- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
Tesekkurler. Cok cok haklisiniz. Zaten cocuk izlem'deki psikolog o gun kziimin ifadesi alinirken bana ayriyeten yanina cagirip "muhakkak bir klinik psikiyatr a goturun bu cocugu " demisti.Kızınız için psikolojik destek alarak ve evinize de yarım günlük bir yardımcı alarak hayatınızı yeniden düzenleyebilirsiniz işinizi bırakmayın bence.Yardımcı almak yerine bir kaç kursun peşpeşe verildiği özel yerler var calışan anneler için.O tarz bir yere de okul çıkışında yollayabilirsiniz.Maddi durumunuz nasıl bilemiyorum gerçi de..Aklıma bu tarz çözümler geliyor.Birde anladığım kadarıyla kv sorununuz olmasaydı bile kızınızın psikolojik desteğe ihtiyacı var.Hem hiperaktivite hem de taciz demişsiniz.Taciz tek başına yeterli bir sebep zaten destek alması için.
Kres vs tarzi degil de belediyenin spor aktivitelerine yollamak istiyorum. Hem servisi de var . gider guzelce sporunu yapar gelir. Aktivite olur. Tanidigimiz universiteli bir arkadas da yok ki gelsin iki uc saat derslerinde yardim etsin, hem de ornek teskil etsin kizima... Ama arastiracagim