- 9 Ağustos 2021
- 15.182
- 51.735
-
- Konu Sahibi ayperisiiii
Ablacım bak senden bir yaş büyük kız kardeşim var bir abla olarak yazıyorum ne gelin diyorlar sana hizmet et falan diyorlar. Bırak bu çocuğu böyle aile mi olur . Yaşın daha çok küçük kendini ateşe stma . Biraz olgunlaşman lazım hatalar yapman çok normal iki yıl sonra sen evlenirsen seni de evde isteyecekler . Okuduğun bir okulun var mı bir meslek edin lütfenVazgeçiyorum tabii ki ailemle de konuşuyorum ailem de aynı düşünüyor ben de bırakıyorum
Afferim kız.Vazgeçiyorum tabii ki ailemle de konuşuyorum ailem de aynı düşünüyor ben de bırakıyorum
Çok şey yazılmış daha hepsini omumadım ama iki yıl sonra köye taşınacakmış gibi görünen ailenin evine gitseler de getmeseler de yerleşecek olan insan için sevgilinizin söyledikleri mantıklı değil. Mutlaka içli dışlı olunacakErkek arkadaşım gece geldi konuştuk ailem böyle diye beni çiğneme ne olursun görüşmezsin evlenince de kapını kapatırsın diye ağladı bayağı ama ben evliliğin böyle vir şey olmadığını ailelerin mutlaka iç içe olduğunu söyledim ailemle değil benimle evleniyorsun diyor ama anlamıyor
Çok gençsin daha böyle şeyler unutulup gider. Soran olursa aileyle anlaşamadık, böyşe şeyler sevgikiyken anlaşılmıyormuş böyle öğrendim ve ayrıldık dersin. Sadece evlilik teklifi almışsın nikah madasından kalkmış gibi düşünme kendini. Sen öyle düşünürsen etrafındakiler de öyle davranır.Teşekkür ederim anlayışınız için,ailem de öyle söylüyor mesleğin var kendini geliştiriyorsun neler çekersin diyorlar benim tek pişmanlığım evlilik teklifi alınca her yerde paylaşmak oldu keşke biraz paylaşım için bekleseydim ama önemli değil hallolur o da
Nedense ayrılmaları için komplo kurulmuş gibi hissediyorum ben.Oğlunun kız arkadaşını kaybetmemek için ağlayan pardon sabahlara kadar ağlayan bir kaynana heÜrktüm valla şahsen.
Ay yuh, hadiszlikte sınır tanımayan bir sülale, kaç kızım kaç, bunlarla aşık atılmaz. İyi cevap vermişsin.Bir de onlar gezmeye giderken halası da onlar da gezmeye gitti hadi bakalım küçük gelin hizmet et bize yemek yiyelim dedi gülerek ben evime gidiyorum kimseye hizmet edemem az önce beraber oturmak üzere imzasını atan hizmet etsin size dedim
Ne tepki verdiler peki ?Bir de onlar gezmeye giderken halası da onlar da gezmeye gitti hadi bakalım küçük gelin hizmet et bize yemek yiyelim dedi gülerek ben evime gidiyorum kimseye hizmet edemem az önce beraber oturmak üzere imzasını atan hizmet etsin size dedim
Yanaşmıyor derken? Ayrılmak istiyosan, kararlıysan ayrılırsın, yanaşsa ne yanaşmasa ne. Bunu da çocuk oyuncağı etmişsiniz işte.
Sevgilisinin onu sevdiği için direttiğini düşünürken herşey çok güzeldi, ama bunun da bir çeşit zorbalık olduğu düşüncesi iyi gelmedi.Nişanlanacağım ama içime oturmayan bir şeyler var
Belki bu yazdıklarım bazılarınıza toy ve çocuksu gelebilir fakat bende çok büyük sayılmam bunları yaşıyorum.Herneyse başlayayım anlatmaya =) Erkek arkadaşımla 2019da tanıştık ve sevgili olduk,o zamanlar 18–19 yaşlarındaydık ve toyluktan herhalde aileleri tanıştırıp ciddi ilişkiyiz dedik ilk...www.kadinlarkulubu.com
İlişkilere bak, bir de benim bu yorumumu beğenmemiş
Beğenmeyip hayatına almaman gereken başka şeyler var ama yine de sen bilirsin tabii.
Küfür, hakaret, bi ton rezillik.. Sorun kayinvalide ve elti adayı mı gerçekten?
Rica ederim. Derdinizi anlayabilmek için, kendinizi doğru ifade edebilmeniz için noktalama işaretleri şart.Evet,gecenin bir körü derdimi yazmışım ben de noktalama işaretlerini nasıl koymam diye düşünüyordum.Hatırlattınız sağolun.
