- 9 Eylül 2013
- 11.938
- 27.388
-
- Konu Sahibi ayperisiiii
Benim bazı arkadaşlarımda böyleydi.Mesafe mi? Mesafe koyan insan -davet edildiyse- kibarca teşekkür eder ve gitmez o nikaha. Sen paralanmışsın davet de davet diye.
O ona laf sokuyo bu buna, ağlamalar kaprisler tripler. Senin mesafe koydum'dan kastın da girdiğin tripler, o kadar belli ki.
Kaynana lafi yapıştırıyor, elti bile arayıp çıkışıyor, bunlar nasıl ilişkiler? Mesafe anlayışına hayran kaldım gerçekten.
Aferin. Bak ne güzel. Bırak gitsin. Yüzüğünü de ver kurtul. Aglasin boşver. Engelle her yerden. Uğraşmaya değmez. Yazık gençliğine, aileni de düşün.Üniversite mezunuyum ama başka bölüm okumaya devam ediyorum,davul dengi dengine diyeceğim artık bunu çekmektense zaten şimdiden bu kadar başım ağrıdıysa ben bayağı bir ara verip kimseyi hayatıma almadan kendimi geliştirmeye bakacağım
Evlenmeden önce (nişanlılık vs dahil) bir kez eşimin kardeşiyle konuşmuşluğum yoktur. Evlendim arada çocuğu görüntülü arar, hal hatır sorar. Bu nasıl bir abi bu nasıl bir aile ve bu nasıl bir ilişki. Şok oldum. Ne diyeceğini bilemiyorum, hepiniz çok garipsiniz.Bir önceki konumu okumanızı rica edeceğim,erkek arkadaşımla konuştum bir düşünelim vs dedim çünkü o yaptıklarını evlenme teklifi alırım parmağıma yüzük geçince unuturum sandım ama öyle olmadı arkadaşlar bu sefer ileride nasıl davranır diye düşünmeye başladım iş ciddiye bindikçe herneyse kısa tutacağım bugün abisinin nikahı vardı bir ay sonra da düğünü olacak
Ben erkek arkadaşıma 1-1,5 hafta önce dedim ki evinize ailen çağırmadan sadece senin söylemenle gelmem çok yanlış belki ailen ona göre müsaitlik durumunu vs ayarlıyor dedim konuştuk hak verdi bu devirde davet edilmeden kimse bir yere gitmez benim annem bile annesine öyle gidiyor belki kadın yemeğini ona göre yapıyor yada işi vardır diye herneyse abisinin de eşi Nikah yapmak için şehir dışından geldi vay efendim ben onu niye görmeye gelmemişim illa davet mi bekliyormuşum o kız gelince eve adım atmamışım şu bu bir ton laf oldu erkek arkadaşım da kızı davet ettiğiniz mi var demiş benim ailem isteme yok fol yok yumurta yok nereye gidiyorsun diyor haliyle,sadece evlilik teklifi Yani sonra ben onlara da önceden demiştim hediyeiklerinizi ben yapayım diye ama müstakbel kp kıza sormadan davetiye bastırmış beğenmemiş kız da bende aynı duruma dönmesin diye hediyeliklerden vazgeçtim diyorlar ki bunu söyleyen sen görmeye gelmedin bugün de nikahları vardı kuaföre gitmişler beni çağırmıyorlar,sabah kahvaltı yapmışlar hep beraber babası annesi demiyor ki gel kızım sende en son annesi aradı nikaha geliyor musun şimdiden ayrımcılık yapmaya başlamayın karar senin dedi ben yine de gittim ama nikah çıkışı biz gezmeye gidiyoruz diyerek önümden bastı gittiler benim de zoruma gitti müstakbel kv’ye de bak bakayım kimmiş ayrımcı olan dedim bu davranış değil de senin beni kötü bilmen o kadar desteğime rağmen zoruma gidiyor diye ağladım erkek arkadaşımda nikahtan sonra direkt işe gitmişti öyle olunca bu olay üstüne bende çıktım evime geldim abisi beni arıyor haksızlık yaptın günümüzü mahvettin diye ailem de kızım iyi düşün daha fol yok yumurta yok diyor ne yapacağım bilmiyorum annesi de ağlayarak uyumuş böyle olunca sonra abisinin de artık bugün evlendiler sonuçta eşi de beni arayıp diyor ki biz özel günümüzde vir de sana açıklama yapıyoruz,yanımda olmadın elti gibi şu bu bende arada hiçbişi yok nasıl elti olalım ki Yani dedim aman ya sıkılmayın diye üstün körü anlattım ama bir ton olay oldu hanımlar işte
Nikah salonunda niye ağlayayım iyi misiniz siz?Evlenmeden önce (nişanlılık vs dahil) bir kez eşimin kardeşiyle konuşmuşluğum yoktur. Evlendim arada çocuğu görüntülü arar, hal hatır sorar. Bu nasıl bir abi bu nasıl bir aile ve bu nasıl bir ilişki. Şok oldum. Ne diyeceğini bilemiyorum, hepiniz çok garipsiniz.
