İsteme olmadan böyle davranmaları normal mi?

Benim bazı arkadaşlarımda böyleydi.
Hem ilk günden iç içe olayım gelip gideyim diyorlar hem sonradan mesafe koymaya çalışıyorlar.
Taş yerine ağırdır. Ailesi bile demiş düğün falan değil nikahsa erkek arkadaşıyla oturup tebrik edip çıkabilirdi.
Daha ne kuaförü ne eve ayrı gitmesi
Hep karşı taraf suçlanıyor ama adam nikahlandığı gün kardeşinin sevgilisinin tribiyle mi uğraşsın doğruya doğru

Aferin. Bak ne güzel. Bırak gitsin. Yüzüğünü de ver kurtul. Aglasin boşver. Engelle her yerden. Uğraşmaya değmez. Yazık gençliğine, aileni de düşün.
Elalemi salla. Onlar karın doyurmuyor ya da sen uzulunce senle üzülmez. Boşver gitsin.

Evlenmeden önce (nişanlılık vs dahil) bir kez eşimin kardeşiyle konuşmuşluğum yoktur. Evlendim arada çocuğu görüntülü arar, hal hatır sorar. Bu nasıl bir abi bu nasıl bir aile ve bu nasıl bir ilişki. Şok oldum. Ne diyeceğini bilemiyorum, hepiniz çok garipsiniz.
Birde nikah salonunda ağladın mı gerçekten, beni niye götürmediler diye çok komik olmuş bu kısım

Nikah salonunda niye ağlayayım iyi misiniz siz?

Tek söyliyeceğim ayrıl.Aileni dinle sonra çok pişman olursun ama ellerinde çocukların ailenin evine dönersin yani geri dönüşü olmaz.yakma kendini.

Hırsından sinirinden ağlamış olmasın

Tek söyliyeceğim ayrıl.Aileni dinle sonra çok pişman olursun ama ellerinde çocukların ailenin evine dönersin yani geri dönüşü olmaz.yakma kendini.
Ayy Allah korusun Allah yazdıysa bozsun öyle bir şeyi zaten annesi geçenlerde kenara çekti “evlenip ayrılmaktansa şimdi ayrılmanız daha mantıklı kızım nişan olmadan bir düşünün” dedi şimdi de abisi sen bu çocuğu ailesi ve senin aranda bırakıyorsun diyor ben de en son aradan çekileyim mutlu olun dedim ama yalvarıyor bitirmek için çabaladıkça.

Yalvarır tabii köprüyü geçene kadar ne bekliyorsun
Allah korusun tabii ama iş sende bitiyor .

Bunlar seni zaten istemiyor, istediği kadar ağlasın sevgilin. Ben bitiriyorum de, engelle gitsin. O ayrılmak istemiyor diye senin istemediğin bir ilişki mi devam edecek

Şimdi o yalvarır , evlendikten sonra sen yalvarırsın.

Adam terbiyesiz edepsizin teki, önceki konuda anlatmış konu sahibi.
Konu sahibi de kusur arayan, sürekli kapris ve trip yaparak kendini saydırmaya çalışan, maalesef ki olgunlaşmamış biri.
Insanların nikahında sorun çıkarmaktan imtina etmeyecek kadar da şımarık.

Bi konu sahibi ağlıyor, bi kv adayı ağlıyor, bi sevgili olacak şahıs ağlıyor
Neymiş, konu sahibi ayrılmak istiyomuş da adam yanaşmıyormuş. Ben ayrılma konusunda kararlı olacağım da karşı tarafın yanaşmasına bakacağım, meh.

Bunu gerçekten soylediniz mi had bildirmek guzeldir ama eltiye niye bulasiyorsunuz?

Ya benim de nişan günümü böyle mahvetmişlerdi… nişan sonrası eğlenmeye gittik çağrılmayanlar bozuldular, ben hak verdim sonradan ama o gün surat asmalar ağlamalar… gece uyuyamadım, eşim de öyle. Hakları yoktu buna bence, en güzel günlerimden biri, başka birinin bozulmasını teselliyle geçti. Diğer konunuzu bilmediğimden sadece bu olaya yorum yapabildim, kimse özel gününü sizle geçirmek zorunda değil

Aferin su platforma konu açan saksıyı çalıştıran nadir üyelerdensin.
Annesi ve ailesi sizi istese zaten böyle davranmaz, kadına bak şimdi ayrıl diyor.

Türkçe mealini okuyorum; kv demek istiyor ki bana bak yamuk evlenmeden ayrıl hem bi ton masraf yapmamış oluruz hemde ben istemiyorum zaten ekmeğime yağ sür…

Bu türleri iyi bilirim hele bi nikahı bassın o dakika değişik. Tu kaka dediği ailesininde bi süre sonra dibinden ayrılmaz.

İleride; Hayatını evlendin diye böyle bi aileyle boğuşmaya adamamak en güzeli…
Hiç ileri olmadan ayrılmak en en en güzeli.
Ki böyle bi aileden ışık hızıyla kaçacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…