- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.719
-
- Konu Sahibi candy_candy
- #1.281
Olsun o + oturmuş kilo değildir gider hemencecik. Sağlık en önemlisi .Merhaba bu sabah artı 1 kilo ile uyandım dünden belliydi zaten. Bugün kendi tek öğün sistemime dönmek istedim ama sabah aldığım ilaçlar özellikle şeker ilacı o kadar çok mide bulantısı yapıyorki mecburen birşeyler yedim. İşin kötü tarafı yemeyeyim diye evde birşey bulundurmuyordum baktım un var hemen azıcık un ve yoğurtla pişi gibi birşey yağsız tavada yaptım 2-3 tane minik yedim. Valla bu ilaçlara alışma sürecidir umarım çünkü çok kötü ishal de yapıyor alışana kadar ne yapacağım bilmiyorum. Yarın diyetisyen randevum var düşük karbonhidratlı IF yapmak istediğimi söyleyeceğim bakalım ne diyecek.
Merhaba yazdıklarınızı okurken denk geldim. Ne kadar sürede verdiniz?65.7
Nihayet 66 lardan düştüm.
Bu hafta veremem ama adet döneminden dolayı.
Pazartesi 66.4 gelmiştim
700 gr az görünse de tam olarak öyle değil çünkü ondan önceki pazartesi 66.1 dim .
Gıdım gıdım gidiyor yani ,olsun gitsin de
Zorlanmıyorum, görüntümden memnunum aynen devam ediyorum .Hedefim 60
Aslında 61 62 bana tam oluyor ama ,biraz fazla yesem 1 kilo fazla çıkıyorum o yüzden 60 a sabitleyeyim, 1 2 kilo oynayabilir diye düşünüyorum.
Merhaba yazdıklarınızı okurken denk geldim. Ne kadar sürede verdiniz?
Ben de gecen hafta pazartesi başladım, daha önce de if denemiştim ama zorlanmıştım.
Simdi iyi gidiyor.
77 ile başladım 76 yım.
16/8 yapıyorum.
Eskiden bu kadar ac kalınca haftada 5 kilo verirdim simdi zor gidiyor, yaslanıyorum galiba :)
Arkadaşım sadece oruç ile mi verdin ?Sorunun cevabını atlamışım bu arada hafta sonu 2 ay olacak ,65 saysak 72 den düştüm
Yaklaşık 7 kilo 2 ayda
Ama incelme daha çok bence oldu almadım ama 65 kilo da hiç bu kadar ince değildim.
Maşallah o halde . Eğer kalori sayımı yapmadan , sadece oruç iseEvet sadece oruç, spora enerjim kalmıyor gün içinde hareketliyim zaten çalışıyorum, evde 2 çocuk biraz daha verip havalar ısınınca yürüyüş planım var ama yapabilir miyim meçhul
İyi gidiyorsunuz tebrik ederim. Ölcü almadım tartıya göz dikmiş durumdayım :)Sorunun cevabını atlamışım bu arada hafta sonu 2 ay olacak ,65 saysak 72 den düştüm
Yaklaşık 7 kilo 2 ayda
Ama incelme daha çok bence oldu almadım ama 65 kilo da hiç bu kadar ince değildim.
67.1 ile gune basladim nutella yememe ragmen67.2 ile bende araniza katiliyorum
67.1 ile gune basladim nutella yememe ragmen