Kız kardeşim evlendi ve eşim düğüne 11 de geldi ve o an düğün bitmişti aile fotolari çekiliyordu davetlilerin hepsi gitmiş sadece aile yakınları kalmisti 11 buçukta düğün sahibi olarak biz de dağıldık o kadar kötü oldum ki dul gibi tek başıma takıldım herkes kocami soruyor vs... Dugunden sonra ne kv ne gorumce arayıp hayırlı olsun demedi.Çok sinirlendim eve geldik ben de senin kardeşinin düğününe gitmiycem dedim tamam dedi. 2 hafta sonra kardeşinin nişanı vardı başka şehirde. Gitmedim onda hatasını bildiğinden ısrar etmedi kendi gitti.
Gorumcemin aylar öncesinde erkek arkadaşı tanışmaya geldiğinde küçücük çocukla oralara kadar gitmiştik. Sevgilisi başka şehirden geliyordu sabah onu karşılamaya diye gitti hanımefendi akşama yemeğe kadar gelmedi biz de kv ile onun yemeğini yapıp sofra hazırladık. Bu arada sevgilisiyle her hafta sonu beraber zaten öyle uzun zamandır görüşmüyor değil. Yemekten sonra sofrayı masayı öylece bıraktı çay içildi filan eşimin memleketimize dönmesi gerekiyordu benim ısrarla bi kaç gün kalma mi istedi çocuk denize gitsin havuza girsin sen de tatil yap diye. Zorla kaldım. Çay faslından sonra akşam 9 da onu yolcu etmeye otogara gittik gorumcem ve sevgilisiyle beraber eşimi otogara bıraktık bunlar da beni hoopeve getirdi kendileri dışarda takilacaklarmis saat gece 11. Bana hiç yenge bi çay icicez sende gel filan yok gelmem zaten ama nezaketen bi sorulur bence neyse ben eve geldigeldim onlar geri gitti görünce 2 de eve geldi. Ertesi günü kahvaltıya gittik hep beraber sonra yine biz eve postalandik onlar takılmaya devam çocuğun uçağı 11 de o saate kadar gorumce yok.
NiNişan zamanı ben kocama kizgin olduğumdan gitmedim neyse eşim gitti sabahtan, akşama isteme ertesi gün nişan var görumce sabahtan misafirleri karşılamaya diye bi çıkmış akşama kadar onlarla, istemeye beraber gelmişler. Ertesi gün nisan var kahvaltıya götüreyim onları diye bi gitmiş abisiyle annesine de nisanda dağıtmak için süs vermiş siz bunları yapın diye öğlen gelmiş düşleri ve giyeceği kıyafeti almış geri gitmiş benim eşim çok sinirlenmiş tabi. Akşam nisan 7de eşim kv kp 6da mekana gitmişler görümce ortada yok onlarla geziyor 6bucukta gelmiş bizimki, eşim kızmış bu ne biçim iş nisana istemeye gerek yok sen zaten evli gibi onlarla takılıyorsun ben de taa nerden geldim yanımda 1 saat kalmadım vs... Baya tartışmışlar görümce sen karışma filan demis kp boşver oğlum genç gezsin demis bizimki hepten sinirlenmiş sen ne biçim babasin nerdesin sen diye sormak yerine beni sucliyorsun senin yapman gerekeni ben mi yapicam filan... bu arada görümce kendi tarafından hiç davetli istememiş kimseyi cagirmayin diye cingar çıkarmış bunlar sadece anne bana abi ama erkek tarafi kuzenler hala lar amcalar 25 kişi gelmis. Bizimki ona da sinirlenmiş kimsemiz yok sahipsiz gibi siz daha bunu simartin dediğini yapın vs... Gerginlik tavan Eşim mekandan çıkmış gelmiş nisana kalmadan, ertesi gün de eve geldi güya biraz kalacaktı.
Nişandan sonra ben gorumceyi araamdim bayram geçti arayıp sorma olmadı kv kp ile konuştuk o ortalarda yok 3 ay oldu hiç çıt çıkmıyor bir araya gelip öyle denk gelince mi konuşsak o zamana kadar konuşmasam mi
Benim gelmeme sebebimi biliyorlar hatta ailesi ayıp etmiş bizim oğlan sisin düğüne gelmemekle o yüzden bin sey diyomiyoruz dediler...