- 5 Ekim 2020
- 13.194
- 35.143
- 36
Son cümlenizle büyük tartışma yaşarız eşimin dereceyle o okula girip onlar tarafından ne kadar işkence ve mobinge maaruz kaldığını bilmiyorsunuz ve en sonda yine onlar yüzünden işinden olduğunu ama konu bu değil . Diğer düşüncelerinize saygı duyuyorum sonuçta açık bir platform ve anlattıklarıma benle aynı düşüncede olan insanlar sadece cevap verecek değil . Doğruda tek değildir. Yalnız ben kuyumcu vs aslında o kadar da takılmadım farklı adetlere de sahip değiliz kayınvalidemlerinde adetlerinde çeyizlik kuyumcu vs var yani burda bilinçli olarak değer vermek istememe var belki de evli değilsiniz o yüzden bu süreçleri yaşamadınız bilemiyorum açıkçası kendi adetlerimizi bile nişanlık sürecinde öğrendim . Takılanı da kendime ayırmadım bir bileziğim bile kalmadı elimde evimi aldım çok şükür eşime destek oldum yani bu yorumunuzu ne kadar hakettim bilemedim ama saygı duyuyorum size.
10 yıllık evliyim. Kuyumcuya götürülmedim. O tip şeylerle işim olmaz alyansımdan başka takım yok. Param var istesem alırım ama almam.