- 2 Temmuz 2022
- 80
- 67
-
- Konu Sahibi ayperisiiii
Ay ben toy olduğumdan Mıdır bilmiyorum ama dediğiniz gibi oldu şimdiden.Annesi gece ağlayarak uyumuş bu yüzden sebebini sordum seni kaybetmekten korkuyor seni seviyor ya dedi ama bence ona söylenilenin bu olduğunu düşünüyorum samimi gelmedi bana yani bu cevapMaalesef o iş hiç öyle olmuyor.Evlenince kapımızı kapatırız diyen adam.Onlar benim ailem, uzatma iyi niyetliler sen önyargılısın diyecek, abisi her işinize burnunu sokacak, anası sabahlara kadar ağlayıp hasta olacak tâbi bunların sebebi siz olacaksınız.Şimdilik seni alttan alacak köprü dayı ayı mevzusu
Gerçekten de unutulmuyorDiğer konununda okudum bence yol yakınken vaFec şimdiden kv ayrıcalık dediğine göre ugrasturacak bYagi seni ayrıca sevgilinin üzerine borç harç endiselerinde bir sürü şey ne dert ekliyorsun ki hayatına yol ver gitsin bur arkadaşım eski sevgiliye dönmek banyo yapıp kirli camislarjni tekrar giymek gibidir derdi istediği kadar düzelsin temizlensin yaptıkları gecmeZ unutulmaz derdi
Ailenin günah keçisi daima sen olacaksın belli olduŞimdi işten geliyor erkek arkadaşım konuşalım diyor abisi demiş şimdi bu kız bizim özel günümüzü mahvetti diye konuşmuş şaka gibi
Bunları söylüyorsa çok tehlikeli bır yalancı.Erkek arkadaşım gece geldi konuştuk ailem böyle diye beni çiğneme ne olursun görüşmezsin evlenince de kapını kapatırsın diye ağladı bayağı ama ben evliliğin böyle vir şey olmadığını ailelerin mutlaka iç içe olduğunu söyledim ailemle değil benimle evleniyorsun diyor ama anlamıyor
Evlenmeden bunca tantana olmuş. Yarın öbür gün hepsi senin önüne gelecek sana cephe olacaklar. Sen aileni dinle vardır bir bildikleri ki var gözüküyor. 2 sene birlikte yaşama kısmına da bence olumlu bakma şuan her şey sana toz pembe ama aynı eve gir bak bakiyim o pembelik kalıyor mu. Eşin olacak beyefendi ile de aklında soru işaretleri var daha gençsin sonradan acı çekmek yerine en fazla 1 sene acı çek sonra daha iyileri çıkar karşına şükür edersin. Ve sonraki ayrılıp yeni birisini bulursan lütfen söz nişan olmadan ailesi ile içli dışlı olma bu ilişkilerdeki en büyük yanlış bence.Bir önceki konumu okumanızı rica edeceğim,erkek arkadaşımla konuştum bir düşünelim vs dedim çünkü o yaptıklarını evlenme teklifi alırım parmağıma yüzük geçince unuturum sandım ama öyle olmadı arkadaşlar bu sefer ileride nasıl davranır diye düşünmeye başladım iş ciddiye bindikçe herneyse kısa tutacağım bugün abisinin nikahı vardı bir ay sonra da düğünü olacak
Ben erkek arkadaşıma 1-1,5 hafta önce dedim ki evinize ailen çağırmadan sadece senin söylemenle gelmem çok yanlış belki ailen ona göre müsaitlik durumunu vs ayarlıyor dedim konuştuk hak verdi bu devirde davet edilmeden kimse bir yere gitmez benim annem bile annesine öyle gidiyor belki kadın yemeğini ona göre yapıyor yada işi vardır diye herneyse abisinin de eşi Nikah yapmak için şehir dışından geldi vay efendim ben onu niye görmeye gelmemişim illa davet mi bekliyormuşum o kız gelince eve adım atmamışım şu bu bir ton laf oldu erkek arkadaşım da kızı davet ettiğiniz mi var demiş benim ailem isteme yok fol yok yumurta yok nereye gidiyorsun diyor haliyle,sadece evlilik teklifi Yani sonra ben onlara da önceden demiştim hediyeiklerinizi ben yapayım diye ama müstakbel kp kıza sormadan davetiye bastırmış beğenmemiş kız da bende aynı duruma dönmesin diye hediyeliklerden vazgeçtim diyorlar ki bunu söyleyen sen görmeye gelmedin bugün de nikahları vardı kuaföre gitmişler beni çağırmıyorlar,sabah kahvaltı yapmışlar hep beraber babası annesi demiyor ki gel kızım sende en son annesi aradı nikaha geliyor musun şimdiden ayrımcılık yapmaya