Haklısınız bende öyle düşünüyorum şu an,dediğiniz de mantıklı gerçekten kendim büyütüyorum demek ki evlilik nişan olsa daha zor ayrılırmışım ben elalem ne der diye başkası olsa böyle düşünme derim ama terzi kendi söküğünü dikemiyor işteÇok gençsin daha böyle şeyler unutulup gider. Soran olursa aileyle anlaşamadık, böyşe şeyler sevgikiyken anlaşılmıyormuş böyle öğrendim ve ayrıldık dersin. Sadece evlilik teklifi almışsın nikah madasından kalkmış gibi düşünme kendini. Sen öyle düşünürsen etrafındakiler de öyle davranır.
Nedense ayrılmaları için komplo kurulmuş gibi hissediyorum ben.
Küfür kıyamet, bi sürü hakaret, ne sevgi ne sevgi gerçekten.Sevgilisinin onu sevdiği için direttiğini düşünürken herşey çok güzeldi, ama bunun da bir çeşit zorbalık olduğu düşüncesi iyi gelmedi.
11 yıllık evliyim eşimin ailesinden bir kişi bile kalk bize hizmet et diyemez bana. Bu rahatlığı siz vermişsiniz onlara. Daha ortada söz yok Nişan yok hatta isteme bile olmamış ne işiniz var düğünlerinde nikahlarinda sizin? Dünden hevesli gibi istemem yan cebime koy der gibi nikaha gidip millete surat asıp laf carpmissiniz içten içe kıskançlık sezdim sizde neden bilmem ama. Balık baştan kokar bu aile sizi istemiyor siz de önceki konunuzdan anladığım kadarıyla sevgilinizi çok da sevmiyorsunuz ne gereği var evlenmenin böyle bir ilişkiden hayır gelmez.Bir de onlar gezmeye giderken halası da onlar da gezmeye gitti hadi bakalım küçük gelin hizmet et bize yemek yiyelim dedi gülerek ben evime gidiyorum kimseye hizmet edemem az önce beraber oturmak üzere imzasını atan hizmet etsin size dedim
Üniversite mezunuyum ama başka bölüm okumaya devam ediyorum,davul dengi dengine diyeceğim artık bunu çekmektense zaten şimdiden bu kadar başım ağrıdıysa ben bayağı bir ara verip kimseyi hayatıma almadan kendimi geliştirmeye bakacağımAblacım bak senden bir yaş büyük kız kardeşim var bir abla olarak yazıyorum ne gelin diyorlar sana hizmet et falan diyorlar. Bırak bu çocuğu böyle aile mi olur . Yaşın daha çok küçük kendini ateşe stma . Biraz olgunlaşman lazım hatalar yapman çok normal iki yıl sonra sen evlenirsen seni de evde isteyecekler . Okuduğun bir okulun var mı bir meslek edin lütfen
Sen hizmet etme tamam ama niye olayı eltiye getirip, az önce imzayı atan hizmet etsin diyorsun? Ne kadar lüzumsuz bir laf.Bir de onlar gezmeye giderken halası da onlar da gezmeye gitti hadi bakalım küçük gelin hizmet et bize yemek yiyelim dedi gülerek ben evime gidiyorum kimseye hizmet edemem az önce beraber oturmak üzere imzasını atan hizmet etsin size dedim
En doğrusunu yaparsın hayatın önün bahtın çok açık olsun . Oturup koca ailesi kahrı mi cekeceksin . Kendi paranı kazanırsın kendine uygun bir insan bulursun umarım. Iki yıl kiz yasayacakmis davetiyelerde bile söz sahibi değil böyle hayat mı olurÜniversite mezunuyum ama başka bölüm okumaya devam ediyorum,davul dengi dengine diyeceğim artık bunu çekmektense zaten şimdiden bu kadar başım ağrıdıysa ben bayağı bir ara verip kimseyi hayatıma almadan kendimi geliştirmeye bakacağım
Teşekkür ederimEn doğrusunu yaparsın hayatın önün bahtın çok açık olsun . Oturup koca ailesi kahrı mi cekeceksin . Kendi paranı kazanırsın kendine uygun bir insan bulursun umarım. Iki yıl kiz yasayacakmis davetiyelerde bile söz sahibi değil böyle hayat mı olur
Ben onun için ağlamadım yalnız,annesinin her şeye rağmen beni kötü bilmesine bana ayrımcı demesine ağladım banane yoksa o gelinin ne yaptığındanYeni geline hak verdim özel gününde yanında kim olmasını isterse onu çağırır sen ağlayarak yanlış davranmışsın