- 21 Ekim 2017
- 1.463
- 3.168
- 133
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Ovwww you rock girlO abi benim ölçek. Vurcem kırbacı vurcem kırbacı ( sezercikten alıntı aman başka anlam yüklemeyelim. Abi eşine emanet )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovwww you rock girlO abi benim ölçek. Vurcem kırbacı vurcem kırbacı ( sezercikten alıntı aman başka anlam yüklemeyelim. Abi eşine emanet )
Brad pittin askerleriyiz.Bi Mügenin bi senin bi de benim Brad takıntımız bitmez
Konuyu okuyunca bende öyle hissettim, bu nasıl bir adam ki herkesin ilgi odağı olsa olsa ya Brad Pitt ya Leonardo Di Caprio falan
Evli bir erkekle bu şekilde bir bir olay yaşamadım malesef..
Hoşlandığım için değil arkadaşım konuyu başka yerlere çekmesin diye konuştum. Herkes bilsin ve herkes ayağını ona göre denk alsın diye konuştum
Çok kırılgan naif bir abla yalnız.Geyikten ban yemiyim diyip susuyorum..
Konu sahibi büyük ihtimalle içinden "ne kötü niyetli kadınlar cık cık cık" falan diyordur. Hala tozpembe bakmasına başka bir mana bulamıyorumBrad pittin askerleriyiz.
Konu sahibi bence gozunu acsin azicik olay farkli yerlere gitmek uzere is yeri karisacak bunlar daha fragman
Konu sahibi biraz ilgi istiyor gibi. Bana öyle geldi. Hani ağlaması, bağırıp çağırması falan çok abartı ya.. O ne öyle ilkokul çocuğu gibi.Çok kırılgan naif bir abla yalnız.
Sevilmek istiyor herkes beni sevsin diyorKonu sahibi biraz ilgi istiyor gibi. Bana öyle geldi. Hani ağlaması, bağırıp çağırması falan çok abartı ya.. O ne öyle ilkokul çocuğu gibi.
"Bana giyin süslen madem seni kıskanıyor vs dedi. Şaşırdım"
Kadın sizinle anlaşıp kocasını aldatıyor şeklinde yakalayıp yüklü tazminat ile adamdan ayrılmaya mı çalışıyor acaba
Yasal Elma bölüm 1Sesli güldüm ama gülmem gerçek olmayacağı anlamına gelmiyor. Ben Texas a gidiyorum bu konudaki karakterler bu coğrafyada yaşıyor olamaz
Herkes bunu demek istiyor sabahtan beri ama konu sahibi anlamak istemiyor. İşin kötüsü böyle bir olay sonrası asla o ilişki eskisi gibi olmuyorBenim isyerindeki en yakin arkadasim benden 10 yas buyuk 4 cocuklu evli barkli bir erkek. Ilk basta boyle dedikodular cikmisti bunlar isi pisiriyor vb vb hic takmadim o sekilde yuzume soyleyenlere bos bos bakip: "Arkadasim iyi misin adam evli 4 cocuklu, ne sevgililiginden bahsediyorsun ayiptir ya?" dedim, iki uc ay sonra dedikodular gecti gitti. Kadin ve erkek iki konusunca hemen "bunlar mercimegi firina veriyorlar" diye dusunen bir kitle malesef her yerde var. Konusan konusur, ama asilsiz dedikodular cok uzun surmez zaten. O yuzden dedikodulara cok prim vermemek gerektigine inaniyorum. Olayin bu kadar buyumesi iyi olmamis. Bence bundan sonra hic bahsetmeyin bu konudan normal eskisi gibi takilin.
Herkes bunu demek istiyor sabahtan beri ama konu sahibi anlamak istemiyor. İşin kötüsü böyle bir olay sonrası asla o ilişki eskisi gibi olmuyor
Brad pittin askerleriyiz.
Konu sahibi bence gozunu acsin azicik olay farkli yerlere gitmek uzere is yeri karisacak bunlar daha fragman
Müge anlı bile BradciKonu sahibi büyük ihtimalle içinden "ne kötü niyetli kadınlar cık cık cık" falan diyordur. Hala tozpembe bakmasına başka bir mana bulamıyorum
Ben de buraya konu açana kadar iyi ettiğimi düşünüyordum ama yorumları okuduktan sonra acaba söylemeseydim mi diye düşünmeye başladımkonuşmakla iyi etmişsiniz kız sizle konuşmuyormuşmuş küsmüşmüş, Bence küsmekle geç kalmıssınız. bana biri böyle bir sey diyecek hayatı ona dar ederim. Taşın altında kalırım lafın altında kalmam.
Sizin esiniz ne dedi peki onu merak ettim?Ben de buraya konu açana kadar iyi ettiğimi düşünüyordum ama yorumları okuduktan sonra acaba söylemeseydim mi diye düşünmeye başladım
Ben konu uzamasın bugün bu iftirayı atan yarın başka bir iftira atar diye düşünürken olayların eşinin benimle konuşmak istemesine kadar geliceğini düşünmedim
Bir yandan iyi oldu artık kimseye iftira atmaz diye düşünürken, bir yandan acaba çok mu abartmaya başladım diye düşünmeye başladım.