Aynen eşim iyi ama çevresi kötü. Oğlan oğlan dediğiniz kazık kadar adam. Anasıyla babasıyla geçmişte olan para alışverişinden kendi rahatsız olmuyorken size ne? Kendi de isteyebilirdi değil mi, sizi mi beklemiş? Demek ki bekarken ailesine verdiği para maaş eşinizi rahatsız etmiyor. Milletin uykusuna evine eşya yenilemesine bile karışıyorsunuz, hakkınız var mı? Sizin babanız riske girip hiç bir işte dikiş tutturamayan adama kredi çekiyor diye herkes yapmak zorunda mı? Babam şöyle babam böyle, çok mu doğru yapıyor babanız? İşten atıldım napim gidim anamla çekirdek çitliyim, hem de 1 milyon TL me çökmüş anamla. Niye dememiş bir miktar geri verin, ne olacağım belli değil kenarda biraz param dursun diye? Kendi kızlarına bir sürü şart koşmuşlar, kız evi naz evi demişler ama size gelince yok, niye? Biliyorum da yazmayayım niyesini.
Benim babam 4 çocuğuyla işsiz kalınca pazarda el bezi sattı, hayal meyal hatırlıyorum, pazar tezgahında fotoğraflarımız var. Kocanız ne nazlı adammış birileri iş kurmadan çalışamıyor. Elli tane mazeret sıralamışsınız. Askeriyeden atıldı işi maaşı gitti, iş kurdu pandemi oldu, anası parasını yemeseydi 1 milyon TL si olurdu... yedirmeseydi değil mi? Dikiş tutturamayan derken bunu kastediyoruz. İşim gücüm oturdu, belki biriyle tanışır evlenirim kenara üç beş koyup yatırım falan yapayım dememiş. İstediğinizi yazın istediğiniz kadar allayıp pullayın işinde başarılı deyin, kocanız güvenilmez beraber yola çıkılmaz biri. Çocuk yapın veya yapmayın haddim değil laf söylemek karışmak. Ama olur da yaparsanız buraya gelip konu açacağınıza adım gibi eminim.