Birde nikah salonunda ağladın mı gerçekten, beni niye götürmediler diyeçok komik olmuş bu kısım
Aynen öyleAferin. Bak ne güzel. Bırak gitsin. Yüzüğünü de ver kurtul. Aglasin boşver. Engelle her yerden. Uğraşmaya değmez. Yazık gençliğine, aileni de düşün.
Elalemi salla. Onlar karın doyurmuyor ya da sen uzulunce senle üzülmez. Boşver gitsin.
Hırsından sinirinden ağlamış olmasınAy ben toy olduğumdan Mıdır bilmiyorum ama dediğiniz gibi oldu şimdiden.Annesi gece ağlayarak uyumuş bu yüzden sebebini sordum seni kaybetmekten korkuyor seni seviyor ya dedi ama bence ona söylenilenin bu olduğunu düşünüyorum samimi gelmedi bana yani bu cevap
Ayy Allah korusun Allah yazdıysa bozsun öyle bir şeyi zaten annesi geçenlerde kenara çekti “evlenip ayrılmaktansa şimdi ayrılmanız daha mantıklı kızım nişan olmadan bir düşünün” dedi şimdi de abisi sen bu çocuğu ailesi ve senin aranda bırakıyorsun diyor ben de en son aradan çekileyim mutlu olun dedim ama yalvarıyor bitirmek için çabaladıkça.Tek söyliyeceğim ayrıl.Aileni dinle sonra çok pişman olursun ama ellerinde çocukların ailenin evine dönersin yani geri dönüşü olmaz.yakma kendini.
Yalvarır tabii köprüyü geçene kadar ne bekliyorsunAyy Allah korusun Allah yazdıysa bozsun öyle bir şeyi zaten annesi geçenlerde kenara çekti “evlenip ayrılmaktansa şimdi ayrılmanız daha mantıklı kızım nişan olmadan bir düşünün” dedi şimdi de abisi sen bu çocuğu ailesi ve senin aranda bırakıyorsun diyor ben de en son aradan çekileyim mutlu olun dedim ama yalvarıyor bitirmek için çabaladıkça.
Nikah salonunda niye ağlayayım iyi misiniz siz?
İyiyim, siz ?ama nikah çıkışı biz gezmeye gidiyoruz diyerek önümden bastı gittiler benim de zoruma gitti müstakbel kv’ye de bak bakayım kimmiş ayrımcı olan dedim bu davranış değil de senin beni kötü bilmen o kadar desteğime rağmen zoruma gidiyor diye ağladım
Bunlar seni zaten istemiyor, istediği kadar ağlasın sevgilin. Ben bitiriyorum de, engelle gitsin. O ayrılmak istemiyor diye senin istemediğin bir ilişki mi devam edecekAyy Allah korusun Allah yazdıysa bozsun öyle bir şeyi zaten annesi geçenlerde kenara çekti “evlenip ayrılmaktansa şimdi ayrılmanız daha mantıklı kızım nişan olmadan bir düşünün” dedi şimdi de abisi sen bu çocuğu ailesi ve senin aranda bırakıyorsun diyor ben de en son aradan çekileyim mutlu olun dedim ama yalvarıyor bitirmek için çabaladıkça.
Şimdi o yalvarır , evlendikten sonra sen yalvarırsın.Ayy Allah korusun Allah yazdıysa bozsun öyle bir şeyi zaten annesi geçenlerde kenara çekti “evlenip ayrılmaktansa şimdi ayrılmanız daha mantıklı kızım nişan olmadan bir düşünün” dedi şimdi de abisi sen bu çocuğu ailesi ve senin aranda bırakıyorsun diyor ben de en son aradan çekileyim mutlu olun dedim ama yalvarıyor bitirmek için çabaladıkça.
Hayır tavii ki hiç devam eder mi? Ben bir ömür ağlayacağıma birkaç gün ağlarım daha iyiBunlar seni zaten istemiyor, istediği kadar ağlasın sevgilin. Ben bitiriyorum de, engelle gitsin. O ayrılmak istemiyor diye senin istemediğin bir ilişki mi devam edecek
Adam terbiyesiz edepsizin teki, önceki konuda anlatmış konu sahibi.Benim bazı arkadaşlarımda böyleydi.
Hem ilk günden iç içe olayım gelip gideyim diyorlar hem sonradan mesafe koymaya çalışıyorlar.
