İsteme olmadan böyle davranmaları normal mi?

Bence davet olmadan önce gidebilirdiniz kv denize trip atacak kadar samimiyetiniz varsa eve gidecek kadar da olmalıydı diye düşündüm yani insanlar özel gününde hassas olabilir biraz anlayışlı olabilirdiniz

Hem ortada henüz bir resmiyet yok diyorsunuz hem de her olayın içindesiniz. Herkesle de yüz göz olmuşsunuz şimdiden. Herkes kafasına göre hesap soruyor, istediği lafı söylüyor. Ne gerek vardı ki bu kadar içlerine girmeye?

Buradan sonra bu samimiyeti çevirmeniz zor bence. Aile de normal bir aile değil gibi.
Nişan bile yokken bunları yapan insanlar evlendiğinizde hiç sınır bilmez.

Geçen kızın biri böyle konu açmıştı. Onlarda sadece sevgililerdi ve eltisi onu çeyiz sermeye cagirmamisti. O kişi sandım bir an sizi.
İnanın hayat kısa onlar olgun değil demek ki sizde takılmayın derim. Ayrıca düğünde kavga çıkmış gibi günümüzü mahvetti kelimesi çok saçma olmuş saç başa mi girdiniz mübarek. Abartmislar. İlerde eltili konular acmazsiniz umarım çünkü elti zor biri görünüyor

Bence gerçekten sen ortada bi şey yokken çok içli dışlı olmuşsun sevgilinin ailesiyle benim 20 gün sonra nişanım var ben daha sevgilimin evine ailemle 1 kere gittim oda ailecek. Ben ortada bi şey yokken bu kadar samimi olunmasını doğru bulmuyorum. Çok samimiyet tez ayrılık getirir demişler. Çok yüzgöz olmuşsun sevgilinin ailesiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…