• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşım hakkında yorumları…

Ay bak hala ne diyorsunuz
"Evlenecek kızsa bu zamana bırakmazlardı"
Sonrasında ne eklediğiniz önemli değil
Ne demek bu

Siz nasip, doğru insan, doğru zaman kavramını bilmiyor musunuz
Siz evlendiniz de ne oldu, havada mı kaptılar sizi, üstün yeteneklerinizle mi koca buldunuz
Buldunuz da ne oldu o bakışı kıskan bu kızı kıskan başka bir şey var mı elinizde

Ay sertse sert olsun yorumum
Kötü kalplisiniz siz ya.
Eşinizin söylediği cümleyi o kadar kurmuşsunuz ki kızı kötüleyerek rahatlıyorsunuz
Haset tam da böyle bir şey işte
İnşallah farkına varır arkadaşınız.
Evlenecek kızsa demedim her erkek isteseydi terk edilmezdi dedim hiç kimseyi her erkek istemez eşimin kendi düşüncesi bu yönde olduğu için öyle bir cümle kurduğunu düşünüyorum

18 Aralık 2024 Eşimin gözü dışarıda mı? konunuza göre, Temmuzda doğum yapmışsınız ve bebeğiniz de şu an 7 aylık. Büyük çocuğunuz da 4 yaşında.

Doğumunuzun ve olayın üzerinden 7 ay geçmişken, şu anda arkadaşınızla ilgili konu açmanızın asıl nedeni nedir ?

Kayınvalidenizin arkadaşınızı yeğeniyle tanıştırmak istemesinden hoşlanmadığınız için olabilir mi ?

29 Eylül 2024 konunuzda evinize kalmaya gelen arkadaşınız da aynı arkadaşınız mı ? Adam misafire sorulabilecek soruları sorduğu için rahatsız olmuşsunuz o zamanda.
Valla sizden korkulur şak diye geliyor insanların geçmişi önümüze

Yorumlar ürkütücü. Arkadaşımın evinde yardım destek için kalıyorsam ben nasılsa gideceğim onlar yorulacaklar bebekle diye kendi eşime yapmadığım hizmeti yapar sen otur derim. Taze anne babalar… üzüldüm gerçekten. Ne kıymetli kocanız varmış arkadaş nasıl güvensiz ilişkiler bunlar.

Evlenecek kızsa demedim her erkek isteseydi terk edilmezdi dedim hiç kimseyi her erkek istemez eşimin kendi düşüncesi bu yönde olduğu için öyle bir cümle kurduğunu düşünüyorum
Her erkeğin isteyebileceği bir kız diyelim bu zamana bırakmazlardı arkadaşım sevince tam sever o yüzden biraz harcıyorlar.Ama demek ki eşimin beğendiği kız böyle bir kız e ozaman sorarlar ben niye yanındayım diye ne bileyim
Eşinizin tezini çürütürken ee hani her erkeğin isteyeceği kızdı, evlenemedi ama demiyor musunuz sonuç olarak?
Ha kel Hasan ha Hasan kel.

Bakın eşiniz ölçüsüzce övüyor olabilir size göre, bundan rahatsızlık duysanız da arkadaşınız için böyle düşünmeye hakkınız yok.

Eşiniz herhangi birini ya da bir özelliğini beğenince herkesi çılgın gibi tek tek aşağı çekmekle uğraşacak mısınız
En çok sizi beğenmesini istiyorsanız ya da en azından öyle hissetmeyi, o zaman nerede ne konuşması gerektiğini bilen biriyle evlenecektiniz.

Bana göre normal bir söz ama size göre, ilişkinize göre normal değilse eşiniz huyunuzu bilip yaralarınızı kanatacak sözler etmemeli, yaralarınıza üflemeyi bilmeli.
Bilmiyorsa o deveyi gütmeyin.

Birini beğendiği için yanımda işin ne diyeceğinize, o özelliğin açıklarını arayacağınıza, ruhunuzu bu kadar hırpalayan biriyle ne işiniz olduğunu sorgulayın.
Veya siz çok kıskançsanız ben kıskanç biriyim, gideyim tedavi olayım diyeceksiniz.

