- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 37
-
- Konu Sahibi candy_candy
oruç tutar gibi tek farkı su ve sıvı gıdalar tüketebilirsiniz açlık dönemlerinde, ben gece yemeği sevdiğim için akşam 6-12 aralığını kullanıyorum çok hızlı kilo verdiriyor ayrıca yediğim saatlerde tatlı vs canım ne çekiyorsa yiyorum haftada 2-3 kg kesin gidiyor
gece 1-2 gibi uyuyorum sabah 11 gibi kalkıyorum bol su, kahve sassy su tüketiyorum çay vs de içilebilir çok açlık hissedilirse 1 zeytin yada çok az peynir yenebilir önemli olan kan şekerinin yükselmemesi ve açlık modundan çıkılmaması çünkü açlık süresi boyunca max yağ yakılıyor hele açlık esnasında yüryüş yapılırsa ertesi güne daha çok kilo veriliyor
gece 1-2 gibi uyuyorum sabah 11 gibi kalkıyorum bol su, kahve sassy su tüketiyorum çay vs de içilebilir çok açlık hissedilirse 1 zeytin yada çok az peynir yenebilir önemli olan kan şekerinin yükselmemesi ve açlık modundan çıkılmaması çünkü açlık süresi boyunca max yağ yakılıyor hele açlık esnasında yüryüş yapılırsa ertesi güne daha çok kilo veriliyor
Merhaba,
Ben de IF'e sadigim.
Benim de baslangic kilom : 58.8
Boyum : 167
Olculerimi bilmiyorum malesef ama 61 kiloyken sanirim 90-67-96 idi. Simdi biraz daha azdir.
Ben de menulerimi burada da paylasacagim.
Ben gunden gune penceremi degistirmeyi planliyorum.
Dun son yemegimi saat 13.30'da yedim.
Bu nedenle bugun 9-15 araligini kullanmayi planliyorum :)
Duzenli spora da devam etmeyi dusunuyorum, herkese kolay gelsin :)
Merhaba,
Ben de IF'e sadigim.
Benim de baslangic kilom : 58.8
Boyum : 167
Olculerimi bilmiyorum malesef ama 61 kiloyken sanirim 90-67-96 idi. Simdi biraz daha azdir.
Ben de menulerimi burada da paylasacagim.
Ben gunden gune penceremi degistirmeyi planliyorum.
Dun son yemegimi saat 13.30'da yedim.
Bu nedenle bugun 9-15 araligini kullanmayi planliyorum :)
Duzenli spora da devam etmeyi dusunuyorum, herkese kolay gelsin :)
Ölçülerin de güzelmiş
tatlım arama motoruna online ekran cetveli yaz cetvel çıkar. bir iple belini ölçüp o cetvelden hesaplayabilirsin67 coook, simdi ama kalmadi belim ama mezuram yok :)
slm canım bende yarın başlamak istiyorum inşallah yol arkadı olalım birbirimizin senin yöntemi denicem bende neler yenmesi gerekiyo acepBen de bugün IF'e başladım. 12-20 aralığı yeme pencerem onun dışında da açlık dönemi olacak 16/8 günlük yöntemle başlamak istedim. Bakalım sonuçlar nasıl olacak? Menülerimi paylaşıcam burada
Başlangıç Kilo: 114,1
Boy: 169
Ölçülerim:
Göğüs ölçüsü:118
Bel ölçüsü:108
Göbek ölçüsü:123
Kalça ölçüsü:127
Basen ölçüsü:114
Bacak ölçüsü(sağ):70
Bacak ölçüsü(sol):69
Kollar:38
Baldır:48
Şu an açım tabi
İlk günler menülerim çok sağlıklı olmayabilir onu diyim de
slm canım bende yarın başlamak istiyorum inşallah yol arkadı olalım birbirimizin senin yöntemi denicem bende neler yenmesi gerekiyo acep