İş arkadaşımın attığı iftira nelere sebep oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu hala güveniyor diyorsunuz şaka gibi. Eşi güvende gelip size "eşimin size yanlış bir hareketi oldu mu?" diye sorar mı? mantıklı olun yahu.
Belki de benim yanlış anlamamı istemedi. Ben bu olayda çok etkilendim çünkü.

Aslında evet bazılarına göre çok basit bir durum ancak nasıl davranmam gerektiğini bilemedim. Arkadaşımın nasıl biri olduğu bilinsin istedim. Beni çok iyi tanıyor.

Birde adam bekar olsam tamam demiş onu da unutmayalım lütfen

Evet bence de çok mantıklı, herkesin söyleyeceği bir öneri değil. Eşine güvendiği buradan belli
O yüzden mi sizle buluşup, eşimin yanlış bir hareketi oldu mu diye sordu?

Konu da herkes garip siz " abiye" söylüyorsunuz, o bekar olsaydım başka diyor ilk önce iş yerindeki kadina sonrası karısına söylüyor, o sizinle konuşup en son süslen püslen işyerinde diyor.

Mantık fışkıyor herkesten tü tü maşallah.

Karısı başkasından duyarsa diye korktum. Kendimi yerine koydum. Böyle birşey olsa eşimin ilk bana söylemesini isterdim. Başkasından duysa asıl o zaman aralarında sıkıntı olurdu.
Ben kendimden eminim ama arkadaşımın gözü sürekli üzerimde, o adamla konuşurken sürekli gözlüyor,o adam bana iş verdiğinde of diyor, bana birşey sorduğunda çok konuşuyor herşeye karışıyor diyor ama kendisi işle ilgili birşey olduğunda gidip soruyor
Ben kendimi kötü hissettim, gözü sürekli üzerimde olunca dayanamadım. Niyetinin bilinmesini istedim
Ama arkadaşımın konuştuğumdan haberim olmasın istedim öyle olmadı malesef
Ben adamı düşündüğüm için, yoksa arkadaşım sende birşey yok adam sana karşı ilgili ispatta ederim dedi

Evet anlatınca saçma ve karışık geliyor haklısınız ama olaylar tam da bu şekilde gelişti

Bence adamın boşanması için elinden geleni yapmış. Ama adamın karısı akıllı çıktı
Adamın karısı çok olgun ve mantıklı ben de takdir ediyorum
Arkadaşımın kıskançlığını hemen anladı ve o bölümden gitme, gitmesi gereken birisi varsa oda arkadaşın dedi. Kimsenin yuvasının yıkılmasını istemediğim için konuşmayı yaptım. Hareketlerine daha dikkat etsin adam demekki yanlış anlaşılıyor diye

Ben sizin saf olduğunuza falan inanmıyorum. Bu kadar saf olunmaz ya. Rol yaptığınıza o kadar eminim ki.

Canim ya aglatacaksin beni. Hepimiz takdir ettik seni.

Vaaayy canına gerçekten mi?
O kadar zaman onunla çalışan sizsiniz ama siz onun kıskandığını anlamadınız. Kadın ağzından çıkan bir lafla onun kıskanç ve gitmesi gereken olduğunu anladı öyle mi? Aydınlandım şuan.

Evet anlatınca saçma ve karışık geliyor haklısınız ama olaylar tam da bu şekilde gelişti
Saçma olduğunun farkındasıniz yani o da umut verici tabi.

Eşinizle abinin eşi de bir buluşma yapsınlar bence, konuyu kendi aralarında bir konuşsunlar.. Bu mantık silsilesinde eksik kalan kısım o. Müthiş bir fikirde onlardna çıkar belki kim bilir

Hareketlerine daha dikkat etsin adam demekki yanlış anlaşılıyor diye

E adam artık hareketlerini dikkat edecek mi? Arkadaş dediginiz insanin aklina bile aklına başka türlü şeyler geirken diğerlerinin gelmez mi? Yoksa siz sırf arkadaşınıza inat süslenip "abi" ile sohbet muhabbet içinde durmak yok yola devam mı diyeceksiniz?

Bende onlarda konuyu dedikoducu kızın kocasına taşısınlar. Bir o absürtlük eksik.

Valla bu buluşmalardan başka başka şeyler çıkacak gibi ya neyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…