İşten ayrılmak ve eşimin baskısı

Bu devirde başka ne yapılabilir? Boşanınca ne olacak? Adam bir anda çalışamaz duruma gelse ne olacak?

Velev ki yarın kocamla anlaşamadık, 10 - 15 yıllık ev hanımı da olayım, hangi cv ile iş bulabilirim ki ? sosyal hayata yeniden nasıl atılırım? Diploma hiçbirşey işveren iş tecrübesine bakıyor, dünyadan bihaber kurduğum hayatın dışına çıktığımda nasıl adapte olabilirim ? 30-35 + iş bulmak çok zor 40 yaş ve üzeri kadınlar zaten iş hayatında tercih edilmiyor o yaşa kadar zaten yönetici pozisyonunda oluyorsun.

Dünyanın en mükemmel en iyi erkeği de olsa ya anlaşamazsak fikrini nasıl düşünmüyorsunuz ? Elin oğluna nasıl sınırsız güvenebiliyorsunuz?

Babadan dededen kalan mallara güvenip çalışmamış ve şimdilerde hayatı mahvolmuş geçinemeyen kadınlar tanıdım..iki tanesi bu forumda üye idi biri üyeliğini iptal etti. Bir başkası sınıf arkadaşımdı babasının Bursa da otobüs firmasına ve otellerine güveniyordu. Evlere temizliğe gidiyor. Utanılacak birşey mi ? Kesinlikle hayır. Ama zamanında kendisine sunulan fırsatları değerlendirip okuyup işe girmedi çok güvendi baba parasına.

Ben bu adamı sevmisim ya evlenmişim, bu adam gece yarısına kadar kadar evlatlarımızın pastel boyası, okul forması, ayakkabısı icin çalışıp didinirken ben gece nasıl rahat uyuyabilirim ?

Kafam az buçuk çalışıyor elim ayağım tutuyor. Her erkek bulaşık makinesini ve çamaşır makinesini kullanabiliyor. Yemek de yapabiliyorlar.

Tüm gün evde sosyal medyada mı takılayım ?

Görme ve zihinsel engelli bireyler çalışıyor.

Çalışmayan kadın için ev, açık hava ceza evidir. Aşkı fazla romantize etmeye gerek yok. Her an her şey bir anda alt üst olabilir.

Çalışma hayatı toksik b.ktan orası ayrı.

Dünyanın bin türlü hali var. Çalışın kimseye güvenmeyin ki adamlar sizi satın aldığını düşünmesin. Kötü muamale gördüğünüzde, terk edecek güçte olduğunuzu bilsinler. Aksi halde üç kuruşluk değeriniz olmaz. Kendinize yaparsınız ne yaparsanız.

Haklısınız söylediklerinizde, benim hayatımda iş hiç olmayacak demiyorum. Sadece bu işin bana uygun olmadığını anladım. Yeni bir işe başlayana kadar da kendimi toparlayacağım.

Bence siz tükenmişlik sendromu yaşıyorsunuz. Ondan dolayı kendinizi yorgun hissediyor olabilirsiniz. İşinizi şimdilik bırakmayıp psikolojik destek alsanız nasıl olur? Ama lütfen işinizi bırakmayın, akademi bir sürü işsiz gencin hayali

Tükendim gerçekten ve destek almaya başladım 1 hafta sonra ne olacak göreceğiz

Tükendim gerçekten ve destek almaya başladım 1 hafta sonra ne olacak göreceğiz
Ben sizin ne hissettiklerinizi çok iyi anladım. Siz eğitim alanında bu zorlukları yaşıyorsanız sağlık alanında dibi görürsünüz buda bi gerçek. Vericeğiniz kararı buna dayanarak verin, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama yaşınız ileriyse sonradan hemşirelik yapmanız çok zorlar sizi. Sağlık ocakları Tsmler hep kadroları çakılı, kolay kolay eleman açmıyor genelde kurumlardan geçiyorlar, hastaneye alımla buralara alım arasında dağlar kadar fark var direk buraları hedeflemeniz bana uçuk bi fikir geldi.
Benim ekibimde bi arkadaşımız tükenmişlik sedromunu dibine kadar yaşadı istifa edicem diyordu saatlerce günlerce konuştum onunla yapmasın diye en son ücretsiz yazdırdık 6ay dinlendi terapi aldı ve geldi. Tabi bizim iş çok ağır gördükleri bilinç gerisine ittikleri patlak vermiş, doktor bu şekilde açıklamıştı. İmkan varsa ücretsiz alın bu sürede kpss çalışın bi dalı tutmadan diğerini bırakmayın, eşiniz bu sebepten ayrılmaz ama yarın öbür gün bi yanlışını görürsünüz bu sefer sineye çekmek zorunda kalırsınız. Hayatta her türlü imkan olasılık var çok yönlü düşünün eşiniz çalışma konusunda çok eril görüşte değil belliki

Evet aynı şehirdeyim ama eşim gidecek 1 hafta sonra, ders yüküm fazla ve ilgi alanımla ilgili dersler değil bu da yetersizliği getirdi beraberinde ve topluluk önüne çıkmak istiyorum, fobi gelişti
torpille mi girdiniz? belli ki alanınızda yeterli değilsiniz. tabii ki bu çok büyük bir baskı oluşturur üzerinizde. ders anlatırken eliniz ayağınıza dolanır. karşı taraf da bunu hisseder. size tavsiyem oturun gece gündüz ders çalışın

Hayır emeğimle girdim. Ve gece gündüz slaytlarıma çalışıyorum. Yine de kendime güvenim olmuyor. Şu anda bile sınıfta olduğumu düşününce omuzlarım yanmaya başlıyor. Kendimi iyi hissetmiyorum.

Ömründe yalnızca çalışmış hiç boş durmamış insanlar evde durunca çok zorluk çekiyor örneğin ben şu an mecburen evdeyim ve duvarlar üstüme geliyor. Böyle daha mutlu olacağınıza emin misiniz? Ve ekonomik olarak bağımsızsınız bu da insan için muhteşem bir huzur.

Acele karar vermeyin eşiniz ile çok mutlu bir evliliğiniz de yok. Benzer durumda bende oldum ilk göreve başlayınca üstelik çok da sevdiğim bir işi yapıyorum. Anksiyete bozukluğu tedavisi gördüm ilaç da kullandım ve geçti. O zaman biraksaydim çok pişman olurmusun yapamam gibi geliyordu. Her sabah iicn yanarak uyaniyordum. Bulunduğunuz iş yerinde arkadaş edinmeye çalışın. İ da çok etkili oluyor

bununla ilgili yardım alın. sunum yapacaklara rahatlatıcı gevşetici bir ilaç veriyor doktorlar. bu süreci atlatana kadar kullanırsınız

Alanda iyi olmak başkaaa öğretmenlik/hocalık yapmak başka. Zamanla alışırsın. Bir anda süper bir şekilde şak şak anlatmak kolay değil hele ki eğitimin bunun üzerine değilse. Kitleye hitap edip kontrol etmek kolay değil acemisin deneme yanılma ile öğrenirsin. Bu kadar salma kendini.

Siz kendiniz için bir deneme yapmışsınız ve bu gayet normal bir şey. Seni suçlamaya hakkı yok denemeden bilemezdin. Suçlarsa da suçlasın senin hayatın bu

1 senedir şans verdim. Kendimi tanıyamadığım bir şekilde patlak verdim. Çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…