Taş yerine ağırdır. Ailesi bile demiş düğün falan değil nikahsa erkek arkadaşıyla oturup tebrik edip çıkabilirdi.
Daha ne kuaförü ne eve ayrı gitmesi
Hep karşı taraf suçlanıyor ama adam nikahlandığı gün kardeşinin sevgilisinin tribiyle mi uğraşsın doğruya doğru
Bi konu sahibi ağlıyor, bi kv adayı ağlıyor, bi sevgili olacak şahıs ağlıyor
Herkes salya sümükhint filmi gibi.
Bunu gerçekten soylediniz miBir de onlar gezmeye giderken halası da onlar da gezmeye gitti hadi bakalım küçük gelin hizmet et bize yemek yiyelim dedi gülerek ben evime gidiyorum kimseye hizmet edemem az önce beraber oturmak üzere imzasını atan hizmet etsin size dedim
Sana abla tavsiyesi yeni iliskinde aynı hataları yapmaHayır tavii ki hiç devam eder mi? Ben bir ömür ağlayacağıma birkaç gün ağlarım daha iyi
Ya benim de nişan günümü böyle mahvetmişlerdi… nişan sonrası eğlenmeye gittik çağrılmayanlar bozuldular, ben hak verdim sonradan ama o gün surat asmalar ağlamalar… gece uyuyamadım, eşim de öyle. Hakları yoktu buna bence, en güzel günlerimden biri, başka birinin bozulmasını teselliyle geçti. Diğer konunuzu bilmediğimden sadece bu olaya yorum yapabildim, kimse özel gününü sizle geçirmek zorunda değilBir önceki konumu okumanızı rica edeceğim,erkek arkadaşımla konuştum bir düşünelim vs dedim çünkü o yaptıklarını evlenme teklifi alırım parmağıma yüzük geçince unuturum sandım ama öyle olmadı arkadaşlar bu sefer ileride nasıl davranır diye düşünmeye başladım iş ciddiye bindikçe herneyse kısa tutacağım bugün abisinin nikahı vardı bir ay sonra da düğünü olacak
Ben erkek arkadaşıma 1-1,5 hafta önce dedim ki evinize ailen çağırmadan sadece senin söylemenle gelmem çok yanlış belki ailen ona göre müsaitlik durumunu vs ayarlıyor dedim konuştuk hak verdi bu devirde davet edilmeden kimse bir yere gitmez benim annem bile annesine öyle gidiyor belki kadın yemeğini ona göre yapıyor yada işi vardır diye herneyse abisinin de eşi Nikah yapmak için şehir dışından geldi vay efendim ben onu niye görmeye gelmemişim illa davet mi bekliyormuşum o kız gelince eve adım atmamışım şu bu bir ton laf oldu erkek arkadaşım da kızı davet ettiğiniz mi var demiş benim ailem isteme yok fol yok yumurta yok nereye gidiyorsun diyor haliyle,sadece evlilik teklifi Yani sonra ben onlara da önceden demiştim hediyeiklerinizi ben yapayım diye ama müstakbel kp kıza sormadan davetiye bastırmış beğenmemiş kız da bende aynı duruma dönmesin diye hediyeliklerden vazgeçtim diyorlar ki bunu söyleyen sen görmeye gelmedin bugün de nikahları vardı kuaföre gitmişler beni çağırmıyorlar,sabah kahvaltı yapmışlar hep beraber babası annesi demiyor ki gel kızım sende en son annesi aradı nikaha geliyor musun şimdiden ayrımcılık yapmaya başlamayın karar senin dedi ben yine de gittim ama nikah çıkışı biz gezmeye gidiyoruz diyerek önümden bastı gittiler benim de zoruma gitti müstakbel kv’ye de bak bakayım kimmiş ayrımcı olan dedim bu davranış değil de senin beni kötü bilmen o kadar desteğime rağmen zoruma gidiyor diye ağladım erkek arkadaşımda nikahtan sonra direkt işe gitmişti öyle olunca bu olay üstüne bende çıktım evime geldim abisi beni arıyor haksızlık yaptın günümüzü mahvettin diye ailem de kızım iyi düşün daha fol yok yumurta yok diyor ne yapacağım bilmiyorum annesi de ağlayarak uyumuş böyle olunca sonra abisinin de artık bugün evlendiler sonuçta eşi de beni arayıp diyor ki biz özel günümüzde vir de sana açıklama yapıyoruz,yanımda olmadın elti gibi şu bu bende arada hiçbişi yok nasıl elti olalım ki Yani dedim aman ya sıkılmayın diye üstün körü anlattım ama bir ton olay oldu hanımlar işte