- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Belki de benim yanlış anlamamı istemedi. Ben bu olayda çok etkilendim çünkü.Yahu hala güveniyor diyorsunuz şaka gibi. Eşi güvende gelip size "eşimin size yanlış bir hareketi oldu mu?" diye sorar mı? mantıklı olun yahu.
ek olarak adam bekar olsaydım tamam ama demiş
Birde adam bekar olsam tamam demiş onu da unutmayalım lütfenMuhtemelen olay tam da yazdiginiz gibi olsa gerek. Ben de evliyim, yarim akilli biri elin adamini bana yakistiramaz yakistirirsa agzinin payini alir. Gidip de adamin karisina aglamam aglamam icin aklimin ayarlarinin kacmis olmasi lazim :) bir de adamin karisi bana suslen daha cok kiskansin diyecek abowww ne curetle?
ek olarak adam bekar olsaydım tamam ama demiş
O yüzden mi sizle buluşup, eşimin yanlış bir hareketi oldu mu diye sordu?Evet bence de çok mantıklı, herkesin söyleyeceği bir öneri değil. Eşine güvendiği buradan belli
Karısı başkasından duyarsa diye korktum. Kendimi yerine koydum. Böyle birşey olsa eşimin ilk bana söylemesini isterdim. Başkasından duysa asıl o zaman aralarında sıkıntı olurdu.Söylediklerinize yaptıklarınız birbirine o kadar tezat ki.
1.Ben kendimden emin olduktan sonra ona ne diyorsunuz. Sonra adamla konuşma ihtiyacı duyuyorsunuz. Kendinden emin insan böyle mi yapar?
2.Yarın öbür dün karısının duyacağı şekilde iftiraya devam ederse diye söyledim diyorsunuz. Sonra karısına el birliğiyle siz duyuruyorsunuz.
3 Arkadaşım benden için ne söylediğim şeyi yetiştirdi diye düşünüyordur diyorsunuz. Yaptığınız tam olarak bu zaten. Başka nasıl düşünebilir ki?
Evet anlatınca saçma ve karışık geliyor haklısınız ama olaylar tam da bu şekilde geliştiO yüzden mi sizle buluşup, eşimin yanlış bir hareketi oldu mu diye sordu?
Konu da herkes garip siz " abiye" söylüyorsunuz, o bekar olsaydım başka diyorsonra karısına söylüyor, o sizinle konuşup en son süslen püslen işyerinde diyor.
Mantık fışkıyor herkesten tü tü maşallah.
Birde adam bekar olsam tamam demiş onu da unutmayalım lütfen
Adamın karısı çok olgun ve mantıklı ben de takdir ediyorumBence adamın boşanması için elinden geleni yapmış. Ama adamın karısı akıllı çıktı
Ben sizin saf olduğunuza falan inanmıyorum. Bu kadar saf olunmaz ya. Rol yaptığınıza o kadar eminim ki.Belki de benim yanlış anlamamı istemedi. Ben bu olayda çok etkilendim çünkü.
Aslında evet bazılarına göre çok basit bir durum ancak nasıl davranmam gerektiğini bilemedim. Arkadaşımın nasıl biri olduğu bilinsin istedim. Beni çok iyi tanıyor.
Adamın karısı çok olgun ve mantıklı ben de takdir ediyorum
Arkadaşımın kıskançlığını hemen anladı ve o bölümden gitme, gitmesi gereken birisi varsa oda arkadaşın dedi. Kimsenin yuvasının yıkılmasını istemediğim için konuşmayı yaptım. Hareketlerine daha dikkat etsin adam demekki yanlış anlaşılıyor diye
Gözyaşlarımız sel olduCanim ya aglatacaksin beni. Hepimiz takdir ettik seni.
Vaaayy canına gerçekten mi?Adamın karısı çok olgun ve mantıklı ben de takdir ediyorum
Arkadaşımın kıskançlığını hemen anladı ve o bölümden gitme, gitmesi gereken birisi varsa oda arkadaşın dedi. Kimsenin yuvasının yıkılmasını istemediğim için konuşmayı yaptım. Hareketlerine daha dikkat etsin adam demekki yanlış anlaşılıyor diye
Saçma olduğunun farkındasıniz yani o da umut verici tabi.Evet anlatınca saçma ve karışık geliyor haklısınız ama olaylar tam da bu şekilde gelişti
Gözyaşlarımız sel olduNe kadar da iyi kalpli saf bir hanımefendi...
Hareketlerine daha dikkat etsin adam demekki yanlış anlaşılıyor diye
Bende onlarda konuyu dedikoducu kızın kocasına taşısınlar. Bir o absürtlük eksik.Saçma olduğunun farkındasıniz yani o da umut verici tabi.
Eşinizle abinin eşi de bir buluşma yapsınlar bence, konuyu kendi aralarında bir konuşsunlar.. Bu mantık silsilesinde eksik kalan kısım o. Müthiş bir fikirde onlardna çıkar belki kim bilir
Saçma olduğunun farkındasıniz yani o da umut verici tabi.
Eşinizle abinin eşi de bir buluşma yapsınlar bence, konuyu kendi aralarında bir konuşsunlar.. Bu mantık silsilesinde eksik kalan kısım o. Müthiş bir fikirde onlardna çıkar belki kim bilir
Bence bizim aklımızla oyun oynuyor. Kendisinin saf olduğuna inandırmaya çalışıyor. Ama yemezlerSinirim bozuldu ya. Bizim geri zeka oldugumuzu falan dusunuyor olmali ki hala yaziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?