- 11 Eylül 2020
- 2.204
- 562
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Konuşmamı o istedi zaten, git anlat bilsin arkasından iftira atıldığını dediSizin esiniz ne dedi peki onu merak ettim?
Himmmmmm7
Konuşmamı o istedi zaten, git anlat bilsin arkasından iftira atıldığını dedi
O öyle bir adam değil, olsa zaten hissederdin dedi
Eşimde bana destek verdiği ve konuş dediği için hemen konuştum
Yani siz bu adamın benden hoşlandığını mı ima ediyorsunuz.Demek istediğim şuydu. Maalesef günümüzde artık evllik kurumu çok yozlaştı. Evli erkekler resmen av arıyor.. ve ne yazık ki bu adamlar sizin benim etrafımızda ve evet adamlar hoşlanıyorum sinyalleri veriyor ama salağa yatıyoruz bu aptal bundan birşey olmaz deyip gidiyor. Maalesef normalleşti bu durumlar
Evet bence de çok mantıklı, herkesin söyleyeceği bir öneri değil. Eşine güvendiği buradan belliBence abinin karısı size en mantıklı tavsiyeyi vermiş, giyip süslenin diğer kadın madem kıskanıyor sizi, bu olay ancak böyle çözülür
Ya Allah askinda kac yasinda insanlarsiniz, cidden süslenip puslenip ofise gitmenin olasi dedikodulari bitirecegini mi düşünüyorsunuzEvet bence de çok mantıklı, herkesin söyleyeceği bir öneri değil. Eşine güvendiği buradan belli
Neyi saçma onu anlamıyorum. Eşi bile anladı arkadaşımın kıskanç olduğunuYa Allah askinda kac yasinda insanlarsiniz, cidden süslenip puslenip ofise gitmenin olasi dedikodulari bitirecegini mi düşünüyorsunuzki alinti yaptığınız uye de ciddi soylememis bunu zaten.
Umarim gercekten sadece safsinizdir.
Hayır sizin ondan hoşlandığını ve artık adamın ve eşinin de bunu farkettiğini düşünüyorumYani siz bu adamın benden hoşlandığını mı ima ediyorsunuz.
İnanmıyorum ya gerçekten çok ilginçsiniz. Bana böyle evli insanlar etrafımızda var vs diye yazan sizsiniz.Hayır sizin ondan hoşlandığını ve artık adamın ve eşinin de bunu farkettiğini düşünüyorum
De siz niye adamın sizden hoşlandığını söylememiz istiyorsunuz ısrarla ?
Bu bile hislerinizi ortaya koyuyor
Burda birbirinizden hoşlanıyorsunuz eşlerinize akladınız yazmışsınYa arkadaşım dediğin kızla yaptığın muhabbetler zaten abes. İnsan arkadaşının aynasıdır. Bu kadar namus timsali takılan insanın nasıl böyle bir yakın arkadaşı olabilir ?
Ben artık şöyle düşünmeye başladım beyefendi ile birbirinizden hoşlanıyordunuz arkadaşınız bunu farketti sizde yayar diye korkup konuyu iftira gibi gösterip eşlerinizin gözünde kendini akladınız o zaman.
Şimdi demek istediğimi anladınız mı böyle saçma sapan ufak şeyleri yayarsanız insanlar bu ihtimalleri de düşünür
Dedim dedim merak etmeyin hepsini dedim tersledim ama adam hala farkında olmadan bu hareketlerine devam edicek ve kıskandığını gerçekten hissettiğim için bu kız kötü niyetli bunu adamın bilmesi gerekiyor diye düşündümArkadaşınıza dönüp sana öyle gelmiştir adam işinde gücünde saygılı, böyle bişey bir daha duymak istemiyorum! demek yerine..
Olayı Pembe dizi senaryosuna çevirmişsiniz.
Söyleyen kişiye göre değişir. Ben onun kıskandığını anladım, ve adamda nerden çıkardın ilgi gösterdiğimi söyle deyince çok muhabbet ediyorsunuz demiş ee ona ne, kimle istersem muhabbet ederim ben kendimden emin olduktan sonra ona neArkadaşınız ne niyetle dedi bilemeyiz ama mesela biz bir arkadaşımıza bak şu kişi senden hoşlanıyor öyle hissediyorum dediğimiz zaman iftira mı atmış oluyoruz? Yanıldığını söylemeniz ve konuyu kestirip atmanız yeterliydi.
Belki arkadaşınız sadece sizi uyarmak istedi. Ha eğer kötü niyetli söylediğini düşünüyorsanız neden arkasından arkadaşımı kaybettim diye sinir krizi geçirip ayılıp bayılıyorsunuz.
Ben de buraya konu açana kadar iyi ettiğimi düşünüyordum ama yorumları okuduktan sonra acaba söylemeseydim mi diye düşünmeye başladım
Ben konu uzamasın bugün bu iftirayı atan yarın başka bir iftira atar diye düşünürken olayların eşinin benimle konuşmak istemesine kadar geliceğini düşünmedim
Bir yandan iyi oldu artık kimseye iftira atmaz diye düşünürken, bir yandan acaba çok mu abartmaya başladım diye düşünmeye başladım.
Uzgunum ama hata sizde.Ama daha önce de bazı kişileri ayırmaya çalıştığını duyduğum için yarın öbür gün karısının duyacağı şekilde iftiraya devam ederse diye konuşmak istedim
Birde kolay değil kaç senelik arkadaşlık bitti
kız öyle biri ki işi uzatıp farklı boyutlara çeker diye çok korktum
Bu arkadaşım daha önce başka kişileri ayırmaya çakılmış. İşe başlamadan önce bana söylemişlerdi dikkat et diye uyarmışlardı ancak ben kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez diye düşünerek arkadaşlığımı devam ettirdim.
Arkadaşımın daha çok fazla şey söylemesinden korktum. Daha önce başka kişileri ayırmaya kalmış öyle söylemişlerdi biliyorum tanıyorum bu yüzden söyledim. Bulunduğumuz ortam dedikoducu bir yer adım duyulursa ne yaparım ben.ama eşinin benimle konuşmak istiyeceğini düşünmedim tabi
Çünkü arkadaşımın ne niyetli olduğunu biliyoruz
Daha ileri boyutta bir iftiraya maruz kalmamak için ki bunu yapabilecek bir kapasitede olduğu için arkadaşım önüne geçmek istedim
bu kız kötü niyetli bunu adamın bilmesi gerekiyor diye düşündüm
Son kez yazıp bu konudan çekiliyorum...Dedim dedim merak etmeyin hepsini dedim tersledim ama adam hala farkında olmadan bu hareketlerine devam edicek ve kıskandığını gerçekten hissettiğim için bu kız kötü niyetli bunu adamın bilmesi gerekiyor diye düşündüm
Dedim dedim merak etmeyin hepsini dedim tersledim ama adam hala farkında olmadan bu hareketlerine devam edicek ve kıskandığını gerçekten hissettiğim için bu kız kötü niyetli bunu adamın bilmesi gerekiyor diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?