evet çıkıcam içicem arkadaş kimse karışamaz gider içerim dışarıyada çıkarım dio öle demesiyle burası annenin evi deil kafana göre kimseye hesap vermeden öle çıkıp gidip ben yaparım ben ederim diyemezsin bu evde buna hakkın yok benim yoksa seninde yok dedim. Tartışırken alttan pek almaz beni sinir edecek lafları özellikle söyler bende oltaya geliyorum hemen iyice sinirleniyorum sonra oğlum kucağındayken sen kimsin ya dedi bende dayanamadım hıncımı alamadım sırtı bana dönükken sırtını yumrukladım tüm gücümle , sonra salona geçtim ağladım pişman oldum kendime hakim olsaydım keşke dedim . Bana sen kimsin demesi kanıma dokundu gözüm döndü o an kucağındakinin anasıyım dedim vurdum. Çocuğu bana verdi acıktı dedi gitti dışarı sonra geri geldi hiç girmedi salona yatak odasında da yatmamış diğer odaya yatmış bana tavırlı belli .tartışma esnasında yarın babam gelicekti zaten alsın beni eve götürsün kalmicam rahat rahat kafana göre takılır sigaranıda içersin demiştim babamada mesaj attım zaten senle gelicem baba diye. İçim acıyor neden böyle yapıyor ya da ben neden böyle yapıyorum kafam karışık ne yapcam nasıl davranmalıyım artık bilmiyorum şu an bana tripli kendisi. Kendi nefsine huzurumuzu bozuyor benide zıvanadan çıkarıyor normalde laf dinler ama iş dışarı çıkmak ya da sigara olunca böyle oluyor tartışıyoruz napsam acaba ? :/
valla demekki siz herseyi size demiyorm burdakilere itafen normal karsılıyosnuz erkege bu kadar rahat bırakmıcan bekarken icmis olabilir ama evlendi artık dısarda bile icse elleri sacları kokuyor üstü bası kokuyor her erkekek yaz kız demedema aman eve girdim hemen üstümü degistiriyim dusa giriyim dişlerimi fırcalıyımda karımca kokudan arahatszı olmasın demez cünkü 2 saat sonra yeniden icidekk

sahsen biz babam esime dedi sigara icersen kızımı yanına vermem dedi esimde baktı gördü zaten ona zararlı sükür ki bıraktı uzun zamandır rahatız

Ben sigara içmiyorum nefret de ederim hamileyim bir bebeğim de var eşim sigara içiyor benim yanımda içer ama bebeğimizin yanında içmez o içince derim beş dakika oda havalansın havalandırırım.bırakamıyor keşke içmese önce kendi sonra bizim sağlığımız için. Ama sırf sigara içiyor diye eşim ile tartışmadım.
bence sırf sigara için eşiniz ile bu kadar tartışmanız çok abartılı buldum kendi huzurunuz için idare edin o sigara içince odada olmayın sonra odayı havalandırın.babanızlada gitmeyin niye gidiyorsunuz aldatıldınız mı dayak mı yediniz.tam tersi siz adama vurmuşsunuz eşinizde sizi seviyor değer veriyorki karşılık vermemiş.gına gelmişki diyor dışarı çıkacağım.
başka kötü alışkanlığı yok idare edin
inşallah bir gün sigarayı bırakır

bence siz de evde sigara içirmeyin. bi sürü sigara içen tanıdığım var ama kimse evin içinde içmez. çok kötü birşey bence. dışarda balkonda vs. içsin.eşim sigara keyfi yapacak diye kış günü camı açsam çıldırırdım heralde sinirden.

ya ne zaman böyle konu çıksa daral geliyor bana.

çok sevgili sigara içmeyen dumansız hava sahası aşkı duyan hanımlar, lütfen böyle bir arzunuz varsa, sigara içen beylerle evlenmeyin. sigara sizin kalbinizi kırmamak için bırakılabilecek, size inat içilen bir şey değil. kendinizi bu kadar hayatın merkezi olarak görmeyin. sosyal paylaşımı yaptım rahatladım.

size gelince, eşinizin sen kimsin demesi yanlış, herkesi sinirlendirecek bir cümle bu. ama lütfen sigara mevzusuna karışmayın evin içinde içmesin kafi.

Fazla abarttığını düşünmekle birlikte, sigaraya olan nefretini anlayabiliyorum.
Ben de istemezdim içmesini çünkü.

Ama bırakmanın çok kolay olduğunu düşünmüyorum.
Hele kavga ile baskı ile bırakılacağına hiç inanmıyorum.

Bu yüzden azar azar bırakması konusunda destek ol.
Önce günde 5 hakkı olsun sonra üç, sonra bir sonra tamamen bırakabilir belki.

Kalp kırmaya değmez, boşuna büyümüş mesele.