Arkadaşlık da saygı, sevgi , emek ve anlayış ister . Sadece kocişkolarınız yok bu hayatta.
Kadınlar, arkadaşınıza böyle davranmamalısınız .

Her erkeğin isteyebileceği bir kız diyelim bu zamana bırakmazlardı arkadaşım sevince tam sever o yüzden biraz harcıyorlar.Ama demek ki eşimin beğendiği kız böyle bir kız e ozaman sorarlar ben niye yanındayım diye ne bileyim
Ya ne sacmaliosun sanki kızın orasına burasına mi övgü yagdirdi. Hurmetkar olmasini övmüş geçmiş zaten onun icin sizdeymis. Senin için de aynısını söyler belki. Ayrica dibi düşse oh ne guzel rahat ettiriosun bizi falan der fingirder, otur ben alırım elim var ayagim var demez. Bence adami sogutma kelimeleri cımbızla seçip olmayan anlamlar çıkararak adam bu kadar deli gibi düşünerek söylememiş.

Eşinizin tezini çürütürken ee hani her erkeğin isteyeceği kızdı, evlenemedi ama demiyor musunuz sonuç olarak?
Ha kel Hasan ha Hasan kel.

Bakın eşiniz ölçüsüzce övüyor olabilir size göre, bundan rahatsızlık duysanız da arkadaşınız için böyle düşünmeye hakkınız yok.

Eşiniz herhangi birini ya da bir özelliğini beğenince herkesi çılgın gibi tek tek aşağı çekmekle uğraşacak mısınız
En çok sizi beğenmesini istiyorsanız ya da en azından öyle hissetmeyi, o zaman nerede ne konuşması gerektiğini bilen biriyle evlenecektiniz.

Bana göre normal bir söz ama size göre, ilişkinize göre normal değilse eşiniz huyunuzu bilip yaralarınızı kanatacak sözler etmemeli, yaralarınıza üflemeyi bilmeli.
Bilmiyorsa o deveyi gütmeyin.

Birini beğendiği için yanımda işin ne diyeceğinize, o özelliğin açıklarını arayacağınıza, ruhunuzu bu kadar hırpalayan biriyle ne işiniz olduğunu sorgulayın.
Veya siz çok kıskançsanız ben kıskanç biriyim, gideyim tedavi olayım diyeceksiniz.
Arkadaşımın ilişkilerini biliyorum o da diyor başta ilgiyle geliyorlar ne olduysa birden bozuyorlar gidiyorlar diyor ah nasibim diyor yani ben arkadaşım hakkında kötü falan düşünmüyorum ne kadar abarttınız ben de zamanında terk edildim.Ve evet her erkek istiyor olsaydı şuan bekar olmazdı tekrar söylüyorum bunu .anlamadım neresi zorunuza gidiyor 2+2=4
Elbette ki karşısına bir gün hayırlı olanı çıkacak ve evlenecek inşallah da mutlu olacak.

Arkadaşımın ilişkilerini biliyorum o da diyor başta ilgiyle geliyorlar ne olduysa birden bozuyorlar gidiyorlar diyor ah nasibim diyor yani ben arkadaşım hakkında kötü falan düşünmüyorum ne kadar abarttınız ben de zamanında terk edildim.Ve evet her erkek istiyor olsaydı şuan bekar olmazdı tekrar söylüyorum bunu .anlamadım neresi zorunuza gidiyor 2+2=4
Elbette ki karşısına bir gün hayırlı olanı çıkacak ve evlenecek inşallah da mutlu olacak.
Benim zoruna giden yok da her erkek ister'in aksini ispatlama çabanız üzücü.
Bunu akli selim düşünebilen herkes bilir zaten.
O sözün bir övgü olduğunu, eşiniz öyle dedi diye arkadaşınızın herkes tarafından istenmeyeceğini ve dahasını herkess bilir.
Sizin bu lafın peşine bu kadar düşüp hiç de bile herkes tarafından istenmiyor demek ki çabanızın da su götürmez bir gerçekliği var, 2+2=4 kadar ama siz farkında mısınız onu bilemiyorum işte.

