• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAMA VURDUM

Adam bi sigara icecek dirdirdirdir yok vurmalar yok babanin evine gitmeler arkadas niye boyle yapiyosunuz siz ya rahat mi batiyo sorun cikmayinca caniniz mi sıkılıyo

Yemin ederim aklim hayalim almadi yazdiklarini

Esinin yerinde olsam inadina icerdim. Oyle germissiniz adamı.

Sigara içen insan bencilligi gibisi yok sanırım. İçerse icsin diyemeyeceğim, çünkü sigara içenlerin zannettiği gibi yalnızca icene zarar vermiyor malum. Ayrıca iğrenç kokuyor, eşiniz neticede kokudan rahatsız olabilirsiniz. Ama keşke bırakmadan evlenmeseydiniz. Daha da bırakacağını zannetmiyorum. Şiddet olayına girmiyorum, yanlış olduğunun siz de farkindasiniz. Hiçbir bahanesi olamaz.:KK12:

dışarda içiyormuş birde, başka da kötü huyu yok merhametli falan diyorsun.
herşey dörtdörtlük olmuyor maalesef. bazı şeyleri görmezden gelmelisin.
bırak içsin. kumar değil, aldatma değil. kendine ediyor sonuçta.

bi sakin ol lütfen sigara tamam zararlı bende karşıyım ama bu hareketlerin çok abartılı olmuş sırtını yumruklamak ne demek öyle :/

İstersen dünyayı yık. Kendi kafasında bitirmediği sürece bı ra ka maz. Bence hayatı ne kendinize ne ona zehir etmeyin. Böyle yapacağınıza birlikte çözüm aramak, güzelce anlatarak, anlaşarak, konuşmak lazım, motive etmek, bırakması yönünde desteklemek lazım. Bu abartılı hareketler her şeyi daha berbat eder.

Evet hanımlar üzgünüm şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimle 2 senedir sigara yüzünden zaman zaman tartışmalarımız oldu hatta evimin huzurunu bozan tek şey sigara diyebilirim öte türlü hiç problemimiz yok eşimi çok seviyorum kendisi özünde merhametlidir bişey istesem hemen yapar üşenmez etmez çok yardımcı olur bana ama gel gelelim şu sigara ocağımı söndürecek. Kendisi ortaokulda sigaraya merak salmış bir insan bazı noktalarda çok zıtız. Ben ise sigarayı ağzıma bile değdirmedim bu yaşıma kadar, ailemden hiç kimse içmez dumanından bile tiksinirim. Nişanlıyken evlenince söz bırakıcam dedi hem bana hem aileme, evlendik bırakmadı verdiği sözü hep hatırlattım hangi yolu denediysem tınlamadı " bana annem bıraktıramadı sen mi bıraktırıcan ." Demişti çok zoruma gitmişti. Sonra çocuk olsun söz bırakıcam dedi yine yok aynı ha bide içmiyorum dio gözümün içine baka baka yalan söylüyor bende sağda solda saf gibi bide sigarayı bıraktı diodum. Kokuyuda nasıl yok ediosa önceden sakalları parmakları kokardı içmedim dese bile ordan anlardım telefonundan falan. Bu akşamda her şey güzeldi yemek yedik çayını koydum oğlumla ilgilenirken oda çayını aldı geldi odaya içiyor baktım üstünü değiştirmemiş pantolonu duruyor hayırdır bir yere mi gitceksin dedim yoo dışardan bişey lazım falan diodun canın bişey istiyordu sanki demedin sonra dio , yok vazgeçtim istemiyorum demiştim sana dedim. Sonra duramadı çıkardı baklayı ağzından ben kapıya çıkıcam 15dk sonra gelirim dedi neden ki dedim evde dur biraz sürekli başka yerdeyiz zaten oturda oğlunla ilgilen diyorum yok kafası dışarda adamın bende sinirlendim en sonunda yani, anlamadım ilk baş sigara içeceğini sonradan anladım zaten kendiside sinirlenip evet çıkıcam içicem arkadaş kimse karışamaz gider içerim dışarıyada çıkarım dio öle demesiyle burası annenin evi deil kafana göre kimseye hesap vermeden öle çıkıp gidip ben yaparım ben ederim diyemezsin bu evde buna hakkın yok benim yoksa seninde yok dedim. Tartışırken alttan pek almaz beni sinir edecek lafları özellikle söyler bende oltaya geliyorum hemen iyice sinirleniyorum sonra oğlum kucağındayken sen kimsin ya dedi bende dayanamadım hıncımı alamadım sırtı bana dönükken sırtını yumrukladım tüm gücümle , sonra salona geçtim ağladım pişman oldum kendime hakim olsaydım keşke dedim . Bana sen kimsin demesi kanıma dokundu gözüm döndü o an kucağındakinin anasıyım dedim vurdum. Çocuğu bana verdi acıktı dedi gitti dışarı sonra geri geldi hiç girmedi salona yatak odasında da yatmamış diğer odaya yatmış bana tavırlı belli .tartışma esnasında yarın babam gelicekti zaten alsın beni eve götürsün kalmicam rahat rahat kafana göre takılır sigaranıda içersin demiştim babamada mesaj attım zaten senle gelicem baba diye. İçim acıyor neden böyle yapıyor ya da ben neden böyle yapıyorum kafam karışık ne yapcam nasıl davranmalıyım artık bilmiyorum şu an bana tripli kendisi. Kendi nefsine huzurumuzu bozuyor benide zıvanadan çıkarıyor normalde laf dinler ama iş dışarı çıkmak ya da sigara olunca böyle oluyor tartışıyoruz napsam acaba ? :/
Sigara icirmemenizi çok doğru buluyorum. Abartmissin diyen arkadaşlar kanserin ne olduğunu bilmiyorlar sanırım. 10 yıl sonra eşinin gözlerinin önünde eriyip bitmesini çocuğunun babasız kalmasını istemediği için icirmiyordur belki. Bi düşünün. Size gelince bence esinize kanser hastalarının hikayeleriyle ilgili yazılar okutun. Akciğer kanseri özellikle . zaten korkup kendi isteğiyle bırakır, ya da azaltır. Yonteminiz biraz yanlış geldi bana.

