İsteme olmadan böyle davranmaları normal mi?

Ay ben toy olduğumdan Mıdır bilmiyorum ama dediğiniz gibi oldu şimdiden.Annesi gece ağlayarak uyumuş bu yüzden sebebini sordum seni kaybetmekten korkuyor seni seviyor ya dedi ama bence ona söylenilenin bu olduğunu düşünüyorum samimi gelmedi bana yani bu cevap

Gerçekten de unutulmuyor

Ya daha şimdiden erkek arkadaşının kardeşi günümüzü mahvettin diyor falan kaynana olacak kişi ağlıyor durduk yere of çok dram var burda çok trajedi . Yaşanmaz böyle ya. Bilenmişlerdir de şimdi sana

Evlenene kadar eşimin ne arkadaş buluşmalarına ne aile buluşmalarına gittim gerek yok, abisi evlenmiş hayırlı olsun amam sizin orada olmanızın ya da onlar için hediyelik vs birşeyler yapmanızın bir anlamı yok, erkek arkadaşınız size verdiği değeri göstermek adına sizi davet edebilir, gidip gitmemek size kalmış ama o ortamdan uzaklaşınca sizinde hemen oradan uzaklaşıp kimseyle muhattap olmadan evinize dönmeniz en hayırlısı imiş. Daha şimdiden yüz göz olmuşsunuz , herkes herkesi tanıyor ama resmiyette bir adım adılmamış bence bu işin çoktan cılkı çıkmış.

Bunları söylüyorsa çok tehlikeli bır yalancı.
Koşarak uzaklaşın.

Evlenmeden bunca tantana olmuş. Yarın öbür gün hepsi senin önüne gelecek sana cephe olacaklar. Sen aileni dinle vardır bir bildikleri ki var gözüküyor. 2 sene birlikte yaşama kısmına da bence olumlu bakma şuan her şey sana toz pembe ama aynı eve gir bak bakiyim o pembelik kalıyor mu. Eşin olacak beyefendi ile de aklında soru işaretleri var daha gençsin sonradan acı çekmek yerine en fazla 1 sene acı çek sonra daha iyileri çıkar karşına şükür edersin. Ve sonraki ayrılıp yeni birisini bulursan lütfen söz nişan olmadan ailesi ile içli dışlı olma bu ilişkilerdeki en büyük yanlış bence.

Onceki konuda yapma etme dedik dinlemiyosun. Insanlarin fikirlerinden gram feyz almiyosan niye konu acip zamanimizi caliyosun?

Bunca olaya rağmen, ailenin olmaz bak iyi düşün demesine rağmen ve bu kadar yoruma rağmen hala ne yapacağım diye soruyorsan sen bu çocukla evlenip başını yakacaksin. Daha yaşın genç. Birak gitsin. Aman su, aman bu.. yalan dolan bunlar inanma. Arada aşk da kalmamış. Mantık evliliği de yapmıyorsun ki mantikli bir tarafı da yok bu evliligin. Yazık etme kendine, gençliğine...

Daha isteme bile olmamış , ortada ne kaynana var ne elti. Dandik bir sevgili var şu an elde. Gereksiz ilişkiler .

Çok sinsiler her şeyin içindeler bu aileyle mutluk ve huzur mümkün değil

Hı hııı kesin kapatırsın, kapattırırlar sana o kapıyı.

Ortada bir şey yok bir şey yok deyip durmuşsunuz, kusura bakmayın ama bir şey yoksa bu samimiyeti kurmayın herkesle yüz göz olmuşsunuz. O düğüne kalkıp gittiyseniz de ortada bir şey yok triplerine girmeyin.

Bende öyle söyledim erkek arkadaşıma kimse sana bir şey diyemez diyor ama evlilik hiç sandığı gibi bir şey değil ki o sanıyor ki biz kapımızı kapatırız dururuz ama öyle değil
Yok öyle bir şey. Evlenince aileler evleniyor senden daha çok. Hele ki zıt goruslulerse bittin. Yol yakınken dön bu saçma durumdan.

Bende öyle söyledim erkek arkadaşıma kimse sana bir şey diyemez diyor ama evlilik hiç sandığı gibi bir şey değil ki o sanıyor ki biz kapımızı kapatırız dururuz ama öyle değil
O da öyle sanmıyor zaten , köprüyü geçene kadar. Sevgilin de en az ailesi kadar uyanık. Kimlerin içinden geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…