başlamayın karar senin dedi ben yine de gittim ama nikah çıkışı biz gezmeye gidiyoruz diyerek önümden bastı gittiler benim de zoruma gitti müstakbel kv’ye de bak bakayım kimmiş ayrımcı olan dedim bu davranış değil de senin beni kötü bilmen o kadar desteğime rağmen zoruma gidiyor diye ağladım erkek arkadaşımda nikahtan sonra direkt işe gitmişti öyle olunca bu olay üstüne bende çıktım evime geldim abisi beni arıyor haksızlık yaptın günümüzü mahvettin diye ailem de kızım iyi düşün daha fol yok yumurta yok diyor ne yapacağım bilmiyorum annesi de ağlayarak uyumuş böyle olunca sonra abisinin de artık bugün evlendiler sonuçta eşi de beni arayıp diyor ki biz özel günümüzde vir de sana açıklama yapıyoruz,yanımda olmadın elti gibi şu bu bende arada hiçbişi yok nasıl elti olalım ki Yani dedim aman ya sıkılmayın diye üstün körü anlattım ama bir ton olay oldu hanımlar işte
Onceki konuda yapma etme dedik dinlemiyosun. Insanlarin fikirlerinden gram feyz almiyosan niye konu acip zamanimizi caliyosun?Bir önceki konumu okumanızı rica edeceğim,erkek arkadaşımla konuştum bir düşünelim vs dedim çünkü o yaptıklarını evlenme teklifi alırım parmağıma yüzük geçince unuturum sandım ama öyle olmadı arkadaşlar bu sefer ileride nasıl davranır diye düşünmeye başladım iş ciddiye bindikçe herneyse kısa tutacağım bugün abisinin nikahı vardı bir ay sonra da düğünü olacak
Ben erkek arkadaşıma 1-1,5 hafta önce dedim ki evinize ailen çağırmadan sadece senin söylemenle gelmem çok yanlış belki ailen ona göre müsaitlik durumunu vs ayarlıyor dedim konuştuk hak verdi bu devirde davet edilmeden kimse bir yere gitmez benim annem bile annesine öyle gidiyor belki kadın yemeğini ona göre yapıyor yada işi vardır diye herneyse abisinin de eşi Nikah yapmak için şehir dışından geldi vay efendim ben onu niye görmeye gelmemişim illa davet mi bekliyormuşum o kız gelince eve adım atmamışım şu bu bir ton laf oldu erkek arkadaşım da kızı davet ettiğiniz mi var demiş benim ailem isteme yok fol yok yumurta yok nereye gidiyorsun diyor haliyle,sadece evlilik teklifi Yani sonra ben onlara da önceden demiştim hediyeiklerinizi ben yapayım diye ama müstakbel kp kıza sormadan davetiye bastırmış beğenmemiş kız da bende aynı duruma dönmesin diye hediyeliklerden vazgeçtim diyorlar ki bunu söyleyen sen görmeye gelmedin bugün de nikahları vardı kuaföre gitmişler beni çağırmıyorlar,sabah kahvaltı yapmışlar hep beraber babası annesi demiyor ki gel kızım sende en son annesi aradı nikaha geliyor musun şimdiden ayrımcılık yapmaya başlamayın karar senin dedi ben yine de gittim ama nikah çıkışı biz gezmeye gidiyoruz diyerek önümden bastı gittiler benim de zoruma gitti müstakbel kv’ye de bak bakayım kimmiş ayrımcı olan dedim bu davranış değil de senin beni kötü bilmen o kadar desteğime rağmen zoruma gidiyor diye ağladım erkek arkadaşımda nikahtan sonra direkt işe gitmişti öyle olunca bu olay üstüne bende çıktım evime geldim abisi beni arıyor haksızlık yaptın günümüzü mahvettin diye ailem de kızım iyi düşün daha fol yok yumurta yok diyor ne yapacağım bilmiyorum annesi de ağlayarak uyumuş böyle olunca sonra abisinin de artık bugün evlendiler sonuçta eşi de beni arayıp diyor ki biz özel günümüzde vir de sana açıklama yapıyoruz,yanımda olmadın elti gibi şu bu bende arada hiçbişi yok nasıl elti olalım ki Yani dedim aman ya sıkılmayın diye üstün körü anlattım ama bir ton olay oldu hanımlar işte
Daha isteme bile olmamış , ortada ne kaynana var ne elti. Dandik bir sevgili var şu an elde. Gereksiz ilişkiler .Mesafe mi? Mesafe koyan insan -davet edildiyse- kibarca teşekkür eder ve gitmez o nikaha. Sen paralanmışsın davet de davet diye.