İyi akşamlar

Benim çok tatlı bir çocukluk arkadaşım var.Bekar ve evlenmek istiyor.Doğumumda benimle kaldı hastanede bana çok yardımcı oldu sonrasında eve de geldi 1-2 gün yardımcı oldu sağ olsun.Annemi istemedim çünkü annemle anlaşamıyoruz,arkadaşım bana iyi geldi.Arkadaşım evlenmek istiyor eşime de esprisine bulalım dedim birini.Öyle iş arkadaşlarından gösterdi eşim ama çok kafamıza yatan olmadı.Arkadaşım da ailesi de çok misafirperver.Yalnız bize geldiğinde eşime aşırı derecede sürekli bir şey ister misin işte istemem demesine rağmen hizmetler.İşte ayağa kalksa hemen ne oldu ben yapayımlar.Sen açsın sen de yoruldun sen yapma ben yapayım gibi.Çayı biter bitmez hemen koşup doldurma gibi.Hatta bir ara eşim ya tmm elim var ayağım var ben yaparım dedi esprisine.Bunlar bana biraz fazla geldi ama ailesini yetişme ortamını bildiğim için takılmadım ama ben olsam arkadaşımın eşine böyle bu kadar ilgili davranmazdım.Sonrasında aradan zaman geçti ben de dedim dikiş tutturamadı birileriyle tanışıyor ama ne olduysa vazgeçiyorlar arkadaşımdan dedim.Eşim de ‘Her erkeğin isteyebileceği bir kız,erkekler rahata alışmayı sever hizmeti vs’dedi.O her erkek kelimesine takıldım ben ama neyse dedim.Aradan aylar geçti kayınvalidem doğumda görmüştü arkadaşımı ben onu çok sevdim benim yeğenime olur mu dedi.Sonrasında eşim kuzenine söyledi işte takipkeştiler.Biz de dün bunun üzerine konuşurken kuzeni için arkadaşını tanısın peşinden ayrılmaz dedi.Ben de konuşmalarının abartı olduğunu daha önceden de böyle her erkek ister dediğini hoş bulmadığımı söyledim.O da üzüldü hatalı bir cümle kurmuşum evet ama ben evlenmek isteyenler için dedim Koray da arkadaşın gibi bir kız istediği için öyle dedim dedi.Kıskandın mı falan diye sarılmak istedi ama içimden gelmedi özür diledi bak içime oturdu falan dedi ama düzelemedim.Arkadaşımı kıskanma gibi bir durumum yok çocukluktan beri arkadaşız yani kendimle kıyaslamam.Ama eşimin bu tarz cümlelerini siz olsanız neye yorardınız
Bunda kıskanılcak bi durum göremedim fesatlanmışsınız kimsye iyilik yaramaz diye örnek

Biliyorum ya o duyguyu :)
Açıkçası ben sırf bana gel dedi, beni seviyor diye bile mutluluktan uçar, elimde avucumda ne varsa maddi manevi vermeye çalışırdım o dönemlerimde.
Böyle anlatınca bizden daha net sınırları olan, daha az onay bekleyen, daha gözü açık insanlar bu derece bir "verme" durumunu algılayamıyorlar bence.
Bir şey diyemem tabii, o kadar saf olmaya da gerek yok çünkü, tıpkı her taşın altında bir şey aramaya gerek olmadığı gibi.
Yazık, üzülecek ama iyi de olacak.
İnsanın ne olduğunu öğrenmesi faydasına olacak. :)
Evet alma verme dengesini kuramadığım zamanlardı , aslında bunu hisseden ve gören gerçek dostlarım da oldu , ama göremeyenler ve üzüldüğüm zamanlar da oldu, şimdi dengede ilerlemeye çalışıyorum çok verici olmamaya gayret gösteriyorum hakedene yapıyorum artık büyüdük sanırım , iyi mi oldu hala sorgularım 😁
Evet üzülecek sancılar çekecek ama kendisini doğuracak, ayakalrı daha sağlam basan , kendisine değer verenlerle bir araada odluğu ortamı oluşturacak sonunda... Var olun umarım bizim gibi insanlarla çevrilir etrafımız..

