- 15 Aralık 2009
- 774
- 64
- 39
- Konu Sahibi candy_candy
- #1.301
66.8 -300 suan tamamen alistim hic aclik hissetmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
66.8 -300 suan tamamen alistim hic aclik hissetmiyorum
Merhaba bugün diyetisyen menüsüyle 3.gün ve kilomda değişiklik yok. Diyetisyen daha yazarken ben kilo alırım böyle diye düşünmüştüm zaten 16/8 uyguladığım için almadım ama veremiyorum da yerimde sayıyorum çok mutsuzum. Hiç değilse 1hafta dolsun diye eşim çok ısrar ediyor bakalım ne olacak eğer 1 kilo civarı verememiş olursam kendi bildiğim az karbonhidratlı yöntemime döneceğim.
ben tek ogun yapiyorum
saat 4 gibi yiyorum genelde bugün manti yedim
1 aydır yapıyorum ilk hafta 2.5 kilo gitti ve durdy kilo vermem neden böyle oldu napsam şaşırdım
Belkideyaramadı bu yöntem belkide
ilk bikac gun zor olduda suan alistimtek ögün mü zoe olmuyor mu
Çok teşekkürler canım spor yapıyor musunBen hergun yapıyorum ,saatlere dikkat edersin hep ama dün hem sabah hem de akşam yediklerine dikkat etmedim ,ac olmam gereken saatte de cips yedim
Ama sabah sade kahvemi içip kaldırım yerden devam ediyorum ,öğlen yemeğimi yiyorum şuan salata ,yumurta ve ceviz
Tartı sizi yanıltmasın, özellikle karin çevresi incelme çok farkediliyor .
Devam edin er geç gidecek kilo da
7 8 bin çok iyi ben spor yapacam da ne zaman iyi olur if saatinde mi yoksa sonra mı diye soracaktımMalesef hiç enerjim kalmıyor spora ,çalışıyorum 2 tane de çocuğum var hiç mümkün olmuyor .
Ama gün içinde hareketliyim 7 8 bin adım oluyor ortalama günde.
öğlen ve akşam yürüyüş önerdi bana yavuz hoca.7 8 bin çok iyi ben spor yapacam da ne zaman iyi olur if saatinde mi yoksa sonra mı diye soracaktım