İsteme olmadan böyle davranmaları normal mi?

Gelecegin nasil olur bilemeyiz ama bazi şeyler onceden belli olur. Aile içinde huzursuzluk olacaği cok açik. Yuzuk takinca değişir mi duşuncesinin uzerine acaba nikahdan sonra degişir mi diye duşunuyorsan bil ki nikahdan sonra iyi insanin kotu olma ihtimali, kotu insanin iyi olma ihtimalinden kat kat çoktur. O yuzden mucize bekleme ve hayatinla kumar oynama. Sevgilini seviyorsan, senin arkandaysa o ayri. Ama arkanda olsa ailesinin seninle boyle konuşmaya asla cesareti olmazdi. Konuşa biliyorlarsa ilerde de rahatlikla konuşa bilecekler eşin de koşede oturup yuvasindaki huzursuzlugu izliycek. Zamanla ailesinin dolduruşuna gelme ihtimali de baya yuksek. Genelde oyle olur. O yuzden gorunen koy klavuz istemez diyerek onlari boyle kabul ede biliyorsan, bir de bunlarla uğraşmak istiyorsan devam et. Ama korkuyorsan hemen evlilik, nişanlilik dusunme. sevgilin seni koruyacak ve ailesinin dilini senin uzerinden kesecek sadece o zaman herkesi boş verio sevgin için riske ata bilirsin kendini. Yoksa çok yipranirsin

Adamlarin nikahinda kvdeye laf etmen aglaman vs evet gunlerini mahfetmissin insanlar nikah gununde neden senin tribinle ugrasainlr yok davet edilmedim
Yok ayrimcilik gitmeseydiniz zaten cagirilammissiniz aramis geliyomusun demisler bumu yani? Davet davet diyerek zaten itici olmussunuz uyumsuzsunuz her acidan

Uzak olmak kaynananın karışmaması beklenti olmaması en iyisi olur iki gelin ilişkisini zamanla kurar zaten kaynana burun sokmasa

İnsanlara; eltiniz olacak hanımın nikah hediyeliklerini yapmayı teklif edecek kadar samimisiniz ama evlerine gitmeye gelince ikramları yokturu düşünecek kadar mesafeli.

Evde zaten koşturma gelen giden nikah var, insanlar birinin gelmesine karşı hazirliklidir.. hazırlıklı olmasa ne fayda?
xxxx davet edince haberiniz var sandım kusura bakmayın benim için zahmete gerek yok zaten der kibarca yine oturur dönersiniz.
Sevgiliniz düşünsün gerisini

Ve aynı zamanda yine annesinin size telefonda; şimdiden ayrımcılık yapmayın gel diyebilecek kadar size karşı yüzü var, samimiyetiniz var.. sizinde nikah günü dönüp ona asıl ayrimci o diye laf sokacak kadar laçka ilişkiniz..

Sonra vay beni neden nikah sonrasi eğlenmeye davet etmediler...

Hem ağırlığım olsun, davetsiz gitmeyeyim ...
Hem her şeyin içinde yine siz ve gayet güzel laf sokabilme yeteneğiniz .

Bunlar çok çelişkili şeyler.

İnsan kendine yapar, en baştan mesafeli olacaktiniz.. olan olmuş biten bitmiş..

Herkes size ulaşabiliyor arayan arayana, herkesin size bir şey demeye cesareti var.
Yeteri kadar samimiyet vermişsiniz.
Bundan sonra saygı beklemeyin.

Erkek arkadaşım gece geldi konuştuk ailem böyle diye beni çiğneme ne olursun görüşmezsin evlenince de kapını kapatırsın diye ağladı bayağı ama ben evliliğin böyle vir şey olmadığını ailelerin mutlaka iç içe olduğunu söyledim ailemle değil benimle evleniyorsun diyor ama anlamıyor

Bir önceki yoruma da yazdım ama size de yazayım
Erkek arkadaşım gece geldi konuştuk ailem böyle diye beni çiğneme ne olursun görüşmezsin evlenince de kapını kapatırsın diye ağladı bayağı ama ben evliliğin böyle vir şey olmadığını ailelerin mutlaka iç içe olduğunu söyledim ailemle değil benimle evleniyorsun diyor ama anlamıyor

Uyumsuz olduğumu düşünmüyorum zamanında her türlü verdiğimi emek verdiğimi ben biliyorum

Noktalama işaretleri parayla mı satılıyor??

