- 2 Temmuz 2022
- 80
- 67
- Konu Sahibi ayperisiiii
bence deÇok sinsiler her şeyin içindeler bu aileyle mutluk ve huzur mümkün değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence deÇok sinsiler her şeyin içindeler bu aileyle mutluk ve huzur mümkün değil
Yani bilmiyorum sen kendi davetiyeni seçemeyeceksin kayinvaliden ağlamış gibi numaralar yapacak abisi istediği zaman seni açıp azarlayacak birde sanırım iki yıl beraber oturma durumu var. Diyorsan ki köleliğe razıyım evlen ama ömür boyunca hiçbir şey sana ait olmayacak. Mutsuz bir hayat surersin demedi demebence de
Ay yok abisi yaşayacak biz değil ben böyle bir şeyi kabul edemem zaten ailem de asla izin vermez kendime de yakıştıramam ama dediğiniz gibi bir başkası olursa asla söz nişan olmadan içli dışlı olmayacağım ben anne ve babamdan anne babalık görmediğim için onun ailesinden görünce samimiyetimiz olmuştu ama bizimkiler diyordu çok yanlış yapıyorsun diye de toyluk işte en kötülerinin ben olacağımı nereden bilebilirdim ki bu bana ders olduEvlenmeden bunca tantana olmuş. Yarın öbür gün hepsi senin önüne gelecek sana cephe olacaklar. Sen aileni dinle vardır bir bildikleri ki var gözüküyor. 2 sene birlikte yaşama kısmına da bence olumlu bakma şuan her şey sana toz pembe ama aynı eve gir bak bakiyim o pembelik kalıyor mu. Eşin olacak beyefendi ile de aklında soru işaretleri var daha gençsin sonradan acı çekmek yerine en fazla 1 sene acı çek sonra daha iyileri çıkar karşına şükür edersin. Ve sonraki ayrılıp yeni birisini bulursan lütfen söz nişan olmadan ailesi ile içli dışlı olma bu ilişkilerdeki en büyük yanlış bence.
Abisi oturacak ben değil,bana bunu deseler anında ayrılırım ama abisi onlarla beraber oturacakYani bilmiyorum sen kendi davetiyeni seçemeyeceksin kayinvaliden ağlamış gibi numaralar yapacak abisi istediği zaman seni açıp azarlayacak birde sanırım iki yıl beraber oturma durumu var. Diyorsan ki köleliğe razıyım evlen ama ömür boyunca hiçbir şey sana ait olmayacak. Mutsuz bir hayat surersin demedi deme
Ben ayrılmak için erkek arkadaşımla konuşuyorum ama asla yanaşmıyor neden feyz almayayım almaz olur muyum hiç? Sizi de görmemiştim konuma yazdığınızı Belki de siz karıştırdınız bilemiyorumOnceki konuda yapma etme dedik dinlemiyosun. Insanlarin fikirlerinden gram feyz almiyosan niye konu acip zamanimizi caliyosun?
Dış kapı yerine şunlardan bakmaya başla şimdiden.Abisi oturacak ben değil,bana bunu deseler anında ayrılırım ama abisi onlarla beraber oturacak
İsimlerini bilmedigim icin lafin gelişi kaynana elti dedimDaha isteme bile olmamış , ortada ne kaynana var ne elti. Dandik bir sevgili var şu an elde. Gereksiz ilişkiler .
