Bu bilgiyi kendin bulmana çok sevindim gerçekten. Bir kaç kisiyle konusurken sanki IF fanatigiymisim gibi algilandigimi fark ettim, alakasi yok halbuki, o yüzden kilo verme disinda çok fazla bahsetmemeye çalisiyorum : ) Bir sey satmiyorum sonuçta, herhangi bir çikarim yok, sadece mantikli olduguna kanaat getirdigim ve hiç bir ücreti ve sanildigi gibi tehlikesi olmayan bir seyi insanlarla paylasmaya çalisiyorum. Ama bazen yanlis anlasilabiliyo. Napalim :)
Bu sekilde kilo verdikten sonra sanirim daha çok söz hakkim olucak : )
Birebir yasamadim tabii ama oruç terapisiyle seker hastaligindan kurtulan insanlar oldugunu biliyorum. Ve bu yönde yogunlastirilan bir çok tibbi arastirmalar var, kronik hastaliklar hatta bazi kanser çesitleri uzerine denemeler yapiliyo. Bana göre çok mantikli. Basit bir grip vakasini ele aldigimizda, vücudun verdigi ilk tepki ne olur ? Istahsizlik. Aslinda insan bünyesi nerde ne yapmasi gerektigini gayet iyi biliyo, da, biz ona izin vermiyoruz : )
Mucize bir yöntem oldugunu sanmiyorum, elbetteki bir çok hastaligi tedavi etmek bu kadar da kolay degildir. Ama bir yandan ilaç sektörünün dünyayi nasil parmaginda oynattigini görünce, neden olmasin diyorum. Ilaç firmalarinin çikari bizleri iyilestirmek degil ki, biz iyi olursak onlar nasil para kazanicak ?
Eger bulabilirsen, Gabriel Cousens diye bir doktorun kitabini tavsiye ederim, "sekerin bir tedavisi var" sanirsam kitabin türkçe ismi. Enteresan bir yaklasimi ve elde ettigi super sonuçlari var hastalari üzerinde.
Umarim senin insülin direnci de ortadan kaybolur. Kan degerlerini ölçtürsen aslinda ayda bir kere filan, takip etme açisindan, iyi olur belki ?