Son kez yazıp bu konudan çekiliyorum...
şimdi
@livaswonderland hanım sizin anlattıklarınıza göre büyütülecek bir şey yokmuş arkadaşınız size bu adam senden hoşlanıyor galiba demiş evet kötü bir şey ama demek ki adamın hareketleri gerçekten size çok yakın ki arkadaşınız bunu belirtmiş.sizde saçmala vs vs bir şeyler demişsiniz ama içinize kurt düşmüş.
sizde yememiş içmemiş alakasız bir şekilde önce kocanıza (ne manada kocanıza gidip söylediniz oda muamma çünkü insan bu doğru değilse kendi içinden bile soyleyemez) söylemişsiniz sonra oda yetmemiş adama gidip ayşe bana senin benden hoşlandığını söyledi HüSamettin abi demişsiniz ne mana?
Hüsamettin abi kalkmış kıza bağırmış sizde Hüsamettin abiye... (Gerçekten abi ise sizin için gidipte adama bağırmamlıydınız zaten bu ne samimiyet)
Birde gitmiş karısına telefon etmiş söylemiş.
Sonra kız size küstü diye sorun yapmışsınız.
buraya kadar böyle ama eksikler var bence anlatmadığınız(çünkü mantık oturmuyor)
1. Neden arkadaşınızın sizinle konuşmaması bu kadar zorunuza gitti?
2. Arkadaşınızın belki de saçmalık,geyik olarak söylediği şeyi kalkıp neden adama ve en önemlisi eşinize söylediniz?
3. O adama bu kadar güveniyor musunuz?
teşekkürler iyi forumlar:)
not: üşenmedim yazdım çünkü mantıksız geliyor yazdıkları eksikler var tamamlanmıyor.