Valla biz kocisim le fosur fosur iciyoz keyif yapıyoz iyimi ediyoruz hayirr elbette zararlı farkındayım bırakmak istiyoruz ama siz çok üstüne gitmissiniz bence içki değil karı kız değil fazla abartmissiniz gibi geldi

Bana sacma geliyor bu baski evet sagliksiz denilebilir ama fazlasida sacma ben de icerim ve seviyorumda benim esimde soyleniyordu artik pes etti

sigara içmeyen bilmez, öyle baskıyla, kavgayla falan sigara bıraktırılmaz.
aksine hırs olur, daha da içesi gelir insanın. bu tamamen kişinin kendi vereceği karar.
yanındakilere sadece destek olmak düşer.

Ben maalesef lisedeyken başladım.. annem bana sütümü helal etmem bile demişti. Şimdi 24 yaşındayım hala içiyorum üstüne bir de sedef hastayım.. evet bu marifet değil ben de çok bırakmak istiyorum.. ama bu başkasının söylemesiyle olacak iş değil.
Biri bana böyle baskı yapsa stresten daha çok içerim valla.
Aşırı abartmışsınız!!! Hem de öyle böyle değil.. sizin gibisini de ilk defa duydum.

seni anliyorum e$im sigara ise ben evlenmezdim mesela
evliyken içersede ayrilirdim, herseye katlanabilirim ama saigaraya tahammul edemem bu ap ayri bi nefery tiuksinti :)
seninle ayni seyi dusunmeyen anlayamaz

ama ne yapcaksin su a hiç bi fikrim yok
bi daha yapma, adama cevap verme hakki doguyor
yuvani bozmadan duzeltmeye çalis biseyleri

Benim rahmetli annem babamdan dayak yedi gene birakmadi içmediği her ay için bir burma bilezik teklif etti babam gene birakmadi ölümü gör anne bırak dedik üç kardeş gene birakmadi doktor sigarayı bırak yoksa öleceksin dedi gene birakmadi 57 yaşında sigaraya bağlı koah hastalığından 2 ayda aramızdan ayrıldı.... demem o ki bazı insanların iradesi yetmiyor maalesef öleceğini bile bile içebiliyor.... sizin yaptığınız çok ama çok yanlış hem eşinize vurmaya hakkınız yok bu büyük saygısızlık, hem de onu istemediği bir şeye zorluyorsunuz o size sigara iç benimle diye tutturuyor mu
Ben de 15 sene içtim günde 3 paket, ama sadece bir kere bırakıyorum dedim ve dediğim gün bıraktım 8 seneyi geçti ağzıma sürmedim.. bırakmayı eşinizin istemesi lazım siz onun yerine karar veremezsiniz..

Diğer sayfalardaki yorumları okumadan yazacağım. Öncelikle sigara ha deyince birakilmiyor.( Ağzıma bile surmem.. ) Ama BDV yi takip ediyorsanız uyuşturucu ,alkol ,kumar bağımlısı eşleri olan kadınlar var..Sizin ki alt tarafi sigara.. Neden sigara için huzur bozuyorsunuz? Evde icirmezsiniz. Koku giderici de bir sürü şey var.O kadar rahatsız oluyorsanız. Özür dilerim ama sizin yaptiginiza' rahatlık batıyor 'denir.. Tabi sadece tek problem sigaraysa.. Vurmussunuz ama Allahtan karşılık vermemiş. Karşılık da verebilirdi. Ki siz bu hareketinizle yakında onu da görebilirsiniz..

gercekten abarti otesi.....
adam senin cocugun mu? sanki senin lafin emir!!!esine bu kadar baski yapma hakkini nerden buldun.korkudan adami yalana itmissin.devam edersende bak gor huzur felan bulamazsin.
cok tiksiniyosan:"evde icme ,cocuk zarar gorsun istemiyorum" dersin.
onun disinda bu kadar baski stres yapar ki adam normal ictiginin fazlasini icer

