- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- Konu Sahibi SmthngSmthng
Biz yoruluyoruz da bunlari yapanlar yorulmuyo canim ya biz kendi kendimize sinirlenip duruyoruz ama aslinda onlarin dilinden konusmak gerek demekki gurultu oldumi ariycan polisi 12den sonraysa hele 20 desibeli geciosa gurultu cezasi var tabi polis kalkip gelirse orasida ayri
Ya ben yüz göz olmak istemiyorum fazla, kendileri düşünsünler, her defasında ben uyarmiyim istiyorum ama yok, olmuyor yani. Daha az önce yine çıktım kapılarına, yine başka yerden silkeledikleri için, özür dilemesi gerekirken, bin türlü bahane saydı, kapıyı da çat diye kapattı ben inerken. Trip yapıyorlar birde utanmadan, gürültülerine bir şey demedim şimdiye kadar ya, pisliklerine de sesimi çıkarmayayım hanımefendilerin, yoksa zorlarına gidiyor. Ya bu kadar düşüncesiz, bu kadar apartman kültüründen uzak insanlar, uyarıldıklarında da kendilerini haklı görecekler tabi ki. Onların dilinden konuşmama az kaldı. Bizim binada apartman yöneticisi yok, dolayısıyla kağıt üzerinde apartman kuralları da yok. Ama herkese söyleniyor, şu gün şurdan temizlik yapılıyor diye. İşte böyle hıyarlarda tekrar tekkrar yapınca sen sinir oluyosun. Herkesle konuşup, apartman kurallarını içeren bir levha hazırlayıp asıcam apartman girişine. Yoksa hep ben muhatap olmak zorunda kalıyorum, herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda gibi.