İş arkadaşımın attığı iftira nelere sebep oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi siz bu abiden bildiğiniz hoşlanıyorsunuz bence. Aslında arkadaşınızın lafı da bayağı hoşunuza gitmiş...

Biz niye bizden hoşlanan asılan her adamı afişe etmiyoruz burda konu açmıyoruz ? Sizin bir kere başınıza gelen bizlerin hergün başına geliyor ama adamlardan hoşlanmayınca konu uzamıyor.

Gidip sen benden hoşlanıyor musun un muhabbetini yapıp bu durumu ayyuka çıkarmanın bence başka bir açıklaması yok

Bana o kadar masum gelmiyorsunuz açıkçası

Nasil yani arkadasiniz o “abi”ile samimi olmak istiyor da o yuzden mi bu dedikoduyu cikardi???
Hanimefendi siz ne yasiyorsunuz??
Bu adam kim??
Unlu bir adama mi herkes siz onunla arkadassiniz diye kiskaniyor sizi?? Pembe dizi gibi

Benim başıma ilk defa geliyor, her gün başıma gelseydi tecrübeli olurdum herhalde

Aman neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Profesyonel bir is ortamı degil de 1C sinifi gibi mübarek.
Ben sınıf öğretmeniyim öğrenciler bile bunları kendi arasında hallediyor mesela Ayse, Fatma'ya gelip Ahmet de senden hoslaniyormus diyor. Fatma'da benim o salakla isim olmaz diyor öğretmeni gectim Ahmet in bile ruhu duymuyor

Konu sahibi adama gidip benden hoşlanıyor musun mu demiş

Benim başıma ilk defa geliyor, her gün başıma gelseydi tecrübeli olurdum herhalde
Pardon ne bileyim kadın olarak bizim bayağı sık başımıza geliyor. Eminim şuradaki arkadaşlarında başına defalarca gelmiştir yani.
Sizin şu anlattığınız mevzu umurumda olmaz. Değil ki böyle olay çıkarmak ama tekrar ediyorum bu abiden siz hoşlanıyorsunuz

Aile saadetleriniz için birbirinizden uzak durun

Fatma akilli. Fatma pratik.
Fatma gibi ol

Beyaz Show daki Hızlandırılmış Yaprak Dökümü ya da kuzey güney canlandırması gibi olmuş aynen öyle ama çok doğru bir yorum

Bacım sen niye pata küte söylüyorsun az sakin ol konu sahibi kaldırıyor ama bize şok geliyor

Nasil yani arkadasiniz o “abi”ile samimi olmak istiyor da o yuzden mi bu dedikoduyu cikardi???
Hanimefendi siz ne yasiyorsunuz??
Bu adam kim??
Unlu bir adama mi herkes siz onunla arkadassiniz diye kiskaniyor sizi?? Pembe dizi gibi
O abi benim olçek. Vurcem kırbacı vurcem kırbacı ( sezercikten alıntı aman başka anlam yüklemeyelim. Abi eşine emanet )

yazicaktim da Muge Anli gibi olmayayim dedim
Bi Mügenin bi senin bi de benim Brad takıntımız bitmez
Konuyu okuyunca bende öyle hissettim, bu nasıl bir adam ki herkesin ilgi odağı olsa olsa ya Brad Pitt ya Leonardo Di Caprio falan

Evli bir erkekle bu şekilde bir bir olay yaşamadım malesef..
Hoşlandığım için değil arkadaşım konuyu başka yerlere çekmesin diye konuştum. Herkes bilsin ve herkes ayağını ona göre denk alsın diye konuştum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…