İş arkadaşımın attığı iftira nelere sebep oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bence de çok mantıklı, herkesin söyleyeceği bir öneri değil. Eşine güvendiği buradan belli
Yahu hala güveniyor diyorsunuz şaka gibi. Eşi güvende gelip size "eşimin size yanlış bir hareketi oldu mu?" diye sorar mı? mantıklı olun yahu.

Arkadaşımın bu konuyu bilmesini istemedim, çünkü onun söylediği birşeyi yetiştirmiş gibi oldu. Ona gerekli mesafeli koyup adamla konuştuğum bilinmesin istedim

Arkadaşım onu geyik olarak söylemedi, resmen aramı bozmaya çalıştı, adama iftira attı. Dikkat et dedi. Bu benim için önemli bir konu olduğu in adama söyledim oda eşine söylemiş

O adama arkadaşımdan daha çok güveniyorum. En azından eşiyle de konuştuk içim rahat

Adamın eşini bende takdir ediyorum, kendine ve eşine güvendiği çok belliydi. Bana aranıza mesafe koymayın hatta giyin süslen deyince çok şaşırdım
Tabi ki süslenip püslenmicem ama bu fikri söylemesi bile güzel birşey bence

Konuyu artık uzatmıcam olan oldu, ancak ben eşime söylemekle iyi yaptığımı düşünüyorum, adam ve onun eşide sen 10 numara davrandın deyip beni takdir ettiler

Aldığınız takdirler yetmedi buraya bizlerdende takdir görmek için mi yazdınız.Sizin yaptığınız doğru olmasını herkesin bu kadar medeni bir çevrede yaşıyor olmasını dilerim.Aslan burcu olma ihtimaliniz ne acaba insanlara fikrini sorup yine de kendini bildiğinizi okumayı seviyor gibisiniz.Aslan burçları yanlış anlamasın kendim başkalarının fikirlerinden çok çabuk etkilendğim için çok özendiğim bir durumdur.Benim de son yorumum çünkü zaten sizin bize ihtiyacınız yok 10 numara davranışlarınz var.

Size bir onceki konunuzda kimseyle konusmayin, is disinda arkadaslik kurmayin dedik ama siz gidip anlamsiz bir konusma yapmissiniz. Siz evlisiniz, adam evli boyle bir konusma kime ne yarar sagladi? Arkadasiniza karsi mesafeli olun dedik onu da yapmadiniz. Gercekten amaciniz nedir? Hala adamin karisini takdir ediyorsunuz cok olgun diye. Siz ne ummustunuz adami bosamasini mi? Gercekten cok ilginc birisiniz.

Boyle niyeti olan biri ile neden arkadassin diye sormazlar mi adama? Abi abi diye diye adama soyledigine bak. Bir de aglamalar falan saka misin? Fake misin? Sana arkadaslik etme dedik. Sen ortalik karistirmayi tercih etmissin. Yeminle akillara zararsin.

En büyük yanlış arada laf çıkaran yapmış. İkinci yanlış adama söylemeniz. Üçüncü yanlış adamın söz verdiği halde gidip söylemesi..

Laf çıkaranın size küsme hakkı yok. İki evli insan arasında böyle sandım şöyle sandım derseniz kötü olmayı da göze alacaksınız. Kimse gelip taktir etmez herhalde. Madalya mı bekliyormuş..

İş yerindeki evli abi gizemli aşk oynat bakalım karısı da hazırlan süslen kocamın ilgisini daha çok cezbet mi demişşşş kusura bakma konu sahibi senaryo tamamen uydurma reelde de evli bir adama aşık olduğun için bunları uydurduğunu düşündürmene ramak kaldı.. adama gidip birde söylemiş ya ahahahhah

Kadın da hiç normal değilmiş

Sana bu işi dillendirme dedik ama masaallahın varmış ne diyim. O abi dediğin adamcık epey keyiflenmiş haberin olsun.

Son düzenleme:
Söylediklerinize yaptıklarınız birbirine o kadar tezat ki.
1.Ben kendimden emin olduktan sonra ona ne diyorsunuz. Sonra adamla konuşma ihtiyacı duyuyorsunuz. Kendinden emin insan böyle mi yapar?

2.Yarın öbür dün karısının duyacağı şekilde iftiraya devam ederse diye söyledim diyorsunuz. Sonra karısına el birliğiyle siz duyuruyorsunuz.

3 Arkadaşım benden için ne söylediğim şeyi yetiştirdi diye düşünüyordur diyorsunuz. Yaptığınız tam olarak bu zaten. Başka nasıl düşünebilir ki?

Muhtemelen olay tam da yazdiginiz gibi olsa gerek. Ben de evliyim, yarim akilli biri elin adamini bana yakistiramaz yakistirirsa agzinin payini alir. Gidip de adamin karisina aglamam aglamam icin aklimin ayarlarinin kacmis olmasi lazim :) bir de adamin karisi bana suslen daha cok kiskansin diyecek abowww ne curetle?

Reactions: JES

ek olarak adam bekar olsaydım tamam ama demiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…