- 2 Temmuz 2022
- 80
- 67
-
- Konu Sahibi ayperisiiii
Çok haklısınızBunca olaya rağmen, ailenin olmaz bak iyi düşün demesine rağmen ve bu kadar yoruma rağmen hala ne yapacağım diye soruyorsan sen bu çocukla evlenip başını yakacaksin. Daha yaşın genç. Birak gitsin. Aman su, aman bu.. yalan dolan bunlar inanma. Arada aşk da kalmamış. Mantık evliliği de yapmıyorsun ki mantikli bir tarafı da yok bu evliligin. Yazık etme kendine, gençliğine...
Aynen öyle özel gününü mahvetmişim bir de abisi erkek arkadaşım vardiyasından gece 1’de dönüyor abisi bu durumu konuşmak için uyumamış onu beklemiş,demiş bu kız bizim günümüzü mahvetti eşimin yanında olmadı şu bu bir sürü şey öylece nasihat dinler gibi dinlemiş erkek arkadaşım da büyük bir hatadan dönmem lazımKoşarak uzaklaş ortada bişey yokken senden bişeyler bekleyenler evlendiğinde neler bekler neler için suçlar utanmadan bir de özür mü beklediler ee yuh yani
Bana da trajikomik gelen bu ya zatenAynen öyle ailemle gorusmezsin diyor sonra annem sabaha kadar ağladı seni çok seviyor diyor . Insan sevgilisi için sabaha kadar ağlamıyor ya
o abi size "günümüzü mahvettin" deme cüretini gösteriyorsa artık bu iş olmazBen ortada bir şey yok sıfatsız diye gitmek istemedim ama erkek arkadaşım çok zorladı biliyordum böyle olacağını,şimdi bana diyorlar ki günümüzü mahvettin şu bu bizden özür dile dedim ben bişi yapmadım yine de geldim kusura bakmayın
Böyle olduysa hiç durmayın saçmalığa bak.Aynen öyle özel gününü mahvetmişim bir de abisi erkek arkadaşım vardiyasından gece 1’de dönüyor abisi bu durumu konuşmak için uyumamış onu beklemiş,demiş bu kız bizim günümüzü mahvetti eşimin yanında olmadı şu bu bir sürü şey öylece nasihat dinler gibi dinlemiş erkek arkadaşım da büyük bir hatadan dönmem lazım
bendeValla hata onların
Özel günde neden sizin trip ağlama ve kaprislerinizle uğraşmışlar ki
Direkt engeller geçerdim bir de elti aramış açıklama yapıyor
yanaşmıyor??Ben ayrılmak için erkek arkadaşımla konuşuyorum ama asla yanaşmıyor neden feyz almayayım almaz olur muyum hiç? Sizi de görmemiştim konuma yazdığınızı Belki de siz karıştırdınız bilemiyorum
Anne babana haksızlık ediyorsun gibi geldi etrafımda çok var ailesi "elalem ne der" diye kendini mecbur evlenmek zorunda hisseden. Aileniz nişanda olsa mecbur diyorsa sizin arkanızda demek ki. Yazınızda abileri 2 sene sonra çıkacak biz 2 sene sonra evlendiğimizde eve yerleşecez ailesi taşınacak diye okudum. Böyle olaylarda ev 1 çocuğa kalmasın diye aile taşınması gerçekleşmez gerçekleştirmek isteyen ilk çocukta gerçekleştirir. İnşallah iş ciddiye bindiğinde de birlikte yaşama hakkında sevgilinize kabul edemem diyebilirsiniz. Çoğunlukla daha önce ne planlandıysa olay o tarafa dönüyor. Biz size ayrılın diyemeyiz ama ben sizin yerinizde olsam kafamda soru işaretleri bırakan bir adamla ilerlemezdim ve ailesi başta size tavır yaptıysa bu böyle sürer gider şimdiden eltilik olayı gerçekleşmiş bile.Ay yok abisi yaşayacak biz değil ben böyle bir şeyi kabul edemem zaten ailem de asla izin vermez kendime de yakıştıramam ama dediğiniz gibi bir başkası olursa asla söz nişan olmadan içli dışlı olmayacağım ben anne ve babamdan anne babalık görmediğim için onun ailesinden görünce samimiyetimiz olmuştu ama bizimkiler diyordu çok yanlış yapıyorsun diye de toyluk işte en kötülerinin ben olacağımı nereden bilebilirdim ki bu bana ders oldu
