İsteme olmadan böyle davranmaları normal mi?

Yaş 21. Ailesinden görmediğini elin 3 günlük insanından gördüğünü yazınca bi bakayım demiştim. Ergenlikten çıkmadan evlenmeyin abi ya.

Bir de onlar gezmeye giderken halası da onlar da gezmeye gitti hadi bakalım küçük gelin hizmet et bize yemek yiyelim dedi gülerek ben evime gidiyorum kimseye hizmet edemem az önce beraber oturmak üzere imzasını atan hizmet etsin size dedim

Profile bile "sözlüyüm " yazmışsın daha isteme yok bişey yok , millete verdiğin hava az çok belli, tabi hizmet beklerler.

Yahu daha ortada isteme yok neyin kafasını yaşıyorsunuz, balık baştan kokmuş...

Mevzudaki herkes hatalı. Kayın valide- pederin salakça tutumu, sizin gereksiz cadı gelin imajı veren yorumunuz,sevgilinizin sünepeliği ve abisinin hadsiz bir gerizekalı oluşu. Nerden tutulsa ofsayt. Aileniz haklı davet edilmediğiniz yerde işiniz ne arayıp davet ediyoruz dememiş bile. Bu tarz durumlarda ne kadar tabiri caizse karşı tarafa ağırdan satarsanız o kadar kıymetli. Şimdiden durumlar sinyal veriyor. Evlenince klasik bir türk evliliği- kayın aile ilişkisi olur.

Tabi tabi, yok valla aileler evlenince kıymete biniyor, onları kırmamak için eşini mahvediyorlar, yok öyle kapını kapatır oturursun falan , benim eşim benim ailem hiçbirşeye karışmaz diye diye evlendi benle daha yeni evliyken ailesi sürekli evimizdeydi huzur vermediler, ben kavga dövüş uzaklaştım, yani öyle olmuyor o işler

Gercekten 21 yasinda neyin kafasi bu? 21 yasinda elti, kv, kb'yi dert edecek kadar mi sevmiyorsunuz bu hayati? Ama ben sizden korktum. 21 yasinda bu potansiyele sahipseniz o ailenin sizden cekecegi var

ben sizi hatalı buldum.
ilk mesajınızdaki bir ayrıntıda dikkatimi çekti ona açıklık getirirseniz ona göre yorum yapayım.
annem bile aramadan gitmiyor tarzı birşeydi sanırım. aileler birbirine gidip geliyor mu?

Gercekten 21 yasinda neyin kafasi bu? 21 yasinda elti, kv, kb'yi dert edecek kadar mi sevmiyorsunuz bu hayati? Ama ben sizden korktum. 21 yasinda bu potansiyele sahipseniz o ailenin sizden cekecegi var
Aksine hayatı ve kendimi seviyorum,herkes kendi için en iyisini en mutlusunu ister bende neden kendimi mutsuz etmek isteyeyim?özsaygım için çabalıyorum burada belki toyluktan dolayı benim göremediğim ama başka gözlerim gördüğü bir şey olur diye buraya konu açıyorum yoksa niye açayım milleti dahil edeyim

Siz de ne kadar fenasınız fiştekleyip duruyorsunuz,mantıklı yargılamadan yorum yapacaksanız yazın lütfen.
Kimi fiştekleyeceğim , elime ne geçecek acaba? Gerçekler böyledir, karnını ağrıtır , şimdilik bunlara alış , daha nelere alıştıracaklar seni, bi 5 yıl sonra vay ben nelere boyun eğmişim neleri yiyip yutmuşum diyeceksin.

Toy oldugunu kabul ediyorsun, ne guzel. Bu toylukla evlenme iste. Kacmiyor ki. Daha cok erken bence.

Siz de ne kadar fenasınız fiştekleyip duruyorsunuz,mantıklı yargılamadan yorum yapacaksanız yazın lütfen.
Katip fiştek miştek falan ama söylediği şey doğru. Öbür konuna da yazdım senin , hayatını ve kendini seviyorsan eğer bu bu aileye gelin gitmezsin. Hele bu yaşta kimseye gelin gitme...

Katip fiştek miştek falan ama söylediği şey doğru. Öbür konuna da yazdım senin , hayatını ve kendini seviyorsan eğer bu bu aileye gelin gitmezsin. Hele bu yaşta kimseye gelin gitme...
Ne fişteği, o kayın aile yanında yaşayan elti kıskanıp herkesi kendine düşman ettiği gün anlayacak o fişteği, kaynana lafını geçiremeyince oğlunu doldurup üstüne saldığı gün fiştek nasıl olur görecek. Bişey görmediği için sevgilisi bu kadar ısrarcı, 25 yaşında birini bu kadar rahat kandıramayacağı için .

Bu kadar yorum gelmiş anlayıp vazgeçer diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…