Böyle bir dünya yok evlenince uzatma ailemle barış ne var ortada diyecek .
Bu arada ailede tuhaf sizde hem gidiyorsunuz hem laf sokuyorsunuz abisi annesi herkes size istediğini diyebiliyor . Çok lacka bir ilişkiniz var . Yirmi yıllık gelinle insan böyle konusamaz

Evet ben bu laçkalığı farkettiğim için mesafe koymuştum aramıza ama onlar bunu bambaşka anlıyorlar

Evet ben bu laçkalığı farkettiğim için mesafe koymuştum aramıza ama onlar bunu bambaşka anlıyorlar
Tamam da beni gezmeye görünüyorsunuz diyelaf sokuyorsunuz. Bosverin giderse gitsinler sizinkiler gezmeye gitti ben eve geçtim deyin . Ne güzel işte çağırmasınlar sizde kusura bakmayın bu noktada iki yüzlü davranmissiniz. Zaten ailesi laf sokan insanlar siz hala niye uğraşıyorsunuz adam geline sormadan davetiye bastıracak kadar cesaretli bu aileden olmaz. Ama sizde dengesiz tavırlar sergiliyorsunuz

Maalesef o iş hiç öyle olmuyor.Evlenince kapımızı kapatırız diyen adam.Onlar benim ailem, uzatma iyi niyetliler sen önyargılısın diyecek, abisi her işinize burnunu sokacak, anası sabahlara kadar ağlayıp hasta olacak tâbi bunların sebebi siz olacaksınız.Şimdilik seni alttan alacak köprü dayı ayı mevzusu

evli değilsiniz ortada fol yok yumurta yok niye gidiyorsunuz ki erkek arkadaşınız ne kadar ısrar ederse etsin bu işler böyle olmaz gelmem uygun değil diyeceksiniz bu kadar basit.erkek tarafı zaten sıkıntılı tipler belli.
bence siz mutlu olamazsınız birlikte...

Diğer konununda okudum bence yol yakınken vaFec şimdiden kv ayrıcalık dediğine göre ugrasturacak bYagi seni ayrıca sevgilinin üzerine borç harç endiselerinde bir sürü şey ne dert ekliyorsun ki hayatına yol ver gitsin bur arkadaşım eski sevgiliye dönmek banyo yapıp kirli camislarjni tekrar giymek gibidir derdi istediği kadar düzelsin temizlensin yaptıkları gecmeZ unutulmaz derdi

Mesafe mi? Mesafe koyan insan -davet edildiyse- kibarca teşekkür eder ve gitmez o nikaha. Sen paralanmışsın davet de davet diye.
O ona laf sokuyo bu buna, ağlamalar kaprisler tripler. Senin mesafe koydum'dan kastın da girdiğin tripler, o kadar belli ki.
Kaynana lafi yapıştırıyor, elti bile arayıp çıkışıyor, bunlar nasıl ilişkiler? Mesafe anlayışına hayran kaldım gerçekten.

Evet ağlamış olmama bende çok kızdım ama onların yaptığına değil erkek arkadaşımın annesinin beni kötü görmesinden dolayı zoruma gitmişti o yüzden sinir boşalması yaşayıp ağladım,babasına sorsan sizinkini de ben seçip bastıracağım diyor gece de annesi ağlayarak uyumuş dedim neden uyudu seni kaybetmek istemiyor annem çok seviyor diyor ben daha toy olduğum için bazen politik kararlar veremiyor olabilirim ama bana da normal gelen bir şey yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…