- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
-
- Konu Sahibi simpletofit
ben ilk öğün genelde kahvaltı yapıyorum evde olduğum için 2 yumurtadan omlet peynir domates salatalık zeytin falannNe güzel iki hafta hiç mi zorlanmadınız ben genellikle aç kaldığımda başım ağrır ama şuan gayet iyiyim. Ve bir sorum olacaktı nasıl besleniyorsunuz ilk öğün hemen ağır yemeklerden mi başlıyorsunuz ve diğer saatlerde neler yiyip nasıl günü sonlandırıyorsunuz acaba ?
Oh maşallah biz 8 saate seviniyoruz :)36 saati açlığı tamamladım, açıkçası bir daha ki sefere 3 günlük yapacağım.
Oh maşallah biz 8 saate seviniyoruz :)
Slmlar kızlar. Benim motivasyonum düştü sanurım 3 gndr fazla yiyorum ama yemek saatlerimi bozmadım. Kaybolan motivasyon aranıyor
Evet canım haklısın eksi görmek çok güzelll ama işte 5 ay oldu bi bıkkınlık geldi sankiCanım hiçbir yemeğin tadı o tartıda eksi görmekten daha güzel değil.Bir de kilolu halinle bir fotoğrafını çıkarb özüne koy.
Bendede bi hal var bugün anlamadım niye böyle oldum yoruldum bugün ondanmıdır nedir böyle yiyesimde yiyesim geldi ama yemedim yarınki tartıyı düşündüm bugün de spor yapamamıştım misafirler anca gittiEvet canım haklısın eksi görmek çok güzelll ama işte 5 ay oldu bi bıkkınlık geldi sankisürüklene sürüklene istemeye istemeye spor yapmaya gittim çok şükür 1 buçk saatlik yaptm onu bari... Acil toplanmam lazm. Yoksa bu cumA eksiyi veya aynı kiloda kalmayı bırak + çıkacam bu gidişle.
Misafr yemekliyse ondan olmştur canım. Mecbur oturuyosun azda olsa yemek zornda kalıyosnBendede bi hal var bugün anlamadım niye böyle oldum yoruldum bugün ondanmıdır nedir böyle yiyesimde yiyesim geldi ama yemedim yarınki tartıyı düşündüm bugün de spor yapamamıştım misafirler anca gitti
Hızlı tempoda 20 dk lık leslie var onu yapıcam şimdi
Benim yemekten sonra daha doğrusu 22 den sonra oldu bi de kız huysuzluk yaptı stres tabi mideye vuruyo hemen regl de yaklaştı o da etkiliyo tabi :) neyse spor yapınca biraz daha iyi hissettim yarın eski tempoma dönerimMisafr yemekliyse ondan olmştur canım. Mecbur oturuyosun azda olsa yemek zornda kalıyosn
Burdayım ben canm:)Hu huu hanımlar nerelerdesiniz :)
Bence yediklerin çok değil ölçülü ve yernde.Bugün yediklerimi yazayım bende fazla kaçtı sanki bakalım
12de
2 yumurtadan omlet peynir zeytin domates salatalık biber üzüm
Türk kahvesi
Yeşilçay
Haşlanmış darı
Bir avuç fındık badem karışık
Türk kahvesi
Gün içinde tükettiklerim
18 de
2 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
Küçük kase sütlaç
20de zencefil zerdeçal tarçın 2 yk yoğurt
Spor yapmadım daha ama yapıcam 45 dk leslie :)
Biraz fazla kaçınca tartıda hareket olmuyo çok pis benim bünye :) almaya müsait ama vermek diyince hiçte umru değil :)Bence yediklerin çok değil ölçülü ve yernde.
Benimde bu sıralar öyle yaa takıldı yine. Bu hafta sonuda reg olcm onunda şişknliğiyle hiç eksi göreceğimi ummuyorum.Biraz fazla kaçınca tartıda hareket olmuyo çok pis benim bünye :) almaya müsait ama vermek diyince hiçte umru değil :)
Benimde 1 hafta önceden ağrısı başlıyo zaten sorunlu gelip gitmesi sinir oluyorum her ayBenimde bu sıralar öyle yaa takıldı yine. Bu hafta sonuda reg olcm onunda şişknliğiyle hiç eksi göreceğimi ummuyorum.