- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 36
-
- Konu Sahibi simpletofit
Benimde öyle canım özel gnlerime yaklaşnca acaip iştahm açılıyr:)12 ve 18'de yemek yedim bugün. Biraz da zorlandım bugün ya. Polikistik olduğum için midir nedir mensturasyon öncesi 3-4 gün çöküyorum resmen
Evet ara vermek çok önemliymiş. Yanlış hatırlamıyorsam spor yaparken kaslar zarar görüyormuş ve kendilerini tamir ederken de gelişiyorlarmis.Allah iyiliğini versin. Bugün ara verelim kaslar şişiyormuş mağlum yarın tartı günü kaslar ağırlık yapmasın:)
Geçmiş olsuuun : (Raamazandaki gibi oldu benim dün ve bugün başım çok ağrıdı.Bugün 13-20 yaptım ben de.
Geçmiş olsuuun : (
Gün içinde ne kadar su içiyorsunuz?
Erik suyu kaynatılıp yapılan bir şey ise, su ihtiyacınızı tam karşılamayabilir.ay bilmem ki, bugün erik suyu içtim bir litre ama ne kadar su içtim bilmiyorum.
Geçmiş olsunBende de aynı problem var baş ağrısı mahvediyo su çok içiyorum ben ama sıcaktı bugün ondan mı bilemedim tansiyonum düştü geçen yine öyle sandım ama 11-6 dı düşük değil 12-7 12-8 oluyo normalde bilemedim
bende 9-9.30 gibi kalkıyorum ama tabi hızlı bir kalkış oluyo hemen kıza kahvaltı hazırlıyorum falan 2 yaşında hızlı başlangıçlar bana göre değil kahvaltıya kadar 1 lt içiyorumdur esas benim yedikten sonra başlıyo aslında ne bilim bi acayibim :) gidip genel bir tahlil yaptırmalı sanırımGeçmiş olsun
Ben de aç kalıp, su tüketince tansiyonum düşüyor. 11-6 etkilemiş olabilir.
Çok fazla su içmek ya da birden içmek de çok etkiliyor. Ben 8 gibi güne başladığım için ilk öğüne kadar yavaş yavaş 1 litre su içiyorum.
Maşallah maşallahGünaydınlarrr
Nisaeylemmir yaş 29 boy 1.63
Başlangıç 12.08.2016 :88.0 kg
19.08:85.8
Bir haftada fark -2.2
Benim için süper bir eksii çünkü duraklama dönemndeydim:)
Ben mens döneminde hep artı görüyorum, siz ne güzel eksidesiniz.bende geç kaldım bu gün yazamadım bir türlü
elifimm39 yaş 39 boy 1m58
başlangıç 05.06.2016 :109.3
geçen hafta: 100.8
bu hafta: 100.6 fark 200gr regl dönemindeyim
TebrikleeeeerCok sevinçliyim, toplam verdigim kilo 7yi geçti :)
Yavas yavas 10a yaklasiyorum