- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Yahu hala güveniyor diyorsunuz şaka gibi. Eşi güvende gelip size "eşimin size yanlış bir hareketi oldu mu?" diye sorar mı? mantıklı olun yahu.Evet bence de çok mantıklı, herkesin söyleyeceği bir öneri değil. Eşine güvendiği buradan belli
Arkadaşımın bu konuyu bilmesini istemedim, çünkü onun söylediği birşeyi yetiştirmiş gibi oldu. Ona gerekli mesafeli koyup adamla konuştuğum bilinmesin istedimSon kez yazıp bu konudan çekiliyorum...
şimdi @livaswonderland hanım sizin anlattıklarınıza göre büyütülecek bir şey yokmuş arkadaşınız size bu adam senden hoşlanıyor galiba demiş evet kötü bir şey ama demek ki adamın hareketleri gerçekten size çok yakın ki arkadaşınız bunu belirtmiş.sizde saçmala vs vs bir şeyler demişsiniz ama içinize kurt düşmüş.
sizde yememiş içmemiş alakasız bir şekilde önce kocanıza (ne manada kocanıza gidip söylediniz oda muamma çünkü insan bu doğru değilse kendi içinden bile soyleyemez) söylemişsiniz sonra oda yetmemiş adama gidip ayşe bana senin benden hoşlandığını söyledi HüSamettin abi demişsiniz ne mana?
Hüsamettin abi kalkmış kıza bağırmış sizde Hüsamettin abiye... (Gerçekten abi ise sizin için gidipte adama bağırmamlıydınız zaten bu ne samimiyet)
Birde gitmiş karısına telefon etmiş söylemiş.
Sonra kız size küstü diye sorun yapmışsınız.
buraya kadar böyle ama eksikler var bence anlatmadığınız(çünkü mantık oturmuyor)
1. Neden arkadaşınızın sizinle konuşmaması bu kadar zorunuza gitti?
2. Arkadaşınızın belki de saçmalık,geyik olarak söylediği şeyi kalkıp neden adama ve en önemlisi eşinize söylediniz?
3. O adama bu kadar güveniyor musunuz?
teşekkürler iyi forumlar:)
not: üşenmedim yazdım çünkü mantıksız geliyor yazdıkları eksikler var tamamlanmıyor.
Adamın eşini bende takdir ediyorum, kendine ve eşine güvendiği çok belliydi. Bana aranıza mesafe koymayın hatta giyin süslen deyince çok şaşırdımAmacınız eşinizi mi kıskandırmaktı ona söylediniz ? ben açıkcası bunu dürüstlük olarak göremedim çünkü ortada iftira dediğiniz öylesine söylwnmiş bir söz var.belki de arkadaşınız sadece bir uyarıda bulundu.kendi içinizde de sanki bunu düşünmüş bir başkası söyleyince de karşı tarafın fikrinden emin olmak istemiş gibisiniz.Ben burada sadece adamın eşini takdir ettim gerçekten kendine güvenen bir kadın olduğu besbelli siz istediğiniz kadar süslensenizde onun eşinin ilgisini çekemeyeceğinden de emin gibi umarım bunu bir yarışa çevirip daha çok ilgi toplamaya uğraşmazsınız.Süslenşp gitmekse hem adama hem karşıya ilgi çekmek istediğiniz izlenimini verir.bence olmadığını düşündüğünüz bir konuyu gereksiz uzatıp başkalarının ilişkilerinide bozma noktasına geliyorsunuz öyle bir şey yoksa yokmuş gibi davranın.
Aldığınız takdirler yetmedi buraya bizlerdende takdir görmek için mi yazdınız.Sizin yaptığınız doğru olmasını herkesin bu kadar medeni bir çevrede yaşıyor olmasını dilerim.Aslan burcu olma ihtimaliniz ne acaba insanlara fikrini sorup yine de kendini bildiğinizi okumayı seviyor gibisiniz.Aslan burçları yanlış anlamasın kendim başkalarının fikirlerinden çok çabuk etkilendğim için çok özendiğim bir durumdur.Benim de son yorumum çünkü zaten sizin bize ihtiyacınız yok 10 numara davranışlarınz var.Adamın eşini bende takdir ediyorum, kendine ve eşine güvendiği çok belliydi. Bana aranıza mesafe koymayın hatta giyin süslen deyince çok şaşırdım
Tabi ki süslenip püslenmicem ama bu fikri söylemesi bile güzel birşey bence
Konuyu artık uzatmıcam olan oldu, ancak ben eşime söylemekle iyi yaptığımı düşünüyorum, adam ve onun eşide sen 10 numara davrandın deyip beni takdir ettiler
Eşiyle konuşmuz zaten, adam arkadaşımla tartışırken eşi telefonda onları dinlemiş. Çekineceği birşey olsa hiç telefonu açık bırakır mı
Ben de dün kötüydüm neden söyledi diye, onlarda bana neden söylediklerini açıkladı eve onları dinleyince hal verdim. Çünkü arkadaşımın ne niyetli olduğunu biliyoruz
Hala sizin gibi düşünemiyorum.