O ona laf sokuyo bu buna, ağlamalar kaprisler tripler. Senin mesafe koydum'dan kastın da girdiğin tripler, o kadar belli ki.
Kaynana lafi yapıştırıyor, elti bile arayıp çıkışıyor, bunlar nasıl ilişkiler? Mesafe anlayışına hayran kaldım gerçekten.
Çok sinsiler her şeyin içindeler bu aileyle mutluk ve huzur mümkün değilEvet ağlamış olmama bende çok kızdım ama onların yaptığına değil erkek arkadaşımın annesinin beni kötü görmesinden dolayı zoruma gitmişti o yüzden sinir boşalması yaşayıp ağladım,babasına sorsan sizinkini de ben seçip bastıracağım diyor gece de annesi ağlayarak uyumuş dedim neden uyudu seni kaybetmek istemiyor annem çok seviyor diyor ben daha toy olduğum için bazen politik kararlar veremiyor olabilirim ama bana da normal gelen bir şey yok ki
Hı hııı kesin kapatırsın, kapattırırlar sana o kapıyı.Erkek arkadaşım gece geldi konuştuk ailem böyle diye beni çiğneme ne olursun görüşmezsin evlenince de kapını kapatırsın diye ağladı bayağı ama ben evliliğin böyle vir şey olmadığını ailelerin mutlaka iç içe olduğunu söyledim ailemle değil benimle evleniyorsun diyor ama anlamıyor
Bende öyle söyledim erkek arkadaşıma kimse sana bir şey diyemez diyor ama evlilik hiç sandığı gibi bir şey değil ki o sanıyor ki biz kapımızı kapatırız dururuz ama öyle değilAilenin günah keçisi daima sen olacaksın belli oldu
Çok tehlikeli bir yalancıBunları söylüyorsa çok tehlikeli bır yalancı.
Koşarak uzaklaşın.
Ortada bir şey yok bir şey yok deyip durmuşsunuz, kusura bakmayın ama bir şey yoksa bu samimiyeti kurmayın herkesle yüz göz olmuşsunuz. O düğüne kalkıp gittiyseniz de ortada bir şey yok triplerine girmeyin.Ben ortada bir şey yok sıfatsız diye gitmek istemedim ama erkek arkadaşım çok zorladı biliyordum böyle olacağını,şimdi bana diyorlar ki günümüzü mahvettin şu bu bizden özür dile dedim ben bişi yapmadım yine de geldim kusura bakmayın
Yok öyle bir şey. Evlenince aileler evleniyor senden daha çok. Hele ki zıt goruslulerse bittin. Yol yakınken dön bu saçma durumdan.Bende öyle söyledim erkek arkadaşıma kimse sana bir şey diyemez diyor ama evlilik hiç sandığı gibi bir şey değil ki o sanıyor ki biz kapımızı kapatırız dururuz ama öyle değil
O da öyle sanmıyor zaten , köprüyü geçene kadar. Sevgilin de en az ailesi kadar uyanık. Kimlerin içinden geliyor .Bende öyle söyledim erkek arkadaşıma kimse sana bir şey diyemez diyor ama evlilik hiç sandığı gibi bir şey değil ki o sanıyor ki biz kapımızı kapatırız dururuz ama öyle değil