İsteme olmadan böyle davranmaları normal mi?

Çok haklısınız

Koşarak uzaklaş ortada bişey yokken senden bişeyler bekleyenler evlendiğinde neler bekler neler için suçlar utanmadan bir de özür mü beklediler ee yuh yani

Koşarak uzaklaş ortada bişey yokken senden bişeyler bekleyenler evlendiğinde neler bekler neler için suçlar utanmadan bir de özür mü beklediler ee yuh yani
Aynen öyle özel gününü mahvetmişim bir de abisi erkek arkadaşım vardiyasından gece 1’de dönüyor abisi bu durumu konuşmak için uyumamış onu beklemiş,demiş bu kız bizim günümüzü mahvetti eşimin yanında olmadı şu bu bir sürü şey öylece nasihat dinler gibi dinlemiş erkek arkadaşım da büyük bir hatadan dönmem lazım

o abi size "günümüzü mahvettin" deme cüretini gösteriyorsa artık bu iş olmaz
bu da en basit örnek
çünkü kodlandınız düğünümüzü mahveden diye

karşılıklı çok kurulmuşsunuz onlar da sizde
aileniz haklı bu arada ortada fol yok yumurta yok
ailenizi dinleyin

Böyle olduysa hiç durmayın saçmalığa bak.

Ben sizin mustakbel kv ile bu denli samimi olmanizi dogru bulmadim. Normalde siz nikaha katilip onlardan ayrilsaniz bence daha munasip olurdu. Gereksiz yere hadise cikmis. Sogukluk olusmus.
Abisi de hakli. Onun ozel gununde sizin problem cikartmaniz yakisksiz olmus sanki.

Son düzenleme:
yanaşmıyor??
o mu karar veriyor ayrılıp ayrılmayacağınıza
böyle devam edin siz

Anne babana haksızlık ediyorsun gibi geldi etrafımda çok var ailesi "elalem ne der" diye kendini mecbur evlenmek zorunda hisseden. Aileniz nişanda olsa mecbur diyorsa sizin arkanızda demek ki. Yazınızda abileri 2 sene sonra çıkacak biz 2 sene sonra evlendiğimizde eve yerleşecez ailesi taşınacak diye okudum. Böyle olaylarda ev 1 çocuğa kalmasın diye aile taşınması gerçekleşmez gerçekleştirmek isteyen ilk çocukta gerçekleştirir. İnşallah iş ciddiye bindiğinde de birlikte yaşama hakkında sevgilinize kabul edemem diyebilirsiniz. Çoğunlukla daha önce ne planlandıysa olay o tarafa dönüyor. Biz size ayrılın diyemeyiz ama ben sizin yerinizde olsam kafamda soru işaretleri bırakan bir adamla ilerlemezdim ve ailesi başta size tavır yaptıysa bu böyle sürer gider şimdiden eltilik olayı gerçekleşmiş bile.

Davet edilmediğim yer için neden davet edilmedim demezdim ve gitmezdim de ama nikahta laf sokma konusunda haksızsınız. Gün mü kalmadı konuşacak? Bu konuda doluyum size sonra konuşalım deyip geçseydiniz. Benim nikahımda birisi özel meselesini konu yapsa ben de sevgilinizin abisi gibi düşünürdüm.

Cok garip aile. Daha isteme olmamiş. Size 10 yillik gelinleri gibi davraniyorlar. Elti dediginiz daha garip jerden eltinim salak mi ne. Eltilik yap bilmem dne kac kez oturmuşlugunuz varki sizden sacma bir beklentiye girmiş. Abi zaten garip insan esinin karisini bile arayip boyle salak salak konusamaz. Sizi asiri degersiz goruyorlar buna da es adayiniz sebebiyet vermis kesinlikle. Ayilip bayilip aglayan anne kv. Zaten ayrica problemli. Es adayinız çok pisırık bence evlenmeyin. Şimdi boyleyse evlenince yalandan problem bulup ailece üstunüze gelec3k sonra ozur diletecekler size.

Es adayiniz bile aylglayarak uyumamis kayinvalideniz neden sozim derdinizden aglayip uyusun. Ayril da demislerdir es adayina mujtemelen

Kimseden korkmasam eltinin şerrinden korkarım ve hazır söz bile yokken topuklarım ben olsam
Elti kv ile yaşycak sonra onlar eve çıkacak sen kv ile yaşycaksın
Otur annene babana hizmet et değişik insanların tribini çekeceğine.

Ben hem sizi hem sevgilinizin ailesini doğru bulmadim.
Sizi neden kuafore cagirsinlar?
Zaten hep beraber oturacaklarmis ve eltiniz şehir dışından gelmis, kalacak yeri yok(kayin aileyle beraber oturacaklst) tabiiki beraber kahvalti yapacaklar, kiz nerede yesin yemegini? Hatta kotu haber bundan sonra surekli beraber yiyip icecekler.
Muhtemelen sevgiliniz işe gittiği yani size iştirak edemeyecegi icin gezmeye cagirmamislardir ama bunun hesabini sormakta abes.

Sevgilin ve ailesi fiyasko. Kayinvalidenizin sabaha kadar ağlaması yalan. Kadin yatip uyumustur sevgilinizde sallıyor.
Elti ve kocasi yememis icmemis sizi aramışlar.

Yaşınızı bilmiyorum ama cok toysunuz. Evlenmek icin acele etmeyin.

Bir insan kendini ne kadar küçük düşürebilirse o kadar düşürmüşsünüz. Ve hatta bu yaptıklarınızla ailenizi de küçük düşürüyorsunuz. Evlenirseniz onlara da kimse saygı duymayacak.
Kaynımın düğününde diğer eltim de ağlayıp huzursuzluk çıkarmıştı, seneler geçti herkes çoluk çocuğa karıştı. Kayınvalidem o eltimden hala ‘ Allahın delisi’ diye bahseder Ne yaparsanız yapın şu olaylar unutulmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…