- 6 Ekim 2015
- 786
- 1.174
- 35
-
- Konu Sahibi simpletofit
Günaydınlarrr
Nisaeylemmir yaş 29 boy 1.63
Başlangıç 12.08.2016 :88.0 kg
19.08:85.8
Bir haftada fark -2.2
Benim için süper bir eksii çünkü duraklama dönemndeydim:)
Cok sevinçliyim, toplam verdigim kilo 7yi geçti :)
Yavas yavas 10a yaklasiyorum
Amiiin canım inşallahMaşallah maşallah
Ay lütfen haftaya bana da aynı şey olsunnnnn
Hepimiz harikayızz hep birlikte istediğşm kiloya gelirz inşlhHArikasın valla darısı başımıza inşallah
Adımsayar ne kullanıyosunuz ben iki tane kullanıyorum ama çok farklı sayıyolar hangisi doğru anlamadım az olanı baz alıyorum
Raamazandaki gibi oldu benim dün ve bugün başım çok ağrıdı.Bugün 13-20 yaptım ben de.
Ben mens döneminde hep artı görüyorum, siz ne güzel eksidesiniz.
Tebrikleeeeer
Bugün burda bir bayram sevinci havası var zaten. Ben de çok mutluyum
En kötü günümüz böyle olsun
Dogru bas agrisina su iyi gelebilir. Ama onu da gereginden fazla içmemek gerekiyo.
Bir de neden kaynaklandigi da önemli : stres, yorgunluk, uykusuzluk, açlik, gürültü, çok fazla b.sayar ekranina bakma, vs
Kesinlikle çıkarmaya baslamalisin. Ben bugün sıfır şeker sıfır gluten yapacağım inşallah.Sayfamız çok gerilere düşmüş ondan yazayım dedim :))) Birazdan kahvaltı yapacağım, acaba yavaş yavaş ekmek ve şekeri çıkarsam mı diyorum.
Kesinlikle çıkarmaya baslamalisin. Ben bugün sıfır şeker sıfır gluten yapacağım inşallah.
13'de ilk ögünümü yedim. 2 haşlanmış yumurta, koyun peyniri, coban salata, ceviz, antep fıstığı, zeytin tükettim.
Sanırım @Melanie81 demişti. Canım pek tatlı çekmiyor diye. Ben de IF'e başladım başlayalı eski canavar halim gitti.
İddia ediyorum benden daha fazla şekerli gıda tüketen kimse olamaz. Bağımlı hale gelmiştim
Ben uzun süredir şekeri bıraktım tatlı da nadir yiyorum ekmeği de kestim gibi günde max 2 dilim ekmek tüketiyorum yada ekmek yerine pilavSayfamız çok gerilere düşmüş ondan yazayım dedim :))) Birazdan kahvaltı yapacağım, acaba yavaş yavaş ekmek ve şekeri çıkarsam mı diyorum.
Ben uzun süredir şekeri bıraktım tatlı da nadir yiyorum ekmeği de kestim gibi günde max 2 dilim ekmek tüketiyorum yada ekmek yerine pilav
Ben herşeyi hayatımdan çıkarmak yerine azaltmayı tercih ediyorum sonuçta her zaman karşımıza biyerlerde çıkacak