Cok garip aile. Daha isteme olmamiş. Size 10 yillik gelinleri gibi davraniyorlar. Elti dediginiz daha garip jerden eltinim salak mi ne. Eltilik yap bilmem dne kac kez oturmuşlugunuz varki sizden sacma bir beklentiye girmiş. Abi zaten garip insan esinin karisini bile arayip boyle salak salak konusamaz. Sizi asiri degersiz goruyorlar buna da es adayiniz sebebiyet vermis kesinlikle. Ayilip bayilip aglayan anne kv. Zaten ayrica problemli. Es adayinız çok pisırık bence evlenmeyin. Şimdi boyleyse evlenince yalandan problem bulup ailece üstunüze gelec3k sonra ozur diletecekler size.Bir önceki konumu okumanızı rica edeceğim,erkek arkadaşımla konuştum bir düşünelim vs dedim çünkü o yaptıklarını evlenme teklifi alırım parmağıma yüzük geçince unuturum sandım ama öyle olmadı arkadaşlar bu sefer ileride nasıl davranır diye düşünmeye başladım iş ciddiye bindikçe herneyse kısa tutacağım bugün abisinin nikahı vardı bir ay sonra da düğünü olacak
Ben erkek arkadaşıma 1-1,5 hafta önce dedim ki evinize ailen çağırmadan sadece senin söylemenle gelmem çok yanlış belki ailen ona göre müsaitlik durumunu vs ayarlıyor dedim konuştuk hak verdi bu devirde davet edilmeden kimse bir yere gitmez benim annem bile annesine öyle gidiyor belki kadın yemeğini ona göre yapıyor yada işi vardır diye herneyse abisinin de eşi Nikah yapmak için şehir dışından geldi vay efendim ben onu niye görmeye gelmemişim illa davet mi bekliyormuşum o kız gelince eve adım atmamışım şu bu bir ton laf oldu erkek arkadaşım da kızı davet ettiğiniz mi var demiş benim ailem isteme yok fol yok yumurta yok nereye gidiyorsun diyor haliyle,sadece evlilik teklifi Yani sonra ben onlara da önceden demiştim hediyeiklerinizi ben yapayım diye ama müstakbel kp kıza sormadan davetiye bastırmış beğenmemiş kız da bende aynı duruma dönmesin diye hediyeliklerden vazgeçtim diyorlar ki bunu söyleyen sen görmeye gelmedin bugün de nikahları vardı kuaföre gitmişler beni çağırmıyorlar,sabah kahvaltı yapmışlar hep beraber babası annesi demiyor ki gel kızım sende en son annesi aradı nikaha geliyor musun şimdiden ayrımcılık yapmaya başlamayın karar senin dedi ben yine de gittim ama nikah çıkışı biz gezmeye gidiyoruz diyerek önümden bastı gittiler benim de zoruma gitti müstakbel kv’ye de bak bakayım kimmiş ayrımcı olan dedim bu davranış değil de senin beni kötü bilmen o kadar desteğime rağmen zoruma gidiyor diye ağladım erkek arkadaşımda nikahtan sonra direkt işe gitmişti öyle olunca bu olay üstüne bende çıktım evime geldim abisi beni arıyor haksızlık yaptın günümüzü mahvettin diye ailem de kızım iyi düşün daha fol yok yumurta yok diyor ne yapacağım bilmiyorum annesi de ağlayarak uyumuş böyle olunca sonra abisinin de artık bugün evlendiler sonuçta eşi de beni arayıp diyor ki biz özel günümüzde vir de sana açıklama yapıyoruz,yanımda olmadın elti gibi şu bu bende arada hiçbişi yok nasıl elti olalım ki Yani dedim aman ya sıkılmayın diye üstün körü anlattım ama bir ton olay oldu hanımlar işte
Es adayiniz bile aylglayarak uyumamis kayinvalideniz neden sozim derdinizden aglayip uyusun. Ayril da demislerdir es adayina mujtemelenAy ben toy olduğumdan Mıdır bilmiyorum ama dediğiniz gibi oldu şimdiden.Annesi gece ağlayarak uyumuş bu yüzden sebebini sordum seni kaybetmekten korkuyor seni seviyor ya dedi ama bence ona söylenilenin bu olduğunu düşünüyorum samimi gelmedi bana yani bu cevap