- 15 Ekim 2013
- 1.210
- 2.302
- 34
- Konu Sahibi Daisyhatun
Birçok somut delil toplamadan bildiğinizi sakın belli etmeyin.hatta yeterince delil toplandığınızda bildiğinizi dilekçe ile ögrense de olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidin sadaka verin,bu iğrenç adamdan kurtuldunuz,mevzu iğrençleşmeden hemen bosanin,şok oldum falan filan işlerine girmeyin.Tayin isteyin bir an önce ailenizin yanına gidin Kukumav kuşu gibi düşünmenin zamanı değil aksiyon alın kalbi değil aklı caliştirin ....Güncelleme!!!!
Kocam bugün beni karşısına aldı ve herşeyi itiraf etti ve sakin bir şekilde. Seni seviyorum ayrılmak istemiyorum ama onu da bırakmıcam dedi nasıl bir mantık kafam almıyor anlaşmalı boşanalım herşeyi kabul ediyorum dedi yarın gidecek ve boşanacağız kavgayla kötü bir şekilde olmadı şükürler olsun ama yüzüme baka baka anlatması da nasıl bir kahp…lik. Çok canım yandı. Ama geçecek biliyorum . Hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.
Güncelleme!!!!
Kocam bugün beni karşısına aldı ve herşeyi itiraf etti ve sakin bir şekilde. Seni seviyorum ayrılmak istemiyorum ama onu da bırakmıcam dedi nasıl bir mantık kafam almıyor anlaşmalı boşanalım herşeyi kabul ediyorum dedi yarın gidecek ve boşanacağız kavgayla kötü bir şekilde olmadı şükürler olsun ama yüzüme baka baka anlatması da nasıl bir kahp…lik. Çok canım yandı. Ama geçecek biliyorum . Hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.
Çok sevindim sizin adınıza. Ardınıza bile bakmayın. Umarım bundan sonrası siz ve çocuklarınız için güzel olurGüncelleme!!!!
Ay çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun İnşallah.Çok hanfendi ve güçlüsünüz. Hayatınızda yeni baharlar açsın. Kızlarınız ve size güzel bir hayat diyorum.Güncelleme!!!!
Açık değil mi şifreyi bilmiyormusunuzFace ıd ve şifre?
Hayır değiştirmiş söylemiyorAçık değil mi şifreyi bilmiyormusunuz
Çok teşekkür ediyorum inşallah bu şekilde biter tekrar dönmek için saçmasapan şeylere başvurmazAy çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun İnşallah.Çok hanfendi ve güçlüsünüz. Hayatınızda yeni baharlar açsın. Kızlarınız ve size güzel bir hayat diyorum.
Dilerim artık kendim olabileceğim. Ve onun için yaptıklarıma dönüp bakınca değmezmiş deyip bir nebze rahatlıyorumÇok sevindim sizin adınıza. Ardınıza bile bakmayın. Umarım bundan sonrası siz ve çocuklarınız için güzel olur
Ben bu sakinlikle ayrılmamıza çok şaşırıyorum açıkçası. Herşey güzel olur umarım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimAaa çok sevindim . Hiç üzülme verilmiş sadakan varmış bir asalaktan kurtuldun. Bundan sonraki hayatında prenseslerin ile mutluluklar dilerim
Açık açık konuştu itiraf etti anlaşmalı boşanacağızBirçok somut delil toplamadan bildiğinizi sakın belli etmeyin.hatta yeterince delil toplandığınızda bildiğinizi dilekçe ile ögrense de olur
Pes! Dicek bişey bulamıyorum. Aklımada başka birşey gelmiyor. Şifreyi öğrenmeye bakın.Hayır değiştirmiş söylemiyor
Kalbim kırık ama bu durumda aklın gerektiğinin farkındayım evi terkedip çıktım sonra bu soğukta döndüm kendisinin toparlanıp gitmesini istedim evdeki her eşyayı ben aldım niye bırakayımGidin sadaka verin,bu iğrenç adamdan kurtuldunuz,mevzu iğrençleşmeden hemen bosanin,şok oldum falan filan işlerine girmeyin.Tayin isteyin bir an önce ailenizin yanına gidin Kukumav kuşu gibi düşünmenin zamanı değil aksiyon alın kalbi değil aklı caliştirin ....
İtiraf etti o iğrenç mesajlarını görüpde midemi bulandırmak istemem artık hem siliyormuş ki okuduktan sonra daPes! Dicek bişey bulamıyorum. Aklımada başka birşey gelmiyor. Şifreyi öğrenmeye bakın.
Amaç o delilleri toplamak zaten. Onada ulaşamıyorsanız başka dicek birşeyim yok. Gerisi size baglıİtiraf etti o iğrenç mesajlarını görüpde midemi bulandırmak istemem artık hem siliyormuş ki okuduktan sonra da
Aslında görmekten okumaktan çok korkuyorum canımı çok yakacak.Telefonu alamam ki kavga çıkartırAmaç o delilleri toplamak zaten. Onada ulaşamıyorsanız başka dicek birşeyim yok. Gerisi size baglı
Aslında görmekten okumaktan çok korkuyorum canımı çok yakacak.Telefonu alamam ki kavga çıkartır
Siz zor boşanırsınız.Aslında görmekten okumaktan çok korkuyorum canımı çok yakacak.Telefonu alamam ki kavga çıkartır