- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Aslında ben duyulmasın istedim ancak kız öyle biri ki işi uzatıp farklı boyutlara çeker diye çok korktum. İftira atan kişiden herşey bekleniroy oyyy kız ne dedi ki yedi düvele duyurdunuz anlamadım ben.
siz eşinize adam eşine söylemiş falan.
kızın ağzının payını verseydiniz keşke dallanıp budaklandırmadan.
Aslında ben konuyu hiç açmamayı istedim. Biraz mesafe koyarım konu kapanır gider diye düşündümsiz duyulmayacak konuyu dallanıp budaklandırmışsınız duyulmasını istemeseydiniz susar hiç konusu geçmeden kapatırdınız. duymamış gibi yapardınız
Saçma mı geldi anlatıncaN'apıyorsunuz ??
O abi ve eşi iyi ki anlattın herkes yapmaz dedi amaBoş bogazlilik etmissiniz
İnsanlar her zaman bir şeyler söyler. Bunları ciddiye alıp böyle büyütürseniz . Dışarıdan konuyu bilmeyen insanların aklına iftira atan kadın acaba haklı mıydı düşüncesi gelir.böyle şeyler çok fazla dalandırılıp budaklandırılmaz ki olmayan şey var gibi bir algı oluşmasın. Özetle kriz yönetimini öğreninAslında ben duyulmasın istedim ancak kız öyle biri ki işi uzatıp farklı boyutlara çeker diye çok korktum. İftira atan kişiden herşey beklenir
En yakın olan ikimizinde eşi olduğu için paylaştık ve aynı şekilde eşimin de başına gelse paylaşmasını isterim. Bunda ne sıkıntı var anlayamadım
Benim başıma ilk defa böyle birşey geliyorİnsanlar her zaman bir şeyler söyler. Bunları ciddiye alıp böyle büyütürseniz . Dışarıdan konuyu bilmeyen insanların aklına iftira atan kadın acaba haklı mıydı düşüncesi gelir.böyle şeyler çok fazla dalandırılıp budaklandırılmaz ki olmayan şey var gibi bir algı oluşmasın. Özetle kriz yönetimini öğrenin
İş azlığından oluyor bunlarBen şaşırıyorum gerçekten işyerinde nasıl bukadar rahat hareket edebiliyorsunuz adı ustunde isyeri başınızda hicmi kimse yok ?hickimsemi bişi demiyor ? 14 yasindan beri calismisligim var başımi kaldiricak vaktim olmuyordu.ama sizde maşallah
İlgi odağı olmak gibi bir derdim olsaydı,bu konuyu kimseye açmadan adamla daha samimi olurdum. Bütün ilgi de üzerimde olurduBence ilgili olma ihtimali hoşunuza gitmis. Böyle birşeyi adama soylediyseniz onunda tepki vereceğini tahmin etmeniz gerekirdi. Tepki vermeseydi kabullenmis olurdu. Sonuçta güzel ilgi odağı olmuşsunuz. Amaca ulaşılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?