- Konu Sahibi simpletofit
Yazalım menüleri. Aynı bende 16/8 e devam.bende tekrardan başladım kokomel
burdanda menü yazarım istersen
16/8 yapacagım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazalım menüleri. Aynı bende 16/8 e devam.bende tekrardan başladım kokomel
burdanda menü yazarım istersen
16/8 yapacagım
Yazalım menüleri. Aynı bende 16/8 e devam.
Benim de böyle saatlerim şimdilik. Kolay gelsin bize...tamam cnm başlarım bugün yazaya
ben iki ögün besleniyorum
8 de kahvaltı
3 öglen yemegi
bazen 4 te olabiliyor
Dikkat et ihtiyacın olandan az alıyorsun 1200 ortalama istenen kalori miktarı protein ağırlıklı isteniyor vücut kendi kendini yakın diyeBen de ufak kaçamaklarla yapmaya devam ediyorum. Kaçamaktan kaçtım aralıkları uzatmak. Günde en az 16 saat aç kalıyorum. Çarşamba günü 560 kaloriyle 22/2 yaptım. Çarşamba tam olarak 1100 kalori alarak 18/6 yaptım. Bugün ise 475 kalori alarak 16/8 yaptım. Biraz önce yediğim atıştırmalık olmasa 275 kaloriyle günü tamamlayıp 23/1 yapmış olacaktım ama dayanamadım. Yanısıra 1 kilo daha verdim ve bütün bu süreçte 83 olan bel ölçüm 76ya indi. Yaklaşık 4 haftadır karabuğday diyetini azami ölçüde yapıyorum. Bunun da etkisi çok fazla.
1000 Kalori altı çok sağlıklı değil, biraz daha meyveyle ve karbonhidratla destekleyin isterseniz. Vücut açım ben sinyalini verdikten sonra tüm devreleri kapatıyor, kilo da verilmiyor bu yüzden ve bu sefer sağlık sorunları başgösteriyor. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim. En azından 18/6 yapın if'i ve gündüz saatlerine yayın, akşam 5'den sonra bir şey yemeyin.Kimse yok sanırım if'e devam eden. Ben yine de gelişmelerimi kaydetmek amacıyla yazacağım. Bugün benim ilk günüm. Karabuğday diyeti yapıyordum. Şimdi onu bir alışkanlık haline getirdim diyebilirim. Şimdi bedenim üzerindeki hakimiyeti ele almak istiyorum. Yogaya başladım geçen hafta ve bugün de if'e başlamaya karar verdim. Yaşım ve düzensiz hayatım neticesinde açlığı arttıracağım. Dün akşam saat 8'de tarhana çorbası içmiştim. Ama toplamda 300 kalori aldığım bir gün oldu. Ve biraz korktum. Vegan olduğum için maksimum 900 kalori alıyorum meyve sebze ve bakliyatlardan ama 300 çok az. Yeme aralığımı 16.00/ 20.00 olarak belirledim 20/4 yapmış oluyorum. Çok yemediğim için zorlanacağımı düşünmüyorum. Bu arada boyum 170, kilom da 70. İlk hedefim 60 ve sonrasında da 55 civarında sabitlemek.