Yanaşmıyor derken? Ayrılmak istiyosan, kararlıysan ayrılırsın, yanaşsa ne yanaşmasa ne. Bunu da çocuk oyuncağı etmişsiniz işte.Ben ayrılmak için erkek arkadaşımla konuşuyorum ama asla yanaşmıyor neden feyz almayayım almaz olur muyum hiç? Sizi de görmemiştim konuma yazdığınızı Belki de siz karıştırdınız bilemiyorum
Bence anne babana haksızlık ediyorsun . Anne babalık görmedim diyorsun ama bak senin o evde oturmana izin vermezlermis evlen de başımızdan git de demiyorlar. Surdaki konuları biraz okursan ailenin ne kadar arkanda durduğunu anlarsın. Yaşın biraz küçük sanırımAy yok abisi yaşayacak biz değil ben böyle bir şeyi kabul edemem zaten ailem de asla izin vermez kendime de yakıştıramam ama dediğiniz gibi bir başkası olursa asla söz nişan olmadan içli dışlı olmayacağım ben anne ve babamdan anne babalık görmediğim için onun ailesinden görünce samimiyetimiz olmuştu ama bizimkiler diyordu çok yanlış yapıyorsun diye de toyluk işte en kötülerinin ben olacağımı nereden bilebilirdim ki bu bana ders oldu
Öncelikle evlenmek için hatta evlilik kararı almak için çok gençsiniz. Bu toyluğunuzdan dolayı olmayacak şeylere takıyorsunuz. Onlar da sizden gereksiz bir hürmet ve gelinlik bekliyorlar. Nikahtan sonraki geziye sizi çağırmamalarına takılmışsınız da sevgiliniz zaten işe gitmiş ne yapacaktınız onların yanında bir başınıza. Beklentiye girmeniz bile saçma. Önceki konunuzla da birleştirince, siz zaten bu adamdan soğumuşsunuz, "ilk aşkımla evleneceğim" ritüeli dışında sizi ona bağlayan hiçbir şey yok. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Çok daha iyi insanlarla karşılaşacak yaştasınız. Hem olgunlaşın hem de doğru insanı bekleyin. Çağırdı çağırmadı, gittim gidemedim gibi gereksiz uzayan şeyler bu işin olmadığını gösteriyor. Yok eltiyi görmeye gitmemişsin, yok nikahtan sonra gezmemişsin, kuaföre çağırılmamışsın. Prtada nişan bile yokken böyle geleneksel şeylere ilgi göstermek çok saçma zatenBir önceki konumu okumanızı rica edeceğim,erkek arkadaşımla konuştum bir düşünelim vs dedim çünkü o yaptıklarını evlenme teklifi alırım parmağıma yüzük geçince unuturum sandım ama öyle olmadı arkadaşlar bu sefer ileride nasıl davranır diye düşünmeye başladım iş ciddiye bindikçe herneyse kısa tutacağım bugün abisinin nikahı vardı bir ay sonra da düğünü olacak
Ben erkek arkadaşıma 1-1,5 hafta önce dedim ki evinize ailen çağırmadan sadece senin söylemenle gelmem çok yanlış belki ailen ona göre müsaitlik durumunu vs ayarlıyor dedim konuştuk hak verdi bu devirde davet edilmeden kimse bir yere gitmez benim annem bile annesine öyle gidiyor belki kadın yemeğini ona göre yapıyor yada işi vardır diye herneyse abisinin de eşi Nikah yapmak için şehir dışından geldi vay efendim ben onu niye görmeye gelmemişim illa davet mi bekliyormuşum o kız gelince eve adım atmamışım şu bu bir ton laf oldu erkek arkadaşım da kızı davet ettiğiniz mi var demiş benim ailem isteme yok fol yok yumurta yok nereye gidiyorsun diyor haliyle,sadece evlilik teklifi Yani sonra ben onlara da önceden demiştim hediyeiklerinizi ben yapayım diye ama müstakbel kp kıza sormadan davetiye bastırmış beğenmemiş kız da bende aynı duruma dönmesin diye hediyeliklerden vazgeçtim diyorlar ki bunu söyleyen sen görmeye gelmedin bugün de nikahları vardı kuaföre gitmişler beni çağırmıyorlar,sabah kahvaltı yapmışlar hep beraber babası annesi demiyor ki gel kızım sende en son annesi aradı nikaha geliyor musun şimdiden ayrımcılık yapmaya başlamayın karar senin dedi ben yine de gittim ama nikah çıkışı biz gezmeye gidiyoruz diyerek önümden bastı gittiler benim de zoruma gitti müstakbel kv’ye de bak bakayım kimmiş ayrımcı olan dedim bu davranış değil de senin beni kötü bilmen o kadar desteğime rağmen zoruma gidiyor diye ağladım erkek arkadaşımda nikahtan sonra direkt işe gitmişti öyle olunca bu olay üstüne bende çıktım evime geldim abisi beni arıyor haksızlık yaptın günümüzü mahvettin diye ailem de kızım iyi düşün daha fol yok yumurta yok diyor ne yapacağım bilmiyorum annesi de ağlayarak uyumuş böyle olunca sonra abisinin de artık bugün evlendiler sonuçta eşi de beni arayıp diyor ki biz özel günümüzde vir de sana açıklama yapıyoruz,yanımda olmadın elti gibi şu bu bende arada hiçbişi yok nasıl elti olalım ki Yani dedim aman ya sıkılmayın diye üstün körü anlattım ama bir ton olay oldu hanımlar işte
40 yıllık ana babandan görmediğini 3 günlük insanlardan ne ara gördün? İçlerine girince hatırlarsın bu dediklerini.Ay yok abisi yaşayacak biz değil ben böyle bir şeyi kabul edemem zaten ailem de asla izin vermez kendime de yakıştıramam ama dediğiniz gibi bir başkası olursa asla söz nişan olmadan içli dışlı olmayacağım ben anne ve babamdan anne babalık görmediğim için onun ailesinden görünce samimiyetimiz olmuştu ama bizimkiler diyordu çok yanlış yapıyorsun diye de toyluk işte en kötülerinin ben olacağımı nereden bilebilirdim ki bu bana ders oldu
Ahahaha Allah aşkına nerden aklına geldiDış kapı yerine şunlardan bakmaya başla şimdiden.
