- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.849
- 38
-
- Konu Sahibi candy_candy
- #1.321
Öncelikle teşekkürler canımselam kızlar ben de bayağı uzun süredir if yapmaya çalışıyorum.
3-4 ay oldu sanırım. toplamda 6 kg ya yakın verdim.
ama son 1.5 aydır veremiyorum çünkü spor yapmıyorum ve dikkat etmiyorum yediklerime.
egzersiz şart çünkü vücut uzun süre aç kaldığı için kıtlık sinyali alabilir. metabolizmayı yavaşlatır.
yavuz yörükoğlu hocayı araştırmanızı videolarını izlemenizi tavsiye ederim.
yalın bir dilde çok güzel anlatıyor.
Çok fazla sıvı alımı yaparsan olmaz sanki ben de ilk korktum olursa diye ama bugün 3 litre su 2 türk kahvesi ve bitki çayları tükettim olmadı sanırımkızlar uzun süre açlıktan kaynaklı
ağız kokusu oluyor mu sizde
Yani olmasın yaa ben çok sevdim bu diyeti gerçi her ihtimale karşı ağız spreyi alırım bendeBende de olmadi sanırım, yani insallah olmamıştır, suyu çok içerim sabah ta kahve öğlen e kadar bisey yok ama ben bi koku hissetmedim .şimdi soruyu okuyunca acaba mi dedim Inşallah kimse bi koku hissetmemistir
Ben akşam yemeğinden sonra başlıyorum kahvaltı yapmıyorum bugün 11de bitecek bakalımbende if yapıyorum zaman zman
bugun yeniden başladım
ama ben 07 kahvaltı
öglen 1 buçukta yemek
sonra açlık yapıyorum
Bende bogazim agridigi için kara dut yiyorum 5 -6 tane if bozuluyor muIyi aksamlar kızlar, nasıl gidiyor haftanız?pek ses yok bu hafta ,ben hafta sonu yediğim cipsten sonra toparlanmaya çalışıyorum. Akşamları kendimi sis ve halsiz hissediyorum .Vücut direncim düşüyor sanırım, yatmadan bal zencefil yapıp içmeye başlayacağım, if i bozacak ama yapacak bisey yok .
Cuma sabahı bakalım nolacak .
Kolay gelsin hepimize
Bozmak yok ,arada sendelersek te kaldığımız yerden devam
Ben 19:30 ile 11:30 arası yapıyorum ben sabah kalktigimda boğazım agridigi için yedim if saatlerinde tabiiki bozuldu yani bugün ama yapcak bişey yok sağlıklı olmak önemli tabiiAçlık saatinde yemezseniz bozmaz ,ben mecburen Yatmadan içecegim için bozulacak .gündüz içsem uyku yapıyor bende o yüzden böyle olacak bi kaç gün