- 7 Nisan 2016
- 623
- 1.005
- 42
-
- Konu Sahibi candy_candy
- #1.381
Ben iki gün önce başladım 72yle bu sabah 70.9 çıktım ancak şöyle bir şey var ben 18/6 yapıyorum ve o 6 saatte herşeyi yiyorum baya baklava börek çörek dahil. Ona rağmen şimdilik veriyorum. Bakalım bir hafta sonunda tekrar yazarım homini gırtlak yesek bile if ile zayıflayabiliyor muyuz diye
Kac ayda ne kadar gitti sizden hangi saatler arasi yiyorsunuzBen bugün 61.5 gördüm
Kaldi 1.5 kilo insallah
Aslında görüntü yeterli ama az sporla destekleyip korumaya geçmek lazım özellikle ramazanda azcik yumuşadı etlerim
Bayram geçsin yürüyüş az sporla destekleyip aynen devam ediyorum
İlk 2-3 günden sonrası inanın çok kolay. Yani, çay, kahve, su gibi sizi tok tutabilecek sıvıları tüketebildiğiniz için takatsiz kalmıyorsunuz. Yemeye başladığınızda da dengeli yerseniz (dengeli derken, protein-sebze dengesi) problem olacağını düşünmüyorum. Aslında pazartesiden önce tekrar tartılmayacaktım ama dayanamadım bu sabah. 500gr kadar eksik gördüm tartıda :) ödem atmaya başlamışım. Umarım yakın zamanda yağlara da yansır.merhaba arkadaşlar.aranıza yenı katıldım. dün tartıda 95 kiloyu görünce araştırıp bu diyeti uygulamaya karar verdim.16/8 aralığını uygulayacagım.bugun akşam 8 itibari ile uygulamaya başladım suan orucumun ilk günü umarım başarılı olurum.
Benim gittiğim butik bir pilates stüdyosu var. Haftaya pazartesi açılacaklarmış. Haftada 2 gün eskisi gibi spora başlayınca ben de bu diyetin faydasını daha çok göreceğimi düşünüyorum. Ben karantinada yaklaşık 3 kilo aldım, 57 kilo oldum. Aslında kiloda bişey yok ama, omurga problemlerimi çok tetikliyor kilo. 3 kilo bile sıkıntı yarattı. Spora gitmeyi de o yüzden hasretle bekliyorum.Yaklaşık bir haftadır if yapıyorum. 1 kg gitti. Hedefim en az 8 kilo vermek. Koronadan dolayı bu yaz tatil, gezmek vs yalan olduğu için acelem yok. Yavaş yavaş veririm diye düşünüyorum. Ancak sporsuz olmuyor. 5 gün boyunca kilom oynamadı. İki gün spor yaptığımda hemen tartıda farkı gördüm. Gündüz 15 dakikalık program halinde spor yapıyorum şimdilik. Akşam da yürüyüşe cikacagiz yarım saat civarı.
Eşim geçen sene bu yolla baya kilo vermişti. Sonra beraber geri aldık o kiloları. Bakalım hayırlısı.
evet dengeli beslenmeye çalışacağım.ben çok hamur işi yiyen biri değilim ama tatlı en buyuk takıntım bunu dizginlemeyi başarabilirsem 3 ayda hedeflediğim kiloya (75 ilk hedefim bu kiloya düşmek )kadar düşmeyi planlıyorum.İlk 2-3 günden sonrası inanın çok kolay. Yani, çay, kahve, su gibi sizi tok tutabilecek sıvıları tüketebildiğiniz için takatsiz kalmıyorsunuz. Yemeye başladığınızda da dengeli yerseniz (dengeli derken, protein-sebze dengesi) problem olacağını düşünmüyorum. Aslında pazartesiden önce tekrar tartılmayacaktım ama dayanamadım bu sabah. 500gr kadar eksik gördüm tartıda :) ödem atmaya başlamışım. Umarım yakın zamanda yağlara da yansır.