Bu adam ölür de ailesinden uzakta ev tutmaz çünkü. Elti de zaten konu sahibinin rahatını kıskanıp ortalığı karıştıracak , o ayrı evde tatlı tatlı oturtmazlar .Ahahaha Allah aşkına nerden aklına geldi
Ama doğru diyorsun ben garibim diğer elti kıza acıdım koca ayrı kafa kaynana ayrı kafa birde elti diye sevgili olan kızı aramak zorunda kalmış . O başini yakmış valla inşallah konu sahibi kurtulur
Aynen öyle ailemle gorusmezsin diyor sonra annem sabaha kadar ağladı seni çok seviyor diyor . Insan sevgilisi için sabaha kadar ağlamıyor yaBu adam ölür de ailesinden uzakta ev tutmaz çünkü. Elti de zaten konu sahibinin rahatını kıskanıp ortalığı karıştıracak , o ayrı evde tatlı tatlı oturtmazlar .
Ahahahhah kesin yaşanmıştır bu.Aynen öyle ailemle gorusmezsin diyor sonra annem sabaha kadar ağladı seni çok seviyor diyor . Insan sevgilisi için sabaha kadar ağlamıyor ya
Kesin mesela ben kayinvalidemi uzun zaman göremezsem geceleri sessiz sessiz ağlarım ..Ahahahhah kesin yaşanmıştır bu.
Benim kaynana da ağzıyla pek bi sever ama en ufak hatamı da oğluna yetiştirmeyi biliyor. Kendi kızı olsa yedi kat yere gömer sırrını ama.Kesin mesela ben kayinvalidemi uzun zaman göremezsem geceleri sessiz sessiz ağlarım ..
Teşekkür ederim anlayışınız için,ailem de öyle söylüyor mesleğin var kendini geliştiriyorsun neler çekersin diyorlar benim tek pişmanlığım evlilik teklifi alınca her yerde paylaşmak oldu keşke biraz paylaşım için bekleseydim ama önemli değil hallolur o daÖncelikle evlenmek için hatta evlilik kararı almak için çok gençsiniz. Bu toyluğunuzdan dolayı olmayacak şeylere takıyorsunuz. Onlar da sizden gereksiz bir hürmet ve gelinlik bekliyorlar. Nikahtan sonraki geziye sizi çağırmamalarına takılmışsınız da sevgiliniz zaten işe gitmiş ne yapacaktınız onların yanında bir başınıza. Beklentiye girmeniz bile saçma. Önceki konunuzla da birleştirince, siz zaten bu adamdan soğumuşsunuz, "ilk aşkımla evleneceğim" ritüeli dışında sizi ona bağlayan hiçbir şey yok. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Çok daha iyi insanlarla karşılaşacak yaştasınız. Hem olgunlaşın hem de doğru insanı bekleyin. Çağırdı çağırmadı, gittim gidemedim gibi gereksiz uzayan şeyler bu işin olmadığını gösteriyor. Yok eltiyi görmeye gitmemişsin, yok nikahtan sonra gezmemişsin, kuaföre çağırılmamışsın. Prtada nişan bile yokken böyle geleneksel şeylere ilgi göstermek çok saçma zaten