- 7 Nisan 2016
- 623
- 1.005
- 42
-
- Konu Sahibi candy_candy
- #1.341
Benim 4. Günüm çok iyi gidiyor şimdilik ama tabi alışamadım henüz zorlanıyorum ara ara ama yapacağım. Başlangıç kilomu paylaşıyorum hadi bakalım
Hedefim eski kilom 59 , 3 ay süre vermiştim bende inşallah olur72.8 falandı galiba başlama kilom emin de değilim.
63.0 geldim bugün
3 ay olacak sanırım.
Son zamanlarda yavaşladım ama ideale yaklaştıgim için sanırım.
Darısı başına özellikle son ay çok çok yavaş gitti ama gitti şükür
canım maalesef yapamadım hele şu ara korona virüs yüzünden aç kalmaya korkuyorum.Öncelikle teşekkürler canım ♥
Kaç kilolarla başladın ve ne kadar fazla var ona göre kilo hızını ölçecem de
Kaç kalori alıyorsun günde peki ve ne yiyorsun
Sporbence çok önemli ben de akşam yürüyüşe gideyim diyorum
Merhabalar. Bende pazartesinden beri yapıyorum tartım olmadığı için tartılamadım ama incelme hiissediyorum sanki pazar günü tartılıp o şekilde devam edeceğim birde yanına spor ekleyerekHerkese selam , yazamadım ne zamandır .
4 şubatta diyete başladım ve aralıklı oruç ile birleştirdim (çünkü sadece oruç ile veremedim)
Başladığımda 74,7 idim , şu anda 67,2 ‘yim.
Hedefim ilk önce 60 sonra 55
SiZde durumlar nasıl ?
Ben de yapmıyorum coronadan dolayı bağışıklığımın düşmesini istemiyorum Corona illeti biterse tekrar baslayacamcanım maalesef yapamadım hele şu ara korona virüs yüzünden aç kalmaya korkuyorum.
98 kg ile başlayı 93 e inmiştim, sabah tartıldım 94.5 olmuşum
Ben 1 haftadır yapıyorum canım tekrar başladım zaten 12 ye kadar uyuyorum baktım zaten if yapıyorum akşam çayın yanında bişey yemiyorum 8 den sonra sormak istediğin varsa ceevaplarim canimMerhabaa diyete devam eden var mı??
Teşekkür ederim canımm , kaçla kaç arasında yemek yiyorsun sen en son akşam 8 mi ? Sanki o saat geç oluyor gibi geldi bana ben 10.00-18.00 şeklinde yapmaya başldım saat çok farkeder mi bilemedim amaBen 1 haftadır yapıyorum canım tekrar başladım zaten 12 ye kadar uyuyorum baktım zaten if yapıyorum akşam çayın yanında bişey yemiyorum 8 den sonra sormak istediğin varsa ceevaplarim canim
. Yeni başladın o zaman sen de daha 1 hafta mı oldu? Kaç kilosun hedefin kaç ?Ben 1 haftadır yapıyorum canım tekrar başladım zaten 12 ye kadar uyuyorum baktım zaten if yapıyorum akşam çayın yanında bişey yemiyorum 8 den sonra sormak istediğin varsa ceevaplarim canim