- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.897
Şu an oğulları ailenizin eline bakıyor, rest çekecek taraf bir müddetliğine değişti. Evet, eşinizin işleri tutunca korktuğunuz ne varsa başınıza gelecek, o pısan geri çekilen kayın aile panter olacak başınıza, siz burda eşinizi bize değil kendinize savunuyorsunuz farkında değilsiniz. Kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz bizi değil. İşi tutsun, babanıza borcu bitirsin bu günkü adamı mumla arayacaksınız. Bunu da çok iyi biliyorsunuz.Şuan baktığınız noktayı anladım . Ben de düşündüm bunu işini kurarken bir destek gördü ve ailesini ben eleştiriyorum. eskiden kızardı artık ses çıkarmıyor ve beni haklı buluyor . Bu gerçekten böyle mi diyorum işini tamamen istediği duruma getirirse yine ailem öyle şöyle diye tutturacak mı diyorum . Başlarda herşeye rest çeken ailesi de şuan sessizliğe gömüldüler ve bana çok farklı davranıyorlar babası mesela aşırı soğuk hiç konuşmaz ve hep sert bakar çok kibirli bir insan yani çevresi tarafından da pek sevilmiyor bu görünüşünden dolayı .ama sürekli muhabbet açmaya çalışıyor ( küçük örnek. Bir gün babasıyla markette kasada karşılaştık deterjan vs almış önce onun ödemesi var bizde arkadayız 50 tl lik tavuk almışız ayrı ayrı hesap ödettirdi yani yanlış anlamayın sürekli para mevzusu dönüyor ama ben baba olarak utanır öderdim üç kuruşluk tavuk bana çok itici gelmişti orda başımdan aşağıya kaynar su dökülmüştü ) aynı adam bana geçtiğimiz kadınlar gününde kurutma makinesi aldı o zaman evime gelmişlerdi . Yani diyorum ki bunlar şimdi mahçup hareketler sergileyip telafi etmeye çalışıyorlar ne değişti diyorum samimi bulmuyorum eşim işini sağlamlaştırıp güçlendi mi nasıl ortaya çıkacaklar eşim ne karşılık verecek beni tınlar mı ailemi görür mü bunları düşündüm. Ailem de ailesine iyi bakmıyor başta aileme karşı çok kibirli davrandılar çünkü ve dediğim gibi bana ters gelen bir çok şey onlara da ters ve şahit oldular . Bunu düşündüğüm oldu ama şuan sizin bu yorumunuz beni daha da düşündürüyor .