Eşiniz dediği şeyde pek art niyet görmedim. Bizde eşimizle bekar arkadaşlarımız hakkında konuşurken bazen yorum yaparız. X kız çok iyi düzgün birini bulsa keşke ya da ben Z erkek arkadaşın çok iyi niyetli birini bulsa falan. 🤷🏻‍♀️

Benim çok tatlı bir çocukluk arkadaşım var.Bekar ve evlenmek istiyor.Doğumumda benimle kaldı hastanede bana çok yardımcı oldu sonrasında eve de geldi 1-2 gün yardımcı oldu sağ olsun.Annemi istemedim çünkü annemle anlaşamıyoruz,arkadaşım bana iyi geldi.Arkadaşım evlenmek istiyor eşime de esprisine bulalım dedim birini.Öyle iş arkadaşlarından gösterdi eşim ama çok kafamıza yatan olmadı.Arkadaşım da ailesi de çok misafirperver.Yalnız bize geldiğinde eşime aşırı derecede sürekli bir şey ister misin işte istemem demesine rağmen hizmetler.İşte ayağa kalksa hemen ne oldu ben yapayımlar.Sen açsın sen de yoruldun sen yapma ben yapayım gibi.Çayı biter bitmez hemen koşup doldurma gibi.Hatta bir ara eşim ya tmm elim var ayağım var ben yaparım dedi esprisine.Bunlar bana biraz fazla geldi ama ailesini yetişme ortamını bildiğim için takılmadım ama ben olsam arkadaşımın eşine böyle bu kadar ilgili davranmazdım.Sonrasında aradan zaman geçti ben de dedim dikiş tutturamadı birileriyle tanışıyor ama ne olduysa vazgeçiyorlar arkadaşımdan dedim.Eşim de ‘Her erkeğin isteyebileceği bir kız,erkekler rahata alışmayı sever hizmeti vs’dedi.O her erkek kelimesine takıldım ben ama neyse dedim.Aradan aylar geçti kayınvalidem doğumda görmüştü arkadaşımı ben onu çok sevdim benim yeğenime olur mu dedi.Sonrasında eşim kuzenine söyledi işte takipkeştiler.Biz de dün bunun üzerine konuşurken kuzeni için arkadaşını tanısın peşinden ayrılmaz dedi.Ben de konuşmalarının abartı olduğunu daha önceden de böyle her erkek ister dediğini hoş bulmadığımı söyledim.O da üzüldü hatalı bir cümle kurmuşum evet ama ben evlenmek isteyenler için dedim Koray da arkadaşın gibi bir kız istediği için öyle dedim dedi.Kıskandın mı falan diye sarılmak istedi ama içimden gelmedi özür diledi bak içime oturdu falan dedi ama düzelemedim.Arkadaşımı kıskanma gibi bir durumum yok çocukluktan beri arkadaşız yani kendimle kıyaslamam.Ama eşimin bu tarz cümlelerini siz olsanız neye yorardınız
Ne alakası var . Benim ablamda böyledir , leb demeden leblebiyi yapar..Herkesin ayağına döner ,birisinin çayı bitsinde getireyim diye acele eder, yemek yerken masanın en köşesine oturur ,kalkıp tabakları yeniden doldurayım diye . Herkese karşı böyledir , ve bunu asla kendini fark ettirmek için yapmaz ,huyu böyle canı tezdir. Arkadaşınızı bariz kıskanmışsınız... Çok ayıp , ben arkadaşınızın yerine olsam bir daha yüzünüze bakmam

Bir daha arkadaşınızı yardıma çağırmayın. Eşinizle de bir araya getirmeyin. Hatta mümkünse hiç görüşmeyin. Hem içiniz rahat etsin hem de kız kurtulsun.

Back