Önemsememe problemi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecemm0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hemen bitirme biraz geri çekil baktın çabalıyor gözle görülür bir değişim var o zaman şans verirsin ama aynen devam ediyorsa şutla gitsin 😉 bu arada çok da ikircikli davranma çok fazla abartma ilgiyi, belli ki sen baya üstüne düşmüşsün o da kendini hint kumaşı sanmış zaar 🤣
Evet yukarıda kızlar şöyle davrandın erkekte hissetti filan diyor ama 1-2 ay öncesine kadar gayette çoşkulu neşeli ilgiliydim, böyle hareketler görünce hevesim azaldı

Görgüsüz insanlarla ben de görüşmüyorum, bir akrabamız var bana gelince evimi , eşyalarımı süzer, sürekli aldığım ürünlerin fiyatlarını markalarını sorar , ben de gördüğü bişeyi almak için kocasıyla kavgalar eder yani resmen nefret ettim , artık evime almıyorum, yakın akrabam diye idare ediyordum ama gerçekten konuşabileceğim, anlaşabileceğim bir insan değil, bu yüzden de kapımı kapattım almıyorum evime , her aradıklarında evde değiliz vs bahane buluyorum , hiç sevmem ben de , Allah uzak etsin diyorum 😅
Görümcemi hayatımdan çıkaramıyorum maalesef 😕

Biraz geri çekil ama küserek değil, sanki çok yoğun bir tempodasın da onunla görüşecek vakit yokmuş gibi davran 😅 fazla üsteleme bak gör o seninle buluşmak için çırpınacak , tabi seviyorsa 🤭

haklısınız sanırım dün akşam açmadım aramalarını, iş çıkışıda aradığında çok konuşmadım kısa kestim, sabah almaya geldi

ama araçta sessizce gittik konuşmadı bi iki bişey sordu sonra 15 dk sessizlik

haklısınız sanırım dün akşam açmadım aramalarını, iş çıkışıda aradığında çok konuşmadım kısa kestim, sabah almaya geldi

ama araçta sessizce gittik konuşmadı bi iki bişey sordu sonra 15 dk sessizlik
Aslında yaptıklarının farkında o yüz fazla eşelemiyor, bir süre takip et ve çok yüz verme...

Görümcemi hayatımdan çıkaramıyorum maalesef 😕
Benim bahsettiğim karakter de yenge ben de çıkaramasam da baya sınır koydum , aklına estiği gibi gelemiyor ben de gitmiyorum, bayramlarda görüyorum bazen ...

Back