şaka mısınız siz adam içip içip sizi dövmüyorya.sizde çok üzerine gitmişsiniz o yüzden size karşılık vermiş ve birde vurmuşsunız pes.o erkek olarak size vursaydı herkes boşan o adamdan derdi bende diyorumki ben olsam boşanırdım sizden çok hatalısınız ve babanıza attığınız msjda çok anlamsızca.

bence siz de evde sigara içirmeyin. bi sürü sigara içen tanıdığım var ama kimse evin içinde içmez. çok kötü birşey bence. dışarda balkonda vs. içsin.eşim sigara keyfi yapacak diye kış günü camı açsam çıldırırdım heralde sinirden.
İşi gereği eşim geç geliyor adam zaten yoruluyor yemeğini yiyip bir tane sigara içer uyur balkonumuz yok sokakta içecek hali de yok ya.o yüzden ben eşimle tartışmak huzurumuzu kaçırmak istemem
sigarayı bıraksın diye ne yapılabilirim araştırıyorum. Inşallah bırakır
sizin eşinizde bırakır.

şaka maka şuradaki en delikanlı kadınsın sonunda birisi indirdi o yumruğu karşı cinse :KK70:
Çok güldürdün beni ya :) ama bi hataydı kabulleniyorum zaten barıştıkta bi sorunumuz yok Allah a şükür. Kimse kimseye vurmasın çok yanlış tabi.

Ya Şaka gibi aynı durumdayız gerçekten :))) bende eşimle sürekli kavga ederim sigara yüzünden sigara içen insanlara tahammül edemiyorum çok pis kokuyor ve midemi bulandırıyor bizimde eşimle tek tartışmamız sigara oluyor ne yazıkki benide nişanlıyken bırakıcam diye kandırmıştı ama evlendik hala içiyor :) ben artık beni anlayıp bırakmasını bekliyorum ama hiç bırakacak gibi durmuyor onu sigara içerken görünce boğasım geliyor resmen :D napalım alışıcaz bu duruma artık :110:

sigara içmeyen nasıl bir şey olduğunu ve kolayca bırakılamadığını tam anlayamaz. Öncelikle düşünmeniz gereken eşinizin bağımlılık sorunu, vuracağınıza psikoloğa danışın gitmiyorsa kitaplardan okuyun yardım edin. Bence hatalısınız bu kadar üzerine giderseniz bir yerden patlak verir o da. Nasıl alkolik adamı dövmek yerine tedaviye ikna etmeye çalışıyorsak bu da öyle birşey unutmayın.

Ya Şaka gibi aynı durumdayız gerçekten :))) bende eşimle sürekli kavga ederim sigara yüzünden sigara içen insanlara tahammül edemiyorum çok pis kokuyor ve midemi bulandırıyor bizimde eşimle tek tartışmamız sigara oluyor ne yazıkki benide nişanlıyken bırakıcam diye kandırmıştı ama evlendik hala içiyor :) ben artık beni anlayıp bırakmasını bekliyorum ama hiç bırakacak gibi durmuyor onu sigara içerken görünce boğasım geliyor resmen :KK70: napalım alışıcaz bu duruma artık :110:
Ya kendi rahatsız oluşumu geçtim ben etrafımızda sigara yüzünden o kadar hastalık çeken var ki göz göre göre neden heba etsin kendini. Nese akışına bıraktım müdahale etmiyorum

Yapmayin siddete basvurmayin. Neden sinirlerinize hakim olmuyorsunuz, neden mantikli cozum aramiyorsunuz~
Akliniza sahip olun, sakin dusunun. Kiarsinizda bagimli bir insan var. Kimbilir ne derdi var. Erkekler kendini duygusal olarak ifade etmi yasaklandigi icin icinde biseyler dolmustur. Bagimliligi ona ait tek ifade sekli olmus olabilir.
Tabi bagimliligi size kaba cevap vermeyi gerektirmez. Kabalik be siddeti yenmelisiniz yoksa bir arada durmayin.

Niye bu kadar dert ediyosun ki vurduğunu bende dışarı çok çıkıyor diye kavga etmistik sonra başımı iki elinin arasına alıp kendine gel kendine diye sarstı bende o an vuracak sandım ve bn ona indirdim adamın dudagi patlamış sabah gördüm haketmesinlerde vurmayalim amaan

Yapmayin!bukadar basit bir meseleden dolayi evliliginizi onada kendinizede zehir etmeyin insanin evi huzur buldugu yer olmali ondan bu huzuru esirgerseniz kaybetiginizde ya da yaslandiginizda ah vahlariniz bir ise yaramaz..

Sigara gerçekten bağımlılıktır hamileyim ve canım istiyo düşünün eşime hiç bırak demedim sadece azalt dedim onu bile yapmıyo denemeye bile cesaret etmiyor ama dedim ya bağımlılık yapacak cok bişey tok siz şunu görün adam yanınızda içmiyo gizlemeye calısıyor bu sigara içen biri için ağırdır bırakın balkonda içsin onun zararını biliyor azaltsın ama huzurunuzu bozmayın böyle bişey için alkol değil ki bu lafa bulmuyor yanlış yaptırmıyor kendi bünyesine zarar bırakın siz kendi dısında kimse sigarayı Bıraktıramaz ona ne annesi ne babası ne siz huzurunuzu bozmayın küs girmeyin yataga yanına girin bugun genel sinirliyim adet olacam Vs deyin ve rahat bıraktığınızı söyleyin yazık saklamış bide balkonda iç abartmadan deyin gününüz zehrolmasın bide ne öyle babaya mesaj felan cocuk gibi... Unutmayın bizim hayat arkadaşlarımızdan baska kimsemiz yok ana baba ölür cocuk gider eş kalır

Back