Sizi inandırmak gibi bir derdim yok"Karısı süslen,püslen eşimle de samimiyete devam et" dedi he mi? Tatlım anladık bizimle billur geçiyon da cokta abartma yahu,ayarı iyi tuttur
Kadın da hiç normal değilmişAynen öyle
Bence kadın bile gayet olsun davrandı. Ben olsam daha fazla tepki verirdim. Hem kendi eşimi hem onun eşini takdir ettim
Hatta bana süslen giyin daha çok kıskansın, aranızda mesafe olmasın önceden nasılsa öyle devam edin dedi
Sana bu işi dillendirme dedik ama masaallahın varmış ne diyim. O abi dediğin adamcık epey keyiflenmiş haberin olsun.Yeni konu açmıştım iş arkadaşımın, yanımda çalışan diğer abi dediğim adamın bana karşı ilgisi olduğunu söylemesiyle ilgili
1 haftadır dayanamadım ve adama söyledim. Şaşırdı ve güldü. Bekar olsaydım tamam ama şu durumun sonu yok bu durumdan kimse iyi şeyler yaşamaz dedi. Eşimle konuştuğumu söyledim. Bana söz ver arkadaşıma söylemiceksin dedim ama 2 saat sonra kızı çağırıp ağzıma geleni söyledi. Arkadaşım özür dilemiş. Çok muhabbet ediyorsunuz öyle söyledim vs demiş, abi dediğim kişi de sen nasıl böyle şey düşünürsün o benim kardeşim gibi demiş
Arkadaşım benimle konuşmuyor. Onun gözünde söylediği birşeyi yetiştiren arkadaş konumundayım ama eğer söylemeseydim konu başka yerlere gidebilirdi ve benim adım duyulurdu o abininde tayini çıkardı vs olacaklar kötüydü ve ben engellemek istedim
Tabi ben duygusallığın da etkisiyle abiyi çağırdım. Bana söz verdin neden söyledin beni çok şaşırttın. Benmiyim suçlu diye bağırmaya başladım. Ama nasıl bağırıyorum. Sakinleşmemi bekledi ama ben baya ağladım.
Aradan yarım saat geçince eşi bana WhatsApptan görüşebilir miyiz diye mesaj yazmış. İşten çıkınca buluştuk.
Bana ilk eşimin sana karşı yanlış bir hareketini fark ettin mi diye sordu. Hayır etmedim zaten etsem bunları söylemezdim dedim. Bütün olanları anlattım abi dediğim kişi geldi sonra.
1 haftadır uyuyamıyorum dedim. Eşimde konuşmamı istedi ben de o yüzden bunları size anlattım dedim.
Bizde hiç uyuyamadık. O kadının yaptığı hata kaç kişinin üzülmesine sebep oldu dedi
Eşini takdir ettim ne kadarr güveniyor kocasına ki ben olsam onun yerinde daha fazla tepki verirdim. Bana giyin süslen madem seni kıskanıyor vs dedi. Şaşırdım
Aramızdaki mesafeyi hiç bozmucaz ve aynı şekilde konuşmaya devam edicez dedi. Onun istediği bizim aramızı açmak ama biz onun istediğini yapmıcaz dedi.
Senin ne kadar naif ve kırılgan olduğunu bildiğim için üzüleceğini tahmin ettim ama üzülen o olucak dedi. Bana bağırdın bugün ama en azından sakinleştin dedi. Baya baya herşeyi konuştuk
Şu durumda konu kapanmış gibi görünse de hiç birşey eskisi gibi olmucak. İkisiyle de yan yana oturuyorum.
Şu durumdan sonra ne yapılabilir. Ne yapmak mantıklı, yada bu yazdıklarımda bir hatam var mı
Yorumlarınızı bekliyorum
Bence adamın boşanması için elinden geleni yapmış. Ama adamın karısı akıllı çıktıDuyulması için elinizden geleni yapmışsınız tebrikler
Söylediklerinize yaptıklarınız birbirine o kadar tezat ki.Söyleyen kişiye göre değişir. Ben onun kıskandığını anladım, ve adamda nerden çıkardın ilgi gösterdiğimi söyle deyince çok muhabbet ediyorsunuz demiş ee ona ne, kimle istersem muhabbet ederim ben kendimden emin olduktan sonra ona ne
Ama daha önce de bazı kişileri ayırmaya çalıştığını duyduğum için yarın öbür gün karısının duyacağı şekilde iftiraya devam ederse diye konuşmak istedim
Kızdığım konu da söz verip söylemesi. Ben arkadaşım duymadan muhabbet etmeyi azaltalım, biraz daha dikkat edelim istedim konu uzamasın istedim. Arkadaşım benden için ne söylediğim şeyi yetiştirdi diye düşünüyordur, ben bunu istemedim
Birde kolay değil kaç senelik arkadaşlık bitti
İş yerindeki evli abi gizemli aşk oynat bakalımkarısı da hazırlan süslen kocamın ilgisini daha çok cezbet mi demişşşş kusura bakma konu sahibi senaryo tamamen uydurma reelde de evli bir adama aşık olduğun için bunları uydurduğunu düşündürmene ramak kaldı.. adama gidip birde söylemiş ya ahahahhah
Muhtemelen olay tam da yazdiginiz gibi olsa gerek. Ben de evliyim, yarim akilli biri elin adamini bana yakistiramaz yakistirirsa agzinin payini alir. Gidip de adamin karisina aglamam aglamam icin aklimin ayarlarinin kacmis olmasi lazim :) bir de adamin karisi bana suslen daha cok kiskansin diyecek abowww ne curetle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?