Evet hanımlar üzgünüm şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimle 2 senedir sigara yüzünden zaman zaman tartışmalarımız oldu hatta evimin huzurunu bozan tek şey sigara diyebilirim öte türlü hiç problemimiz yok eşimi çok seviyorum kendisi özünde merhametlidir bişey istesem hemen yapar üşenmez etmez çok yardımcı olur bana ama gel gelelim şu sigara ocağımı söndürecek. Kendisi ortaokulda sigaraya merak salmış bir insan bazı noktalarda çok zıtız. Ben ise sigarayı ağzıma bile değdirmedim bu yaşıma kadar, ailemden hiç kimse içmez dumanından bile tiksinirim. Nişanlıyken evlenince söz bırakıcam dedi hem bana hem aileme, evlendik bırakmadı verdiği sözü hep hatırlattım hangi yolu denediysem tınlamadı " bana annem bıraktıramadı sen mi bıraktırıcan ." Demişti çok zoruma gitmişti. Sonra çocuk olsun söz bırakıcam dedi yine yok aynı ha bide içmiyorum dio gözümün içine baka baka yalan söylüyor bende sağda solda saf gibi bide sigarayı bıraktı diodum. Kokuyuda nasıl yok ediosa önceden sakalları parmakları kokardı içmedim dese bile ordan anlardım telefonundan falan. Bu akşamda her şey güzeldi yemek yedik çayını koydum oğlumla ilgilenirken oda çayını aldı geldi odaya içiyor baktım üstünü değiştirmemiş pantolonu duruyor hayırdır bir yere mi gitceksin dedim yoo dışardan bişey lazım falan diodun canın bişey istiyordu sanki demedin sonra dio , yok vazgeçtim istemiyorum demiştim sana dedim. Sonra duramadı çıkardı baklayı ağzından ben kapıya çıkıcam 15dk sonra gelirim dedi neden ki dedim evde dur biraz sürekli başka yerdeyiz zaten oturda oğlunla ilgilen diyorum yok kafası dışarda adamın bende sinirlendim en sonunda yani, anlamadım ilk baş sigara içeceğini sonradan anladım zaten kendiside sinirlenip evet çıkıcam içicem arkadaş kimse karışamaz gider içerim dışarıyada çıkarım dio öle demesiyle burası annenin evi deil kafana göre kimseye hesap vermeden öle çıkıp gidip ben yaparım ben ederim diyemezsin bu evde buna hakkın yok benim yoksa seninde yok dedim. Tartışırken alttan pek almaz beni sinir edecek lafları özellikle söyler bende oltaya geliyorum hemen iyice sinirleniyorum sonra oğlum kucağındayken sen kimsin ya dedi bende dayanamadım hıncımı alamadım sırtı bana dönükken sırtını yumrukladım tüm gücümle , sonra salona geçtim ağladım pişman oldum kendime hakim olsaydım keşke dedim . Bana sen kimsin demesi kanıma dokundu gözüm döndü o an kucağındakinin anasıyım dedim vurdum. Çocuğu bana verdi acıktı dedi gitti dışarı sonra geri geldi hiç girmedi salona yatak odasında da yatmamış diğer odaya yatmış bana tavırlı belli .tartışma esnasında yarın babam gelicekti zaten alsın beni eve götürsün kalmicam rahat rahat kafana göre takılır sigaranıda içersin demiştim babamada mesaj attım zaten senle gelicem baba diye. İçim acıyor neden böyle yapıyor ya da ben neden böyle yapıyorum kafam karışık ne yapcam nasıl davranmalıyım artık bilmiyorum şu an bana tripli kendisi. Kendi nefsine huzurumuzu bozuyor benide zıvanadan çıkarıyor normalde laf dinler ama iş dışarı çıkmak ya da sigara olunca böyle oluyor tartışıyoruz napsam acaba ? :/
Kocana huzur ver biraz!!!

Ben sigara içmiyorum nefret de ederim hamileyim bir bebeğim de var eşim sigara içiyor benim yanımda içer ama bebeğimizin yanında içmez o içince derim beş dakika oda havalansın havalandırırım.bırakamıyor keşke içmese önce kendi sonra bizim sağlığımız için. Ama sırf sigara içiyor diye eşim ile tartışmadım.
bence sırf sigara için eşiniz ile bu kadar tartışmanız çok abartılı buldum kendi huzurunuz için idare edin o sigara içince odada olmayın sonra odayı havalandırın.babanızlada gitmeyin niye gidiyorsunuz aldatıldınız mı dayak mı yediniz.tam tersi siz adama vurmuşsunuz eşinizde sizi seviyor değer veriyorki karşılık vermemiş.gına gelmişki diyor dışarı çıkacağım.
başka kötü alışkanlığı yok idare edin
inşallah bir gün sigarayı bırakır

Back