• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kız arkadaşı olan erkek

Aynı şeyleri ben yapsam tepki gösterecek bir kişilik. Yakın erkek arkadaşım beni gün içinde bir tık fazla arasın işkillenir amacı ne der. Ben neden sorun etmeyeyim?
Sorun et sen de kendini değiştirme. Sadece farklı insanlarla daha mutlu olursunuz. Sevgili kalmak zorunda değilsiniz diyorum ben. Kimse kendini değiştirmesin. Şu dünyada zaten insanı olduğu gibi kabul eden kimse yok. Mesela bunun ilk anne baba olması gerek. Ama yok anne babaların da kafasında hep bir çocuk figürü var seni ona yaklaştırmaya çalışır.
Bari hür iradenle seçtiğin kişi seni olduğun gibi sevsin sen de onu olduğu gibi sev .
Bu kişi karşına çıkacaktır . Doğru kişiyi bul. Birbirinize uymuyorsanız kuralla ve direnmenin manası yok

Annem kanser olduktan sonra eski sevgilim öğrenip bana yazdı annemi ziyarete geldi. Annemin de sevdiği biriydi aslında. Birlikte olduğumuz zamanlar aile gibiydik. Bu kişiyle karakter olarak uyuşmadığımız için değil genelde etrafındaki kız arkadaşları yüzünden ayrılıyorduk. Çevresinde erkekten çok kız arkadaşı var. Bunlara değişik yaklaştığını hissetmedim ama benim zoruma gidiyordu. Kendimi slak biri gibi hissediyordum. Evet bana aşırı vakit ayıran üstüme titreyen birisi ama kız arkadaşlarını da hayatından uzaklaştırmayan birisi. Ayrı olduğumuz için haberim olmadı ama dün oturma şansı bulduk. Galerisini gösteriyordu ve yakın kız arkadaşının doğum gününde evine gitmiş kızın ailesiyle doğum günü kutlamış. Fotoğraf çekilmiş kızla yan yana ve teyzesiyle vs. Böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi ve benim bu şeylere kızdığımı bildiğini söyledim. Sürekli ona şunu bunu yap diyemeyeceğimi eğer fedakarlık yapmıyorsa kız arkadaşlarıyla hayatına devam etmesi gerektiğini söyledim. Kızlarla arayıp konuşacağını söyledi.kızlar beni kötüleyecekler kesin bu çocuğa. Böyle olunca ben allah kahretsin neyle uğraşıyorım deyip kaçıp gidesim geliyor. Önceden bana soruyordu ne istiyorsun hayatımdan mı çıkarayım 1 kere çıkar dedim çıkardı. Sonradan kızlar buna sitem ediyormuş. Cidden merak ediyorum bu kızların hayatına erkek girse ilerde evlenseler hala bu çocuğu mu arayacaklar ya da konuşacaklar? Kızlar kesin benim hakkımda anlayışsız vs diyorlar yani anlamıyorum aynı şey onların başına gelse anlayışlı mı olacaklar? Bu durumu nasıl idare edebilirim tavsiyeniz nedir?
Evet anlayışlı olacaklar. Eşimin bir sürü kadın arkadaşı var, benim bir sürü erkek arkadaşım var. İkimiz için de sorun olmadı ki bin yıldır evliyiz.
Ve evet sorun çıkaran partnerlerden hoşlanmıyoruz. Napcan allahın …..’ını falan diyoruz. Daha iyisini bulursun bile diyoruz valla.

Sizin için bu tip bir yaşam problemse bu adamla olmayacaksınız. Size daha uygun birini bulacaksınız. Siz de daha iyisini bulursunuz bence.

Ben aynı şeyleri yapsam sorun edecek birisi. Benim kızdığım nokta kendisi yapınca ben ses çıkarınca neden baskıcı oluyorum mesela? Ben de bir sürü erkekle aynı yerde çalışacağım hayatımdaki insana azcık saygım olmalı. Aynı şekilde benimle de 7 24 konuşuyor o kız arkadaşlarıyla da bu nasıl bir ilişki
Eğer sen yapsan sorun etmeyecek biri olsaydı seni haksız bulurdum
Ancak kendisi hepsine potansiyel flört gözüyle baktığı için sana farklı muamele gösteriyor
Anennin hastalık durumundan dolayı duygusal desteğe ihtiyacın olabilir ama bunu belki de bir psikologla halletmelisin

Bu konu nedense bana bu başlığı anımsattı.

Burcu ne ıkızler yay kova:)) herkesın kendı fıtratı var. Ben mağara insanına dönüştüm 35 ten sonra. Hıc arkadas canlısı degılım malesef:( sıze katılıyorum. Yanı sıze ayak uydurmayacaksa hıc baslamayın ılıskıye. Ugrasılmaz

Herkesin fikri farklı olabilir kimi olabilir der kimi hayır der. Ben şahsen rahatsız olurdum istemezdim karar sizin

Sizin erkek arkadaşınızı sorun yaptığına göre kendisi de o kızlara çokta arkadaş gözüyle bakmıyor kişi kendinden bilir işi derler .

Ben ce siz ayrılın

Konu sahibi ilk mesajınıza şunu neden yazmadınız? Sizin erkek arkadaşlarınız olmasını problem ediyormuş.

Back